Що е то...?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 29 Мар 2007, 0:20

Диляне евалата много добре е станала, само дано и аз стигна в срокове и за събора да съм налиния с подобна красавица, че да покажем на хората блестящи Е30-ки, иначе требе да дойда с 316-ката, не че и с нея няма какво да покажа, ама на пистата ще съм гола вода :winky:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 29 Мар 2007, 0:44

Turbo-Lag написа:Аз пък съм сигурен, че преди да си я направи му е било много по спокойно да я кара и е давал мноооого повече газ отколкото ще дава сега, което е разбираемо, а дори и да дава пак толкова газ, няма да го има това спокойствие което е било преди :roll: кофти тръпка...

няма пълно щастие /// :confused:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Мар 2007, 0:48

Turbo-Lag написа:Аз пък съм сигурен, че преди да си я направи му е било много по спокойно да я кара и е давал мноооого повече газ отколкото ще дава сега, което е разбираемо, а дори и да дава пак толкова газ, няма да го има това спокойствие което е било преди :roll: кофти тръпка...

Почти няма истина в тези думи.. снощи и причиняваше същите работи преди както преди това.. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 29 Мар 2007, 1:36

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Уникална е просто... :yes:
А, фаровете оригинални ли са или са "хоум мейд" ?
Не знам недовиждам ли, ама майче е клекнала отзад или е паркирана в лека дупчица? :)
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 29 Мар 2007, 2:34

А уеуеее не съм се прибирал цел ден, сега сядам пред форума че разглабяхме на Божи М40-ката :mhihi: :mhihi: Няма такава салата :mhihi:

Много се радвам за колата, направо така и се кефя цял ден, като се возя по улиците ме е страх някъде да не закача мтехника че много ниска :roll: Аз отвикнах да карам такава кола :mhihi:

И много ме е страх като гледа как някой минава близко покрай мене :confused:

Ама па за сметка на това подавам яко ГАЗ, и завойте си взимам както обикновенно :D

Намерих едно много арно местенце одеве като се разхождах из София :mhihi

Няма да се спирам до тук! Сега тепърва се започва! Снимки на интериора не съм пускал щото е полуфабрикат че нямам много време - яко се бачка че кинти требват :mhihi:

Първо ме чака един черен таван, после ме чака окабеляване във задните врати за ел.стъклата, трябва ел.шибедаха да си сложа, и имам да пера седалки!

Трябва да разглобя таблото и все още се чудя дали да оставям климатика или да махам радиатори и компресори и т.н. 8)

Много мисля и не знам какво да направя за страничните мигачи и задните стопове :roll: Но няма да остават така ;)

П.С. Да не и е уруки, ма вече си еба майката :evil: Загубих едната капачка на джантата алпината...в смисъл те бяха 4 джанти с 3 капачки, ма от днес следобяд са 4 джанти с две капачки и съм бесен!
И ме е яд щото аз съм виновен че я затрих!

Бях спрял в красна поляна и си тръгнах към дружба, от красна поляна преди да тръгна я огледах колата и всичко беше ток, като стигнах я нямаше предна дясна капачка :evil: До преди малко обикалях по маршрута с 30 км/ч да я търся ама си знаех че няма да я намеря щото аз когато я затрих бях като на състезание! Яко ръгане :mhihi:

Ако някой чуе или разбере нещо за такава капачка ще съм му благодарен ако се свърже с мен :idea:

П.С.2 Под капака работата май е на добре с тоя дебитомер, иска си пак малко пипане, но днес даже ме очуди с ниския разход :arrow: : 17/100 :mhihi:

П.С.3 Утре ще се видим на ЕКО :D

П.С.4...

Изображение

Изображение

:)

Може и да не ми вярвате, ама съм ужасно щастлив и направо не мога да спя :uups: :lol: Като малките деца :lol:

Па и днес и напраих каско и вече мога да спя спокойно...но все пак я паркирам посредата на поляната там дето хора не минават и на най-малко 5 метра от всякакви автомобили...като изключиме на Сашо комбито :mhihi: Ама то и без това не се мърда много - прашлясало е и в цилиндрите му паяците играят на 3,5,8 ама две тройки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 29 Мар 2007, 3:51

Евала Диляне! Всеки един лев си е струвал. колата е маняшка просто!
:clap: :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 29 Мар 2007, 7:49

Браво Диляне. Направо нямам думи. Станала е страхотна :bowdown: . За капачките ще наглеждам ибей и ако излезне нещо ще ги взема пак после ще се разберем с тебе ако искаш щото си е срамота такава красавица само това да и е кусура.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Мар 2007, 9:42

Страничните мигачи да са бели най-добре, а стоповете - какво повече от това :arrow: :twisted:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Мар 2007, 9:57

:mhihi: :mhihi: Днес сутринта ти видях нахилената физиономия в Младост :mhihi: :twisted:
Много арна бре Диляне :twisted: Много арна :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ама и физиономията ти една такава :twisted: нахиленозлобна :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 29 Мар 2007, 10:13

Просто страхотна :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 29 Мар 2007, 10:26

A-a-a извинявай ама от къде я купи нова :mhihi:
Не не страхотна колица мания :bowdown:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Мар 2007, 16:05

И само аз не виждам снимките але алеее :)
Но за сметка на това я видях на живо още вчера на светофара на бул.България и ул.Тодор Каблешков! (преди всички вас :P )
А Дилян колко пъти го засичам тук там,ще правя папарашки снимки вече,усещам..

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 29 Мар 2007, 16:47

Колата е станала е перфектна чакам с нетърпение довечера да я видя на Еко :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Мар 2007, 22:51

Ауу много е яка днеска я видях и едвам я познах.Цвета няма нищо общо с тоя на снимките и е уникална на живо :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 30 Мар 2007, 0:29

има голям потенциал 8) видяхме и в действие как се представя- направо отлично. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E30