Samo za Shymaxeri ... :)))

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от CAPTAN » 27 Дек 2003, 4:09

Ееееей да не вземе някой да му вземе колицата на тоя!Аз първи сам направил заявка.Е моята броня си е от Е34 и няма коне в нея(търсих ги до преди малко) и турбо нямам и спойлер нямам абе изобщо де сам тръгнал?
VICHO като му взема колата ще ти я дам до пролета да я покараш, че аз такава с турбо мурбо не сам карал може и да се бангясам някаде, все пак бърза кола е пък и ти си само на маратонки да вземеш да я пишеш в профила си, че тоя да си я гледа там. :lol:
А бе забравих да го питам Шумахер баща ти знае ли че залагаш колата ААААААА? :?: :?: :?:
Да няма после: Ама ти кво му се връзваш на лапешкия акъл! :evil:
Хм гледах гледах няма турбо :(Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от johnny_b » 27 Дек 2003, 19:24

ей ей ей!стига сте ме били бре хора:)
колата не е 150 коня...липсата на дино-тест не ни позволява да видим колко коня е колата...иначе...цялото запалване от Е34 М5 + чип нов дето има въведени новите данни на колата...Бесния ,ако не смениш нещо по двигателя няма да усетиш кой знае какво само с чип нали е така?

Другото сега,момчето не е надут просто вика какво има в колата му пък от там нататък вие преценявате...дадох му адреса на форума да участва и той и след седмица както разрови наляво и надясно ,писна на пича да чете за разни юзери с тяхните рибарски истории и това е мое мнение също..99,9 процента пишат глупости пък да не говорим за другите...

Освен това поста на момчето беше ясно:Който мисли че кара бърза баварка нека дойде..." Кой казал за жигули ве какви простотии ми разправяте....машинката си е ,нека да кажем, М5 на 2.000 кубика! Обслужвана,сервизирана айде сега четете и не говорете много много...пича сега е в Гърция за почивка като дойде ще прочете пък може да го взема в някой събор да видите за какво става дума:)))) Количката е убиеч!Айде ....

Между другото ядохте ли коледното прасенце ?? :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 27 Дек 2003, 22:41

:lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M_Kuzev » 27 Дек 2003, 23:54

...ами хубаво, като му е толкова яко возилото със здраве да си го кара... :lol: ама той да не би само да си мисли че колата му е с турбо и с нитро...? щото от профила на пича си личи че мнооо ги чатка нещата...ама наистина ли е с "глобини" от М5? това трябва да са някви ГЛОбални боБИНИ - за глобални конски сили :lol: :lol: :lol: така че CAPTAN брато не V8, ами V80 да си, щом си със нормалните глобини немаш шанс! Viktor, тоя нисан да не е един син, лятото се търкаляше из надежда...?

Потребител
Аватар

Мнение от johnny_b » 28 Дек 2003, 16:20

хахахахахахахаха колко сте прости значи бреееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!1 а ре затворете темата и се занимавайте с бангиите ви ..... тц тц тц! това беше върха на простотията вече бе! Каптан и ти М Кузев показахте колко разбирате от коли бе...колата е направена с турбо и Директ НОС система в Германия още...глобините станаха и ДА те са оригинални ама какво разбирате вие бре дее..

МНОГО СТЕ ПРОСТИ :))) айде да заключим темата че достатъчно ми вдигнахте кръвното значи...карайте си талигите през уикенда а пък останалото време карайте жигулите че не горят много....айде лека и умната

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 29 Дек 2003, 12:38

Пък моя Орел , лети на високо и бърже :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M_Kuzev » 29 Дек 2003, 14:57

johnny_b, без излишни емоции само...щом казваш прости сме и не рзбираме от коли, к'во да правиме :( аз не казвам че на оня пич колата не е с турбо и с нитро и с бобини от М5 или с други такива рейсингови елементи...просто яко ме издразни начина, по който е отправил предложението си за гонка:::щом е толкова бърз да отива да се състезава със шумахер направо! Разбираш ли, появява се някой, който за пръв път е във тоя форум и започва да се надува колко му върви колата, и как никой не може да му се опре...аз ли съм прост...или каптан??? нито аз нито той. Ами оня твоя човек докато не се научи как да се държи с хората така ше е!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Дек 2003, 15:31

Johny_b!!! Внимавай с определенията :cop: , определено мога да заявя че Каптан и М Кузев не са прости, но за теб не е сигурно!!! Как така си вадиш мнение за някой човек от 1-2 поста, направо не знам! Ама както и да е... Като толкова разбирате, ти и твоя приятел, айде дайте GSM-и за връзка, СИГУРЕН сам 100%, че Каптан ще измисли нещо за гонка между БМВ-то на онзи пич и неговата V8-ца... Защо не и за някой лев! Щом толков върви и сте сигурни че ще спечелите, давайте, нали СТЕ СМЕЛИ и имате БЪРЗО БМВ!!! Пък ще е интересна гонката!!! Айде уговорете си нещо като големи хора (надявам се че си пораснал), и моля без обиди!!!
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 30 Дек 2003, 16:38

Да ,бе правилно...А ако все пак ви е много слаба неговата кола, може да си заложите ваща срещу едно доста...."Бавничко" жълто БМВ-це от русе...Е нали пак ще биете... Страшно няма... Пък моят пост си стои ,ама сигурно щото не е някоя шумахерска 520-ка не заслужава да ви вземе парите или поне самочуствието...Извинявам се де, не твоето, но поне на приятеля ти с вървежното шумахерско булидче... Поста е силно предизвикателен , но може би поне малко уважение към нас нямаше да му навреди...Да Електриково син е Нисана, ма не е от софия, незнам каде си го мяркал , външния вид не издава с нищо драг - манталитета на колата...Аз лично въобще не я харесвам като цяло, къде в надежда си я виждалл... Незнам ама няма значение ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M_Kuzev » 30 Дек 2003, 17:03

Към Viktor: Ами може би за две различни коли говориме, ама лятото често го виждах из надежда един син 200SX, който също на външен вид с нищо не показваше агресия някаква, за вървене не знам как е, из квартала разправяха че много вървел, "даже" биел на един квартален псевдо рейсър 318-ската :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от johnny_b » 02 Яну 2004, 18:57

честита нова година уе:)

Потребител
Аватар

За Lady би!!!

Мнение от CAPTAN » 04 Яну 2004, 1:42

Какъв лев бе Vicho ще им взема колите тоя Jony би ли е Lady би ли е не знам да залага и неговата 318-ка нищо че е стара ще я дам на форума да я гледат всички като паметник на упоритата глупост! :lol: :lol: :lol: Прост сам но карам BMW-та не знам вече от кога и им загубих бройката отдавна. Когато на човек му е беден речника започва да обижда наляво и надясно.Ей много умния не се дери ще взема и твоята жалка колица ще останеш и без нея, само кажете кога и каде! :lol: :lol: :lol:

P.S. johnny_b нито си ми на парите нито на колите пък да не изброявам други работи. Та като постигнеш нещо от горе изброените неща пиши тука да разберат всички че вече не си комплексар. :wink:
Айде умната и пазете колите че са моите!!! :twisted: :twisted:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Яну 2004, 13:45

Аз като безпристрастен (щото нямам Е34 де :wink: ) мисля:
1 Че тази "обява" не е сериозна,защото няма нито телефон или друго средтво за свръзка оставено,човека бил незнам къде си и не се знаело кога ще се върне със своята Турбо НОС-ова бегачка(защото както знаем и турбото и нос-а имат голяма традиция в БМВ автомобилите), нито пък се обаждат на отправени предложения,а отогре на всичкото обиждат(то само джони би де,който явно се явява нещо като конферансие) и нападат.
2 подателите нито карат,нито са виждали,камо ли карали(ако въобще имат нужната възраст за книжка) споменатите от тях коли,което се отразява зле единствено на Вичо,който щеше да покара малко БМВ :wink:
3 не трябва да се ядосвате на някави малки момчета с големи комплекси,кучето си лае,кервана си върви.
4 Ако аз съм в грешка и хората наистина имат тези коли и възможности и се състои гонката ще се извиня.
Но дотогава оставам на това мнение..
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 06 Яну 2004, 16:45

Мисля ,че модератора е на ход...

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 06 Яну 2004, 21:25

johnny_b написа:
....машинката си е ,нека да кажем, М5 на 2.000 кубика!

Е те тва като го прочетох и изгубих интерес да чета по надоло :lol: :lol: Значи Da wolf ima M3 1800 kubika чакайте да му кажа ,че той сигурно още не знае.

ПредишнаСледваща

Назад към E34