e36 в подземния в мол-а

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 23 Мар 2007, 15:42

sonny написа:Евала му правя на пича, аз всеки ден като одя в сити центъра се разтрепервам и ми иде да си изклча между колоните ама ме е страх и нямам сърце, незнам кво ше стане. Еваала мога са му кажа, има нужда от такива хора.Браво ;)
Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добре
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 23 Мар 2007, 19:03

Те тия в Търново и Горна са си луди по дифолт. По Коледа като се събирахме кво правиха между колонките, не е истина. Впрочем вижте сами: http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... 010002.flv
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Мар 2007, 22:44

Евала на пича явно не си познава колата :mhihi: а габаритите хич :mhihi:
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 25 Мар 2007, 17:15

Аз съм провал един или два пъти да правя нещо извън стандартното там обаче колата тръгва толкова лесно че ме хваща няма такъв страх,че може и да предобриме дрифта и се спирам.Иначе евала на момчето за шоуто и колата
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 27 Мар 2007, 17:25

имам един авер от ВТ се познават с него и ми е разправял ,че е мн добър то ина събора се е видяло де :mhihi:
а за баварията преди е била 320 ка ама си е сложил 2.5 мотор :lol:
а 2.0 му мотор е в някакъв компакт сложен . на негов авер :P ,оплаквал че като спира рязко му натискало радиатора :mhihi:

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 04 Апр 2007, 6:51

TheBoss написа:Те тия в Търново и Горна са си луди по дифолт

:yes: :driving: :mhihi:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Апр 2007, 8:10

:yes: :yes: :clap:

Потребител
Аватар

Мнение от KEIICHI TSUCHIYA » 06 Апр 2007, 20:44

Момчето което дрифти в Мола във В.Търново го познавам,Росен се казва.Страшно добре пързаля защото е живял в Япония 2-3 години,баща му е бил някакъв посланик от Външно Министерство и се е мотал из дрифт пистите покрай Казама и Манабу Оридо

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 08 Апр 2007, 21:17

KEIICHI TSUCHIYA написа:Момчето което дрифти в Мола във В.Търново го познавам,Росен се казва.Страшно добре пързаля защото е живял в Япония 2-3 години,баща му е бил някакъв посланик от Външно Министерство и се е мотал из дрифт пистите покрай Казама и Манабу Оридо
Е тука сега се заформи "Бързи и яростни в БГ" Вече и сюжет си имаме :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

!

Мнение от YOKOHAMA » 10 Апр 2007, 9:37

PILOTA написа:
TheBoss написа:Те тия в Търново и Горна са си луди по дифолт

:yes: :driving: :mhihi:

Недей да скромничиш ве Петко, че като си спомния кви работи правеше с оная Е30-ка и просто се разтрепервам, сега дрифтиш на Daytona май :driving:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: ре

Мнение от ati » 12 Апр 2007, 21:21

slavianko написа:Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добре

slavianko написа:Е тука сега се заформи "Бързи и яростни в БГ" Вече и сюжет си имаме :mhihi: :mhihi:

Твоите мускули, развалят цветния купооон :winky:
Разбрахме те от първия път;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 13 Апр 2007, 2:52

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

думата е ....ГРАЦИЯ.... евлата!!!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

утепА навалицата!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 13 Апр 2007, 17:52

ati написа:
slavianko написа:Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добре

slavianko написа:Е тука сега се заформи "Бързи и яростни в БГ" Вече и сюжет си имаме :mhihi: :mhihi:

Твоите мускули, развалят цветния купооон :winky:
Разбрахме те от първия път;)
Ати
Нещо не можах да разбера какво общо имат моите мускули :roll: :roll: Но ще ти кажа едно. Хората които ги нямат или ги мързи да си ги направят, най много парадират че многото мускули са грозни или както в случая че "развалят цветният купон " А ти би ли ми обяснил смисъла на това какво си ме разбрал от първият път. Или само ти си разбираш :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 14 Апр 2007, 10:35

slavianko написа:
sonny написа:Евала му правя на пича, аз всеки ден като одя в сити центъра се разтрепервам и ми иде да си изклча между колоните ама ме е страх и нямам сърце, незнам кво ше стане. Еваала мога са му кажа, има нужда от такива хора.Браво ;)
Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добре

Колегата е прав!

Предишна

Назад към Видео