Хелп Дрънчи ми кората
Модератор: Icco
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Хелп Дрънчи ми кората
Кво да правя за да махна гадното дрънкане от кората ...... е36 купе ... май направих грешка като сложих бас рефлекса отгоре ...
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
ако не си се оправил с този проблем аз мога да кажа едно мнение защото го имах същия : Та като си взех моя звяр го имах същия проблем и тоя пич дето ми прави и слага музиката ми каза че може да го оправи и никак не е скъпо първо ми облече кората и после под кората сложи вата от както е така нямам никакви грижи и се чува чудесно
така че може да пробваш да си сложиш вата под кората уверявам те че ще останеш доволен 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
ми по принцип се оплича или с плат или с изкуствена кожа(за по евтино)bmw_e36_fen написа:С кво я облече ?

Аз преди два дена си свалих кората. Пурво си взех една лента, замозалепваща се. Минах веднъж ламатината, след това намазах с ц200 и залепих вата. Сле това сложих гуметото уплътнение което си е под кората, след това сложих и кората. Погледнах къде е останало кухо место, нагъчках го с вата и сега заспа. Само внимавай със страничните кори като сваляш кората, че аз си изпочупих щипките и съа го лепнах със силикон. При следващото сваляне(дано да не се налага) ще има яко къртене
. Ако си от Пловдив мога да ти покажа кво сам направил.

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
От София съм брат .... това ме притеснява да не я изпочупа и аз иначе ако я натупкам с вата мисля че няма да дрънка
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Нещо неможах да махна кората
само да питам тея тапите от лайсната дето ги крие седалката като се махнат пада ли кората ? или трябва да се понапъне тук там

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
bmw_e36_fen написа:Нещо неможах да махна коратасамо да питам тея тапите от лайсната дето ги крие седалката като се махнат пада ли кората ? или трябва да се понапъне тук там
Като ги махнеш тея копчета трябва да излезе кората ама я по напани малко, може даже и да и набиеш 2-3 отверки, за да я повдигнеш ако се опъва нещо

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
13 мнения
• Страница 1 от 1