Колеги,проблем с телефона и музиката!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги,проблем с телефона и музиката!
Карам Е39 98г, 520i бензин.
Изгубих си телефона и реших радикално проблема, като отрязах кабела на телефона преди самата му стойка. И двата кабела, на телефона, и на антената..Тогава разбрах какъв проблем си навлякох покрай това. В момента на дисплея постоянно ми свети Phone ,т.е. иска си телефона и заедно с това ми изчезна и музиката на касетофона и радиото. Свързах отново всички кабелчета, но проблема не се реши... как мога да излъжа компа, че има телефон или нещо друго да направя, за да заработи музиката?
Предварително ви благодаря, колеги!
Изгубих си телефона и реших радикално проблема, като отрязах кабела на телефона преди самата му стойка. И двата кабела, на телефона, и на антената..Тогава разбрах какъв проблем си навлякох покрай това. В момента на дисплея постоянно ми свети Phone ,т.е. иска си телефона и заедно с това ми изчезна и музиката на касетофона и радиото. Свързах отново всички кабелчета, но проблема не се реши... как мога да излъжа компа, че има телефон или нещо друго да направя, за да заработи музиката?
Предварително ви благодаря, колеги!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
еми ти си прекъснал комуникацията на I-Bus-а. Може ли да правиш такива "селски" работи?! Ядосвам се, все едно е мойта кола ...
Трябва да махнеш модула на телефона, който се намира в багажника. В зависимост от годината и модела на телефона понякога модула се намира и в подлакътника. После отиваш в БМВ и те слагат на DIS където ще изключат телефона и вече няма да имаш проблеми
Трябва да махнеш модула на телефона, който се намира в багажника. В зависимост от годината и модела на телефона понякога модула се намира и в подлакътника. После отиваш в БМВ и те слагат на DIS където ще изключат телефона и вече няма да имаш проблеми

- Гост
-
А знаете ли как да го пусна тоя тел да работи!! Седи си така като паметник моя и нищо не става!Пробвах да сложа сим-карта/модула е в багажника над акумулатора/ ,обаче гнездото е голямо и няма как да стане ,дори и с приспособяване с тиксо от отчупена карта!Има ли някакъв шанс да го пусна тва чудо да работи и къде!!??
Тенкс ин адванс!!
Тенкс ин адванс!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
SKISABMW написа:А знаете ли как да го пусна тоя тел да работи!! Седи си така като паметник моя и нищо не става!Пробвах да сложа сим-карта/модула е в багажника над акумулатора/ ,обаче гнездото е голямо и няма как да стане ,дори и с приспособяване с тиксо от отчупена карта!Има ли някакъв шанс да го пусна тва чудо да работи и къде!!??
Тенкс ин адванс!!
ако колата е немска е кодиран за D1 и няма как да се разкодира

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
При мене става като се тури картата в багажника и много добре си баца...
А пък като купих колата телефона се включваше секи път като запалиш, което много ме дразнеше защото постоянно свети един червен диод на таблото, че няма карта... Обаче не знам какво правих преди време и без да искам го нагласих изобщо да не се включва
Сега мисля да си взема карта за колата и да си ми работи телефона...
А иначе като сложих картата под телефона и не я прие...
А пък като купих колата телефона се включваше секи път като запалиш, което много ме дразнеше защото постоянно свети един червен диод на таблото, че няма карта... Обаче не знам какво правих преди време и без да искам го нагласих изобщо да не се включва

- Гост
-
CheGevara написа:SKISABMW написа:А знаете ли как да го пусна тоя тел да работи!! Седи си така като паметник моя и нищо не става!Пробвах да сложа сим-карта/модула е в багажника над акумулатора/ ,обаче гнездото е голямо и няма как да стане ,дори и с приспособяване с тиксо от отчупена карта!Има ли някакъв шанс да го пусна тва чудо да работи и къде!!??
Тенкс ин адванс!!
ако колата е немска е кодиран за D1 и няма как да се разкодирапробвал съм на старата ми кола и не стаааа
Лоша работа!Колата е немска и сигурно само кат хода в Германия ше мога да действам! Напрао го свалям тогава,че и без тва ми пречи отдясно на седалката!!!
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
аз също имам проблем с радиото,нито радиото,нито телефона работят,нито едно радио не лови.Свалях модула,пак го слагах,антената размествах,карта слагах,но уви.От дуждовете се появи радиото,но после пак из4езна ,ако знае някои как да го оправя ще 4ерпя!! п.с като го зака4им на комп. излиза,4е модула е изклю4ен!
Kartoff написа:При мене става като се тури картата в багажника и много добре си баца...
А пък като купих колата телефона се включваше секи път като запалиш, което много ме дразнеше защото постоянно свети един червен диод на таблото, че няма карта... Обаче не знам какво правих преди време и без да искам го нагласих изобщо да не се включваСега мисля да си взема карта за колата и да си ми работи телефона...
Изключваш изискването за пин код и готово.
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
toni2222 написа:А как се изключва този пин?
трябва да го въведеш един път правилно и тогава му казваш да го запомни и да не те пита повече.
10 мнения
• Страница 1 от 1