Мамицата им крадлива...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Мамицата им крадлива...
От тази нощ още една Е36-ца е без халогени. Освен пожелания да ходят два метра под земята, друг няма какво да кажа за тези които са ги взели.
Квартала е Дървеница. Досега не бях чувал оплаквания от квартала, но явно и тук се започна. Пазете си колите...
Квартала е Дървеница. Досега не бях чувал оплаквания от квартала, но явно и тук се започна. Пазете си колите...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
ей
за пореден път се убеждавам, че наистина тая тъпа дъжава нищо, ама нищо не става от нея и от хората дето живеят в нея от масата, от сивата блуткава маса.
и най лошото е че тука в тоя форум аз лично знам един тарикат, който
се занимава с точно такива работи, крадат си хората, той им ги купува и ги препродава тука на нас балъците.
кажете ми кво да се направи.
за пореден път се убеждавам, че наистина тая тъпа дъжава нищо, ама нищо не става от нея и от хората дето живеят в нея от масата, от сивата блуткава маса.
се занимава с точно такива работи, крадат си хората, той им ги купува и ги препродава тука на нас балъците.
ian190 написа:ей
Може би трябва да се почне с хайката точно от този момък

_!_
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ian190 написа:ей
Я кажи кой е тоя герой

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Бтетенце имаше ефект,са вече около Сони не барат Нищо,следователно е имало ефект.Space написа:sonny написа:поредния, ама така е като се катахте за хайките, сега си ревете по форумите
Е нали ходихте веднъж и нямаше файда?
Обиколете си и вие раионите 1-2 пъти и набийте някои и ще има ефект

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:Бтетенце имаше ефект,са вече около Сони не барат Нищо,следователно е имало ефект.Space написа:sonny написа:поредния, ама така е като се катахте за хайките, сега си ревете по форумите
Е нали ходихте веднъж и нямаше файда?
Обиколете си и вие раионите 1-2 пъти и набийте някои и ще има ефект
Това не го знаех

_!_
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog! 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
12 мнения
• Страница 1 от 1