въпрос?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
въпрос?
може да ме помислите за наи големия тъпанар
но аз искам да попитам имали разлика между предното окачване на е30 двоен стоп и е30 троиния стоп
.Ако модераторите сметнат че темата не си заслужава да я изтрият 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
батка, не се притеснявай да питаш:) и аз винаги се притеснявам да питам за да не задам някой тъп въпрос и да не ми се смеят, но все пак не забравяй, че това е идеята на форума. всеки пита това, което не знае и все се намира някой да помогне
на конкретния ти въпрос, не знам отговора, но остановихме, че мойто Е36 е с преден десен шарнир от Е30 който е на практика същия като за Е36. притеснявах се това да не променя по някакъв начин геометрията на колата и я качихме на стенд. просто всичко е ПЕРФЕКТНО!
така, че според мен, едва ли има разлика
по-компетентните да кажат

на конкретния ти въпрос, не знам отговора, но остановихме, че мойто Е36 е с преден десен шарнир от Е30 който е на практика същия като за Е36. притеснявах се това да не променя по някакъв начин геометрията на колата и я качихме на стенд. просто всичко е ПЕРФЕКТНО!
така, че според мен, едва ли има разлика
по-компетентните да кажат

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Aide o6te edin glypav vupros
Re6il sum da vzimam BMW e E36 ili E30 ama pod ruka mi padnaha 2 mnogo qki
oferti edna za e30 1990 320 s mnoo qk vun6en tuning i o6te extri za 4500 ili e36 1993 316i bez nikvi extri za 5600

Japan Power Cars
Re: Aide o6te edin glypav vupros
ermov написа:Re6il sum da vzimam BMW e E36 ili E30 ama pod ruka mi padnaha 2 mnogo qkioferti edna za e30 1990 320 s mnoo qk vun6en tuning i o6te extri za 4500 ili e36 1993 316i bez nikvi extri za 5600
![]()
мисля поне по 500 кинта трябва да ти отбият от цените и на двете возила... иначе си е до лично предпочитание...
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

труден избор
Мисля да взема е30-то щото е с мноо як тунинг пък има и клима,свалиха цената на 4100лв,пък и е по запазено...
Japan Power Cars
Re: труден избор
ermov написа:Мисля да взема е30-то щото е с мноо як тунинг пък има и клима,свалиха цената на 4100лв,пък и е по запазено...
Нема да сгрешиш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
???
Скъпа ли е поддръжката на е30 или е що годе нормална,имам предвид накладки,ремъци,филтри и т.н. Защото на моя японец частите са му много скъпи...бих се радвал на един професионален съвет от някой БМВ маниак...

Japan Power Cars
Re: ???
ermov написа:Скъпа ли е поддръжката на е30 или е що годе нормална,имам предвид накладки,ремъци,филтри и т.н. Защото на моя японец частите са му много скъпи...бих се радвал на един професионален съвет от някой БМВ маниак...![]()
![]()
![]()
![]()
Мога да ти кажа, че е по-евтина от тази на японските коли. Така като говоря с колеги си вадя извода. А, специално за частите по окачването - със сигурност.
Ако се поразровиш във форума, ще намериш доста теми за това, кое колко струва и къде най-евтино да го намериш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
точно в момента частите за Е30 са от най-евтините измежду почти всички коли сигурно... може би само някоя капка може да бие Е30 (говорим втора ръка) и като прибавим мега якото окачване , мотор и скоростна... какво излиза ? че е Е30 е най-удачната кола за Бг!
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2