Скъсаха ме на кормуване !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Хич да не ти пука,и мене първия път ме скъсаха на кормуване,отначало е малко кофти,ама на втория път ще си много по спокоен и сигурен в себе си.
Успех!
Успех!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
THuGGy написа:Споко пич ще го вземешИначе аз на листовките имах 5 грешки, а на кормуването нито една
![]()
Успех и ходи взимай часове да се научиш, че по улицата е рейс мамси джейс
Аз съм май втория, който се е явявал 2 пъти на листовки, а кормуването го бучнах отръки

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
evans написа:целият проблем идва,че малко си се притеснил,просто другия път мисли за пътя,мигачите и малко по-уверен.Много хора,които взимат от пъвият път изпита,след година и нещо се явяват за точкиBMW_325 TDS написа:Колега исках да кажа и друго нещо и то е : че докато карах с инструктура всичко вървеше по мед и масло , но при мисълта , че ще ме скъсат и няма да имам книжка да 1 седмица ,имах чувството , че бих скочил от Цариградско само и само да не чакам за тая книжка още месец!!! Друго нещо е че за пролетната ваканция вече бях с нагласата , че ще имам книжка и с приятелите ще ходима в една хижа. Така се бяхме наточили ,че сега не знам каво да им кажа !!! И друго исках да кажа , че ме прееба точно тая мания да я вземаТука повечето се правят на глемите шофери,ама я всеки да ти каже,колко точки има-всеки го е срам.
мен не ме е срам - взимали са ми общо 8т., като сега април изтичат 2г. оттогава и май ще съм си отново с 39т.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4