Скъсаха ме на кормуване !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Мар 2007, 19:49

Хич да не ти пука,и мене първия път ме скъсаха на кормуване,отначало е малко кофти,ама на втория път ще си много по спокоен и сигурен в себе си.
Успех!

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 21 Мар 2007, 5:17

THuGGy написа:Споко пич ще го вземеш :) Иначе аз на листовките имах 5 грешки, а на кормуването нито една :twisted:
Успех и ходи взимай часове да се научиш, че по улицата е рейс мамси джейс :)

Аз съм май втория, който се е явявал 2 пъти на листовки, а кормуването го бучнах отръки 8) , трябва стабилна психика, за да си участник в днешното движение, и то жив участник :!: Пожелавам ти успех след 4-те часа, и знам, че ще се справиш, щом след първия път търсиш и виждаш грешките в себе си. Много малко хора го правят, повечето биха теглили една на изпитващия!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 21 Мар 2007, 11:11

evans написа:
BMW_325 TDS написа:Колега исках да кажа и друго нещо и то е : че докато карах с инструктура всичко вървеше по мед и масло , но при мисълта , че ще ме скъсат и няма да имам книжка да 1 седмица ,имах чувството , че бих скочил от Цариградско само и само да не чакам за тая книжка още месец!!! Друго нещо е че за пролетната ваканция вече бях с нагласата , че ще имам книжка и с приятелите ще ходима в една хижа. Така се бяхме наточили ,че сега не знам каво да им кажа !!! И друго исках да кажа , че ме прееба точно тая мания да я взема
целият проблем идва,че малко си се притеснил,просто другия път мисли за пътя,мигачите и малко по-уверен.Много хора,които взимат от пъвият път изпита,след година и нещо се явяват за точки ;) Тука повечето се правят на глемите шофери,ама я всеки да ти каже,колко точки има-всеки го е срам.

мен не ме е срам - взимали са ми общо 8т., като сега април изтичат 2г. оттогава и май ще съм си отново с 39т.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 21 Мар 2007, 11:14

ми ако пак си карал някой да ти върши работата кво се чудиш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 21 Мар 2007, 11:26

Курмуване :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Добре е все пак да има и повтарящи, че видях вчера един новобранец какво е сътворил с 5-та на един колега. На червено странично :evil: :evil: :evil: .
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата