ПРИЗИВ КЪМ ВСИ4КИ С МОТОРИ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ПРИЗИВ КЪМ ВСИ4КИ С МОТОРИ
колеги изкам да ви призова за повишено внимание както от наша страна с колите така и към хората любители на високи скорости с мотори, в4ера на работното ми място - лукоил на пещерско шосе в пловдив стана много неприятна катастрофа която за щастие не видях на живо но камерите бяха хванали вси4ко, -един трабант излиза от бензиностанцията и захожда да завива наляво , но явно от недоглеждане не вижда мотора който е бил набрал около 80км/ч и мотора се заби в трабанта с такава сила 4е по4ти му беше отделил моторния отсег от купето, при удара моториста излетя над колата и се просна на пътя ,доколкото разбрах е имал късмет и се е разминал само със с4упен крак, лошото е следното поне 15-20 мин никой не отеба да спре да помогне ,колите най -нагло заобикаляха птп-то и хи4 не им дремеше. дано мом4ето се оправи по-скоро 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
мене един ме свали от мотора докато чеках на сфетовара на булевард българия и димитър нестаров посока еко (
) седя си аз и още 1 с мотор в двете лелти по среда и изведнъж от зад спирачки, на пред няма на къде коли вървят само се стегнах и мръднах леко на пред и в този момент ме потпея този отзад .. . не видял це има някой спрял .. мислел си да спре на линията и такива ми ти бла бла ...
полицаите които седят там до кабинката първо се чудеха кво да го правят после му се смяха ... та и аз като тях

полицаите които седят там до кабинката първо се чудеха кво да го правят после му се смяха ... та и аз като тях
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: ПРИЗИВ КЪМ ВСИ4КИ С МОТОРИ
JANI написа:...един трабант излиза от бензиностанцията и захожда да завива наляво , но явно от недоглеждане не вижда мотора който е бил набрал около 80км/ч и мотора се заби в трабанта...
И мен преди време ме отнесе един трабант като ми отне предимство. Тъпанара дори не спря за да види дали не съм си пръснал мозъка по асфалта защото карах без каска. За негов късмет обаче тогава бяхме 17 мотора и част от момчетата го бяха догонили и го бяха смачкали от бой. Това обаче не можа да ми спести близо двата месеца на легло, болките и сълзите в очите на близките ми.

5 мнения
• Страница 1 от 1