Война на пътя - трагедия.
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
Фил написа::OT: Имаше някакво хапче, антибиотик ли беше, не си спомням, но след приемането му, алкохолна проба показва нещо от сорта на 8.7 промила, а си трезвен като краставичка
![]()
Е такова животно-нема!
Не знам антибиотиците да влияат на дрегерите!
А и си има кръвен тест-там грешка нема!....въпреки че.... внимавай те да не ви взимат кръв в ,току що изварени епруветки,щото от горещината се влияее теста! И после требва да ви вземат 3 пъти ,та да се докаже ,че не е верен първия!Пробвано...от баща ми!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: :confused:
Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол , имаме не толкова алчни полицаи и НЕздрави закони така ще е.... ще се трепи народа.....
Подкрепям...с изключение на" трепи"...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол [/size]
Много се дразня на такива изказвания![]()
![]()
![]()
Ти точно къде извън България си била, че да дрънкаш глупости. И в другите държави карат пияни, бързо и без книжки. И там стават катастрофи. Лошото е, че нашите коли са зле поддържани и пътищата са трагични, което са си все условия за яки катастрофи
![]()
![]()
![]()
Незнам за теб, но съм била на достаточно места извън България, и който е сгрешил си е понесъл по един или друг начин последствията..... Карат пияни ДА, но им взимат книжките, нали??? Карат и без да имат право и пак си понасят наказанията..... А тук какво е всеки, който има достъп до автомобил , няма значение на кой е го карат, блъскат убиват, исъкатяват а дали може е друг въпрос..... ВАЖНОТО Е ЧЕ ШОФИРАЛ..... но как не е важно...
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
ian190 написа:тя е от пловдив затова.
нали го знаеш тоя виц.
аз съм имилия, а аз имил
![]()
![]()
яли пили със зеле
Проблем ли е това, че съм от Пловдив??? Не всички можем да сме богоизбрани и да сме родени в столицата, но не забравяйте, че 80% от хората живееще в София са хора от "провинцията"....
Adrenalinka написа:zAcK написа:Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол [/size]
![]()
![]()
Ти точно къде извън България си била, че да дрънкаш глупости. И в другите държави карат пияни, бързо и без книжки. И там стават катастрофи. Лошото е, че нашите коли са зле поддържани и пътищата са трагични, което са си все условия за яки катастрофи
![]()
![]()
![]()
Незнам за теб, но съм била на достаточно места извън България, и който е сгрешил си е понесъл по един или друг начин последствията..... Карат пияни ДА, но им взимат книжките, нали??? Карат и без да имат право и пак си понасят наказанията..... А тук какво е всеки, който има достъп до автомобил , няма значение на кой е го карат, блъскат убиват, исъкатяват а дали може е друг въпрос..... ВАЖНОТО Е ЧЕ ШОФИРАЛ..... но как не е важно...
---Напълно съм съгласен.Замисляйте се когато се качвате на колата.
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
veso VTK написа:Adrenalinka написа:zAcK написа:Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол [/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---Напълно съм съгласен.Замисляйте се когато се качвате на колата.
Мерси за подкрепата, колега

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Пияни шофьори има навсякъде,у нас пък да не говорим...а по провинцията яко се кара на пияно,особено по по-малките пътища между селата и малките градове...а точно пък в София хич не е препоръчително,щото след 11-12 има ченгета на всяка пресечка...но не е само това - ако се утрепеш пиян,ти ще си си виновен,ама ако утрепеш друг?Аз на "културни" мероприятия като ходене по кръчми не ходя с колата - предпочитам да дам няколко лева за бакшиш...
ПП.То па като се сетя,че в петъка вечерта ме кара един бакшиш по-пиян от мене...ама тва е изключение все пак(надявам се)...
ПП.То па като се сетя,че в петъка вечерта ме кара един бакшиш по-пиян от мене...ама тва е изключение все пак(надявам се)...

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
...
Бе май не е изключение::Преди около година таксито в което се возех при маневра на заден ход блъсна жена на около 60-65 години.За 6тастие женицата се оттьрва само с охлузвания,но при проверка с дрегера на шофьора му отчете 1'21 промила-----смятам че коментарьт е излишен.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Да, така е, но в много ситуации съм ставал свидетел как пешеходците си правят каквото си искат, защото знаят че дори и да са виновни вината я поема водача на превозното средство, което ги е ударило. На такива не веднъж ми е идвало да им разпукам кофата с тръбата до седалката (и с 60те си килограма
)... Недопустимо е. Както има санкции за шофиорите, така трябва да има и за пешеходците. Все едно да гледаш дете, да са ти забранили да го удряш, а то да ти се качва на главата. Каквито са правилата за едните, такива трябва да бъдат и за другите.
Веднага се сещам за една ситуация, в която ме гледаха доста странно...
Не един светофар в Германия трябваше да чакам около 3 минути за да премина през една улица, която беше широка максимум 2.50м и по нея минаваха коли през 10 минути. Не бързах, но по навик си пресекох като пич. Всички чакаха, а аз минах. Е няма да ви казвам като минах отсреща какво подочух и как ме гледаха всички. Но за нас това е нещо нормално. Тук минаваш на червено и никой нищо не ти прави. Пресичат Цариградско на "Плиска" все едно са в Южния парк.
И в една предишна тема някой колега го каза, сега аз ще го повторя: "Трябват ни Крумови закони". Това е...
Ще важат и за мен и за всички вас и за онези, които си правят каквото си искат. Тогава ме питайте дали аз ще мина на червено или ще изчакам...
Що се отнася до това кой откъде е...Просто няма да коментирам. Наистина София се напълни със селтаци и то от долни по долни. Пловдив не е малък град и има неща, които ги няма в София (пр. Ванко1
). Има много свестни хора там и ми се ще да вярвам, че колежката е от тях, така че не я нападайте... 

Веднага се сещам за една ситуация, в която ме гледаха доста странно...

Не един светофар в Германия трябваше да чакам около 3 минути за да премина през една улица, която беше широка максимум 2.50м и по нея минаваха коли през 10 минути. Не бързах, но по навик си пресекох като пич. Всички чакаха, а аз минах. Е няма да ви казвам като минах отсреща какво подочух и как ме гледаха всички. Но за нас това е нещо нормално. Тук минаваш на червено и никой нищо не ти прави. Пресичат Цариградско на "Плиска" все едно са в Южния парк.
И в една предишна тема някой колега го каза, сега аз ще го повторя: "Трябват ни Крумови закони". Това е...

Що се отнася до това кой откъде е...Просто няма да коментирам. Наистина София се напълни със селтаци и то от долни по долни. Пловдив не е малък град и има неща, които ги няма в София (пр. Ванко1

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Space написа:Williams за последното си прав. А и в Пловдив също е пълно със селтаци от околните села и Асеновград ... явно от тия спасение няма
Е не ги знам, може и от Бачково да са слезнали...

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3