Udar na lisica s 170 -180km/h...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Udar na lisica s 170 -180km/h...
rezultata ---> prednata prestilka... ia niama! Napravo se prasna na parcheta i kato se spriah i se varnah da ia tarsia izobshto ia niamashe... nai kurioznoto e che i lisicata ia niamashe sashto... Beshe na sredata na magistrala Hemus blizo do prohoda Vitinia. Az ponechih da ia zaobikolia otzad (otkadeto beshe doshla) no tia se varna i veche beshe kasno za kakvito i da e po-natatashni reakcii... Samo gledah da mine pod kolata da ne ia nastapia s guma che da ne me zavarti i prebie... Vapreki che tia se snishi i pochti legna na asfalta (vroden jivotinski instinkt predpolagam) iasno usetih che ia udarih i s kartera, koeto bi triabvalo da ia e ubilo na miasto, NO OT LISICATA I POMEN NIAMASHE! SASHTO I OT PRESTILKATA MI. Ta vchera govorehme che ako beshe po-goliamo kuche kolata da stanala na nishto... tova e . Oshte po kuriozno e che ia udarih na Vrashtane ot Torino na 65km ot Vraca kato imah bezavariini 3800km zad garba si...
Izvoda e che nikoga neznaesh koga i kakvo tochno shte se sluchi, i che karaneto s visoka skorost krie strahotni riskove!!!
DaWolf
'91 E30 318is '83 E28 520iA
Izvoda e che nikoga neznaesh koga i kakvo tochno shte se sluchi, i che karaneto s visoka skorost krie strahotni riskove!!!
DaWolf
'91 E30 318is '83 E28 520iA
отг::Udar na lisica s 170 -180km/h...
da ti kaga towa e ugasno da ti se sluchi na putja
predi 4-5 godini se wrashtahme s bashta mi ot germania sus zakupena kola Fiat Croma Abarth - goljamo giwotno - abe na magistrala e super kola ama baja niska za nashite putishta - i pri preminawaneto ni prez rumania se sluchi da ima umrjalo kuche na putja i bashta mi swiknal na drugata ni kola reshi da mine nad nego s okolo 80-100 km/h ...
i kakwo se sluchi izwednag - kolata umrja - werno imashe sblusak no toj ni se stori lek - a kolata weche beshe murtwa. motora nito warti - nito kashlja - abe ugas. pomislichme che sme ja zagazili super zdrawo (to i taka si beshe de - na ne natowaren put w rumania - nito ezika im znaesh nito nishto)
ta sled okolo dwa chasa chudene kakwo stawa mina edin rumanez i wika na nemski kakwo stawa problem li - ta se okazwa che ima serviz choweka w sasednoto selo i ni izdarpa do tam - ta sled 6-8 chasa chudene se okazwa che kucheto e udarilo s glawata si rezerwoara i e schupilo benzinowata pompa kojato e wutre?!?
njama da se spiram na poweche podrobnosti ama towa kuche ni struwashe mnogo nerwi, strah i pari ne na posledno mjasto
ta wnimawajte wsichki che s tija giwotni e mnogo opasno - osobeno na onezi ot was koito sa niski koli...
predi 4-5 godini se wrashtahme s bashta mi ot germania sus zakupena kola Fiat Croma Abarth - goljamo giwotno - abe na magistrala e super kola ama baja niska za nashite putishta - i pri preminawaneto ni prez rumania se sluchi da ima umrjalo kuche na putja i bashta mi swiknal na drugata ni kola reshi da mine nad nego s okolo 80-100 km/h ...
i kakwo se sluchi izwednag - kolata umrja - werno imashe sblusak no toj ni se stori lek - a kolata weche beshe murtwa. motora nito warti - nito kashlja - abe ugas. pomislichme che sme ja zagazili super zdrawo (to i taka si beshe de - na ne natowaren put w rumania - nito ezika im znaesh nito nishto)
ta sled okolo dwa chasa chudene kakwo stawa mina edin rumanez i wika na nemski kakwo stawa problem li - ta se okazwa che ima serviz choweka w sasednoto selo i ni izdarpa do tam - ta sled 6-8 chasa chudene se okazwa che kucheto e udarilo s glawata si rezerwoara i e schupilo benzinowata pompa kojato e wutre?!?
njama da se spiram na poweche podrobnosti ama towa kuche ni struwashe mnogo nerwi, strah i pari ne na posledno mjasto
ta wnimawajte wsichki che s tija giwotni e mnogo opasno - osobeno na onezi ot was koito sa niski koli...
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Маслен радиатор при Е30 имат доколкото зная само моделите 325i и М3... другите са без...
LandShark
'89 "316"
LandShark
'89 "316"

kato zagovori za maslen radiator.. lele kakvi iadove brah s moia malsen ohladitel na Scirocco-to...
basi tapia semering deto struva 3-4lv i deto zor go namerih na II-ria den tarsene
basi tapia semering deto struva 3-4lv i deto zor go namerih na II-ria den tarsene

5 мнения
• Страница 1 от 1