Война на пътя - трагедия.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Мар 2007, 11:48

Фил написа::OT: Имаше някакво хапче, антибиотик ли беше, не си спомням, но след приемането му, алкохолна проба показва нещо от сорта на 8.7 промила :shock: , а си трезвен като краставичка :mhihi: :mhihi:

Е такова животно-нема!
Не знам антибиотиците да влияат на дрегерите!
А и си има кръвен тест-там грешка нема!....въпреки че.... внимавай те да не ви взимат кръв в ,току що изварени епруветки,щото от горещината се влияее теста! И после требва да ви вземат 3 пъти ,та да се докаже ,че не е верен първия!Пробвано...от баща ми!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: :confused:

Мнение от titto » 19 Мар 2007, 16:49

Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол , имаме не толкова алчни полицаи и НЕздрави закони така ще е.... ще се трепи народа.....

Подкрепям...с изключение на" трепи"...! :mhihi: :help: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 19 Мар 2007, 22:13

zAcK написа:
Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол [/size]

Много се дразня на такива изказвания :evil: :evil: :evil: :evil: Ти точно къде извън България си била, че да дрънкаш глупости. И в другите държави карат пияни, бързо и без книжки. И там стават катастрофи. Лошото е, че нашите коли са зле поддържани и пътищата са трагични, което са си все условия за яки катастрофи :evil: :evil: :evil: :evil:

Незнам за теб, но съм била на достаточно места извън България, и който е сгрешил си е понесъл по един или друг начин последствията..... Карат пияни ДА, но им взимат книжките, нали??? Карат и без да имат право и пак си понасят наказанията..... А тук какво е всеки, който има достъп до автомобил , няма значение на кой е го карат, блъскат убиват, исъкатяват а дали може е друг въпрос..... ВАЖНОТО Е ЧЕ ШОФИРАЛ..... но как не е важно...
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 19 Мар 2007, 22:18

ian190 написа:тя е от пловдив затова.
нали го знаеш тоя виц.
аз съм имилия, а аз имил
:mhihi: :mhihi:
яли пили със зеле

Проблем ли е това, че съм от Пловдив??? Не всички можем да сме богоизбрани и да сме родени в столицата, но не забравяйте, че 80% от хората живееще в София са хора от "провинцията"....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 19 Мар 2007, 22:18

Adrenalinka написа:
zAcK написа:
Adrenalinka написа:Докато не се научи българина да не шофира след употребата на алкохол [/size]

Много се дразня на такива изказвания :evil: :evil: :evil: :evil: Ти точно къде извън България си била, че да дрънкаш глупости. И в другите държави карат пияни, бързо и без книжки. И там стават катастрофи. Лошото е, че нашите коли са зле поддържани и пътищата са трагични, което са си все условия за яки катастрофи :evil: :evil: :evil: :evil:

Незнам за теб, но съм била на достаточно места извън България, и който е сгрешил си е понесъл по един или друг начин последствията..... Карат пияни ДА, но им взимат книжките, нали??? Карат и без да имат право и пак си понасят наказанията..... А тук какво е всеки, който има достъп до автомобил , няма значение на кой е го карат, блъскат убиват, исъкатяват а дали може е друг въпрос..... ВАЖНОТО Е ЧЕ ШОФИРАЛ..... но как не е важно...

---Напълно съм съгласен.Замисляйте се когато се качвате на колата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 19 Мар 2007, 22:29

veso VTK написа:
Adrenalinka написа:
zAcK написа:

---Напълно съм съгласен.Замисляйте се когато се качвате на колата.

Мерси за подкрепата, колега :!: :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 20 Мар 2007, 3:56

Пияни шофьори има навсякъде,у нас пък да не говорим...а по провинцията яко се кара на пияно,особено по по-малките пътища между селата и малките градове...а точно пък в София хич не е препоръчително,щото след 11-12 има ченгета на всяка пресечка...но не е само това - ако се утрепеш пиян,ти ще си си виновен,ама ако утрепеш друг?Аз на "културни" мероприятия като ходене по кръчми не ходя с колата - предпочитам да дам няколко лева за бакшиш...

ПП.То па като се сетя,че в петъка вечерта ме кара един бакшиш по-пиян от мене...ама тва е изключение все пак(надявам се)... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

...

Мнение от Is. » 21 Мар 2007, 15:33

Бе май не е изключение::Преди около година таксито в което се возех при маневра на заден ход блъсна жена на около 60-65 години.За 6тастие женицата се оттьрва само с охлузвания,но при проверка с дрегера на шофьора му отчете 1'21 промила-----смятам че коментарьт е излишен. :confused: :dunno: :dunno:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Slavko » 23 Мар 2007, 3:07

То навсякаде хората пият и си правят сметка дали да карат,ама българите сме свикнали че колкото и да сме пили нямаме никакъв проблем да се движим по пътят и в това мисля че ние проблема!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 23 Мар 2007, 4:07

Българинът разбира само от сопа и това си е :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 23 Мар 2007, 15:13

По интересен начин се изказвате за българите .. все едно вие сте пакистанци! Не, че не сте прави, но малко дразни .... :roll: :winky:
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 23 Мар 2007, 15:26

Интересно, по цял свят пият и карат викате, но с какво е виновен нищо подозиращия пешеходец от това, че някой малумник е ипил полувин литър ракия и кара след това?
Можи ли от 50 метра да прецените всеки шофьор дали е пил, че да не пресичате?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Мар 2007, 15:45

Да, така е, но в много ситуации съм ставал свидетел как пешеходците си правят каквото си искат, защото знаят че дори и да са виновни вината я поема водача на превозното средство, което ги е ударило. На такива не веднъж ми е идвало да им разпукам кофата с тръбата до седалката (и с 60те си килограма :mhihi: )... Недопустимо е. Както има санкции за шофиорите, така трябва да има и за пешеходците. Все едно да гледаш дете, да са ти забранили да го удряш, а то да ти се качва на главата. Каквито са правилата за едните, такива трябва да бъдат и за другите.
Веднага се сещам за една ситуация, в която ме гледаха доста странно... :idea: :uups:
Не един светофар в Германия трябваше да чакам около 3 минути за да премина през една улица, която беше широка максимум 2.50м и по нея минаваха коли през 10 минути. Не бързах, но по навик си пресекох като пич. Всички чакаха, а аз минах. Е няма да ви казвам като минах отсреща какво подочух и как ме гледаха всички. Но за нас това е нещо нормално. Тук минаваш на червено и никой нищо не ти прави. Пресичат Цариградско на "Плиска" все едно са в Южния парк.

И в една предишна тема някой колега го каза, сега аз ще го повторя: "Трябват ни Крумови закони". Това е... :idea: Ще важат и за мен и за всички вас и за онези, които си правят каквото си искат. Тогава ме питайте дали аз ще мина на червено или ще изчакам... :!: :!: :!:

Що се отнася до това кой откъде е...Просто няма да коментирам. Наистина София се напълни със селтаци и то от долни по долни. Пловдив не е малък град и има неща, които ги няма в София (пр. Ванко1 :mhihi: ). Има много свестни хора там и ми се ще да вярвам, че колежката е от тях, така че не я нападайте... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 23 Мар 2007, 16:07

Williams за последното си прав. А и в Пловдив също е пълно със селтаци от околните села и Асеновград ... явно от тия спасение няма :evil:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Мар 2007, 16:12

Space написа:Williams за последното си прав. А и в Пловдив също е пълно със селтаци от околните села и Асеновград ... явно от тия спасение няма :evil:

Е не ги знам, може и от Бачково да са слезнали... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата