въпрос на един новобранец
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
въпрос на един новобранец
зравейте колеги отдавна се вуртя из този форум и знам че има доста фанатици които и на сун да бутнеш за е30ката всичко ще ти изпее. и така де за това да ви питам има ли е30 338
защото аз от тоя на с14ката за е30 по голям не се сещам а мога и да греша. благодаря ви много и се извинявам за некомпетентността си

i just wanna drift mister police officer don take away my license
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
В южна африка има правени през 1986 година 333и което е със М30 мотор от 7-ца! Клиентите е трябвало да избират м/у климатик и сервоуправление щото и за двете не е имало место под капака
Алпина имат и издание със 3.5 мотор в модела си B6 3.5S, с 254 коня 320 Nm
Най-маняшково в този автомобил е това че е на шасито на М3 , и са произведени само 62 броя от 1986 до 1990 година 

Алпина имат и издание със 3.5 мотор в модела си B6 3.5S, с 254 коня 320 Nm

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
мерси много за отговора .абе а още такива подобни разработки на е30 зверове има ли като на алпина чекото м пауър искам да разбереза кои е най големия е30 коз фабричен и за каде е произвевдано е30 и и в тая връзка разликите в двигателите мен ми са ясни живи примери като 320ис и че всеки болен на тема е30 плаче за подбно
Наясно съм че тези разлики в двигателите са свързани с пазарната политика и икономика на отдените страни и наложени разни ограни4чения и други подобни

Последна промяна BMW_KINGSIZE на 19 Мар 2007, 11:58, променена общо 1 път
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Всичките М3-ки са на базата на С14 независимо кой едишън
Просто някой са по форсирани, а други имат само промени по интериора и екстериора!
Мисля че това са стандартните Е30-ки който са най-силни и така са произведени! Отделен въпрос е ако има такива доработвани и слагани други моторетки
А за 320ис съм донякъде съгласен че е кола с много добър мотор и трансмисия, но мисля че в България не може да е мечта за всеки фен защото съотношението цена/коне е доста голямо число и не мисля че е по джоба на всеки редови юзър който си прави Е30-ката в гаража да притежава читава Е30-ка с С14 мотор и да не му пука какви пари хвърля и какво получава

Мисля че това са стандартните Е30-ки който са най-силни и така са произведени! Отделен въпрос е ако има такива доработвани и слагани други моторетки

А за 320ис съм донякъде съгласен че е кола с много добър мотор и трансмисия, но мисля че в България не може да е мечта за всеки фен защото съотношението цена/коне е доста голямо число и не мисля че е по джоба на всеки редови юзър който си прави Е30-ката в гаража да притежава читава Е30-ка с С14 мотор и да не му пука какви пари хвърля и какво получава

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
като каза за екстериор и интериор преди време имаше една тема за всички екстри с които може да излезе едно е30 от завода или по скоро всички екстри които це поставят на е30 в завода Диляне ако имаш спомени ми прати линк ще ти бъда благодарен
извинявам се за тъпите випроси но днес сам решил да се образовам

извинявам се за тъпите випроси но днес сам решил да се образовам
5 мнения
• Страница 1 от 1