Честита ни годишнина ... сбирки в Монтана :)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jesus_Capitan
- Потребител
-
SuPeR_FLY написа:Честито колегиДано през следващата година още повече фенове да се събирате и да показвате, че БМВ Клуб България е най-сплутения и най-добри автомобилен клуб
![]()
ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!! напълно съм съгласен с това мнение, доколкото съм се разрявал из другите форуми там е пълно с кибици и заяждачи( извинявам се за офф топика)
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честито колеги
Първо бих искал да поздравя специално моят адаш ,за делото :!:
Имах честа да присъствам на една от редовните сбирки в гр.Монтана ,запознах се всички колеги,които присъстваха и мога най-отговорно да заявя ,че Монтанската група може да бъде перфектен пример както за идеално организирани сбирки,така и абсолютен пример към всички водачи на МПС-та ,относно културата и поведението на пътя там
П.С. Дай боже и още градове в страната ни ,да поемат това сериозно начинание,пък БМВ Клуб България е насреща на 100%
Георги Пенчев

Първо бих искал да поздравя специално моят адаш ,за делото :!:
Имах честа да присъствам на една от редовните сбирки в гр.Монтана ,запознах се всички колеги,които присъстваха и мога най-отговорно да заявя ,че Монтанската група може да бъде перфектен пример както за идеално организирани сбирки,така и абсолютен пример към всички водачи на МПС-та ,относно културата и поведението на пътя там

П.С. Дай боже и още градове в страната ни ,да поемат това сериозно начинание,пък БМВ Клуб България е насреща на 100%
Георги Пенчев
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
момчета честито и от мен пожелавам ви много здраве и повече БМВ-та за напред ;о) извън темата искам да се похваля и искрено да благодаря на гогата за надеждата която ми вдъхна когато ми каза "не бързай да го продаваш ице ще го оправиш" гога много ти благодаря несъм споделял с ваз но това Е12 ми беше една малка мечта е вече е осъществена благодарение на Gogo_n на Дилян и Георги Пенчеви и на всички останали ;о)
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Besnia написа:момчета честито и от мен пожелавам ви много здраве и повече БМВ-та за напред ;о) извън темата искам да се похваля и искрено да благодаря на гогата за надеждата която ми вдъхна когато ми каза "не бързай да го продаваш ице ще го оправиш" гога много ти благодаря несъм споделял с ваз но това Е12 ми беше една малка мечта е вече е осъществена благодарение на Gogo_n на Дилян и Георги Пенчеви и на всички останали ;о)
Разбрах , че си запалил безпроблемно - ЧЕСТИТО !

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2