МОМЦИ ПОМАГАИТЕ ... на стар фен зарибен и с БМВ снабден !!!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

МОМЦИ ПОМАГАИТЕ ... на стар фен зарибен и с БМВ снабден !!!

Мнение от ceckouuu » 17 Мар 2007, 16:46

тисторията ми с зарибяването кум БМВ-тата е от бая време ощте от 93-та кат бащами се зе баварец ... некфа луда Е 30 320и ... ама са и аз си зех преди нема и 5 дена и са я съживявам ... звяра е Е 30 320и ....двигателя е супер ... но нещо маи пишман маистори са пипали ДЕБИТОМЕРА :confused: :help: ходи при познати дет се занимават с баварци и ми казаха че сигурно е тои ама аз да си питам ... така начи на бензин на по ниски обороти се мъчи после прочистфа за некое време и почва да издава гадни звуци от сорта на пукане и некфи такива ... ако някои знае как точно трябва да е настроен дебитомера да казва че ми се караааааа а в момента тя неще да бегааа :roll: а има и газ ама ше я махам ... но докат я махна да поясня кво прави и на газ ... над 3 и 500 - 400 гърми пляка и секви такива ... ще да съм мноо благодарен за помоща която съм сигурен че ще ми дадете ... че искам гуми да паля а знам че тя го може ..попринцип :D
аз знам че нищо незнам ама има и такива дет и тфа не знаят :

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 17 Мар 2007, 17:15

Привет ти голям Фен,Щом ти пука треска и незнам си още какво за тоз дебитомер ти забрави и веднага го изхвърли :) а таз газ в захлас я прибери на топло у мазето,и с хубав дебитомер пак провери как ще върви звяра ти :)

Потребител
Аватар

и сега вече с тоз новият дебитомер

Мнение от ceckouuu » 26 Мар 2007, 11:44

иии човека (sonny) опраи нещата с дебитомера ... и сега то върви ли върви ... ама пак не е както требва ... са ше мине на чистка на дюзите ... нови свещи и после след тез неща отива при тенеке бабаит и там да го поопраа малко чее има малки забележки ... :mhihi:
ето го и него
http://img219.imageshack.us/img219/6186 ... 766ob1.jpg
аз знам че нищо незнам ама има и такива дет и тфа не знаят :

Назад към E30