за профила

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

за профила

Мнение от LAST RIDE » 13 Мар 2007, 22:46

Предложението ми е в профила на всеки потребител задължително да се вписва месожителството му :!: Това мисля че ще е доста полезно тъикато ще се избегнат зачестилите напоследък питания за сервизи и .... без да е ясно от каде е колегата задаващ въпроса и последващите постови с укори и въпроси за местожителството му ......
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 13 Мар 2007, 22:54

Ми то си го има... :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 13 Мар 2007, 23:00

Тук B U L L I беше предложил коректното попълване на полето "Местожителство", ама нищо не стана...
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Мар 2007, 23:24

err0r написа:Тук B U L L I беше предложил коректното попълване на полето "Местожителство", ама нищо не стана...
Жоре не сички виждат този под форум ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: за профила

Мнение от bam-bam » 14 Мар 2007, 0:30

LAST RIDE написа:Предложението ми е в профила на всеки потребител задължително да се вписва месожителството му :!: Това мисля че ще е доста полезно тъикато ще се избегнат зачестилите напоследък питания за сервизи и .... без да е ясно от каде е колегата задаващ въпроса и последващите постови с укори и въпроси за местожителството му ......

а мислиш ли че ако не искам да знаеш от къде сам няма да го напиша верно ;)
това все пак е интернет и всичко е по желание ... неможе насила да накараш някои да си пише личните данни ... комунизма уж го минахме преди време :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 15 Мар 2007, 23:39

Taka е но при положение че дори неси закрил номера на колата си(на аватара) не е чак толкова трудно човек да предположи раона от които си ;) .Плюс това това не е чак толкова "секретна" информация и да може да се злоупотребява с нея че да се крие

другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си. :!:
Заменям си усилвателя!!

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 15 Мар 2007, 23:44

LAST RIDE написа:...другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си. :!:

... е, това вече е въпрос на личен избор.

П.П. Аз като нямам личен автомобил какво да сложа? :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 16 Мар 2007, 0:18

LAST RIDE написа:Taka е но при положение че дори неси закрил номера на колата си(на аватара) не е чак толкова трудно човек да предположи раона от които си ;) .Плюс това това не е чак толкова "секретна" информация и да може да се злоупотребява с нея че да се крие

другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си. :!:

колега ти маи верно искаш да върнеш комунизма ... я релакс малко нещо яко сте се спекли :winky:
а да си сложим сички номерата на Гисиемите ... утре некои ше иска и личния адрес задължителен при регистрация :mhihi:

п.п. а тфа с скриването на номера е пълна простотия
от какво ще те спаси ? от некои мишкар у форума ли ... или от крадците които не им е нужно да влизат в нета .. ако знаят как се борави с ПЦ де за да ти дигнат колата ;)
некои е казал криите ги ше ви спаси и нали знаеш как става при овцете :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 16 Мар 2007, 10:33

err0r написа:
LAST RIDE написа:...другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си. :!:

... е, това вече е въпрос на личен избор.

П.П. Аз като нямам личен автомобил какво да сложа? :uups:

ти като нямаш може да се впише "все още нищо" или нещо по оригинално ,а не като половината спамерчета които са вписали това което мечтаят да карат и дават мнения за въпросния модел без дори да са се доближавали до него.

bam-bam

прав си :) но немога да разбера тогава какъв е проблема всеки да опомене в профила местожителството си
А това за номерата на GSM-те не е лоша идея дори мисля че имаше тема в която при нужда да се свържиш с някои колега за помощ ако си в техния регион,Нали знаеш на път всичко става
От какво толкова се претесняваш данеби някоя фенка от форума да ти звани посреднощите ли
:mhihi:
Заменям си усилвателя!!

коментар:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 16 Мар 2007, 10:53

LAST RIDE написа:...ти като нямаш може да се впише "все още нищо" или нещо по оригинално ,а не като половината спамерчета които са вписали това което мечтаят да карат и дават мнения за въпросния модел без дори да са се доближавали до него....

Това, дето искам да го карам го пише между ника и аватара ми и мисля, че не е проблем. А това, че не притежаваш даден модел, не означава, че бъкел не разбираш от него. Не съм ли прав?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 16 Мар 2007, 20:00

В частност си прав колега но когата имам даден проблем предпочитам да получа отговор от човек които се е сблъсквал с него и го е отстранявал а не от някои които го знае само на теория.И преложението ми беше насочено към тези които не са карали,карат и неразбират от БМВ а дават "компетентни" мнения.Предполагам си имал някога (дори и снимки имаш в галерията си)

Но няма значение че като гледам темата ми доста се разводни и явно нищо няма да стане от предложението ми(и това на BULLI по рано)по добре да остане в забрава :(
Заменям си усилвателя!!

коментар:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 16 Мар 2007, 21:15

LAST RIDE написа:В частност си прав колега но когата имам даден проблем предпочитам да получа отговор от човек които се е сблъсквал с него и го е отстранявал а не от някои които го знае само на теория.И преложението ми беше насочено към тези които не са карали,карат и неразбират от БМВ а дават "компетентни" мнения.Предполагам си имал някога (дори и снимки имаш в галерията си)

Но няма значение че като гледам темата ми доста се разводни и явно нищо няма да стане от предложението ми(и това на BULLI по рано)по добре да остане в забрава :(

определено няма как да стане това което искаш
помисли малко и ще разбереш защо ;)
аз съм си дал ГСМ-а в пътната помощ не се крия от никои ... както виждаш и номера не си крия ... които иска може да ме намери особено интернет супермените и борците :mhihi:
ако пък толко някои неможе да доиде ще доида аз но без клавиатурата и мишката :)
та значи искаш хора които нямат кола да не пишат .. нещо такова :)
ми това значи доста голяма част от потребителите да не се регистрират .. да има мърша и винаги ще я има .. има и спам и него винаги ще го има ;)
хората с доста познания и възможности не са решили тоя проблем ти искаш да го оправиш .. няма как нали :winky:
пък и тоя "новобранец" все от някъде трябва да тръгне за да се научи .. както толко като няма кора и написал че иска М6 и аз искам ама нямам $ ... то ме съмнява някои да не иска .. по скоро няма възможност за това най обичания модел е е30 ... сети се що .. щот струва едмн торба стинки ;)

ако това което искаш стане тука ще има регистрирани 20 човека и всичко останало ще гледа и ще цъка само :mhihi:
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума