за профила
Модератор: I.Voykov
12 мнения
• Страница 1 от 1
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
за профила
Предложението ми е в профила на всеки потребител задължително да се вписва месожителството му
Това мисля че ще е доста полезно тъикато ще се избегнат зачестилите напоследък питания за сервизи и .... без да е ясно от каде е колегата задаващ въпроса и последващите постови с укори и въпроси за местожителството му ......

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Жоре не сички виждат този под форумerr0r написа:Тук B U L L I беше предложил коректното попълване на полето "Местожителство", ама нищо не стана...

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: за профила
LAST RIDE написа:Предложението ми е в профила на всеки потребител задължително да се вписва месожителството муТова мисля че ще е доста полезно тъикато ще се избегнат зачестилите напоследък питания за сервизи и .... без да е ясно от каде е колегата задаващ въпроса и последващите постови с укори и въпроси за местожителството му ......
а мислиш ли че ако не искам да знаеш от къде сам няма да го напиша верно

това все пак е интернет и всичко е по желание ... неможе насила да накараш някои да си пише личните данни ... комунизма уж го минахме преди време

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Taka е но при положение че дори неси закрил номера на колата си(на аватара) не е чак толкова трудно човек да предположи раона от които си
.Плюс това това не е чак толкова "секретна" информация и да може да се злоупотребява с нея че да се крие
другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си.

другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си.

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
LAST RIDE написа:...другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си.
... е, това вече е въпрос на личен избор.
П.П. Аз като нямам личен автомобил какво да сложа?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:Taka е но при положение че дори неси закрил номера на колата си(на аватара) не е чак толкова трудно човек да предположи раона от които си.Плюс това това не е чак толкова "секретна" информация и да може да се злоупотребява с нея че да се крие
колега ти маи верно искаш да върнеш комунизма ... я релакс малко нещо яко сте се спекли

а да си сложим сички номерата на Гисиемите ... утре некои ше иска и личния адрес задължителен при регистрация

п.п. а тфа с скриването на номера е пълна простотия
от какво ще те спаси ? от некои мишкар у форума ли ... или от крадците които не им е нужно да влизат в нета .. ако знаят как се борави с ПЦ де за да ти дигнат колата

некои е казал криите ги ше ви спаси и нали знаеш как става при овцете

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
err0r написа:LAST RIDE написа:...другото ми предложение мислех да е всеки потребител задължително да постава снимка на ЛИЧНИЯ си автомобил за аватар ,но това е трудно за изпълнимо и да се задължи някого и сигурно ще си остане само като предложение затова го задържам за себе си.
... е, това вече е въпрос на личен избор.
П.П. Аз като нямам личен автомобил какво да сложа?
ти като нямаш може да се впише "все още нищо" или нещо по оригинално ,а не като половината спамерчета които са вписали това което мечтаят да карат и дават мнения за въпросния модел без дори да са се доближавали до него.
bam-bam
прав си

А това за номерата на GSM-те не е лоша идея дори мисля че имаше тема в която при нужда да се свържиш с някои колега за помощ ако си в техния регион,Нали знаеш на път всичко става
От какво толкова се претесняваш данеби някоя фенка от форума да ти звани посреднощите ли

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
LAST RIDE написа:...ти като нямаш може да се впише "все още нищо" или нещо по оригинално ,а не като половината спамерчета които са вписали това което мечтаят да карат и дават мнения за въпросния модел без дори да са се доближавали до него....
Това, дето искам да го карам го пише между ника и аватара ми и мисля, че не е проблем. А това, че не притежаваш даден модел, не означава, че бъкел не разбираш от него. Не съм ли прав?

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
В частност си прав колега но когата имам даден проблем предпочитам да получа отговор от човек които се е сблъсквал с него и го е отстранявал а не от някои които го знае само на теория.И преложението ми беше насочено към тези които не са карали,карат и неразбират от БМВ а дават "компетентни" мнения.Предполагам си имал някога (дори и снимки имаш в галерията си)
Но няма значение че като гледам темата ми доста се разводни и явно нищо няма да стане от предложението ми(и това на BULLI по рано)по добре да остане в забрава
Но няма значение че като гледам темата ми доста се разводни и явно нищо няма да стане от предложението ми(и това на BULLI по рано)по добре да остане в забрава

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:В частност си прав колега но когата имам даден проблем предпочитам да получа отговор от човек които се е сблъсквал с него и го е отстранявал а не от някои които го знае само на теория.И преложението ми беше насочено към тези които не са карали,карат и неразбират от БМВ а дават "компетентни" мнения.Предполагам си имал някога (дори и снимки имаш в галерията си)
определено няма как да стане това което искаш
помисли малко и ще разбереш защо

аз съм си дал ГСМ-а в пътната помощ не се крия от никои ... както виждаш и номера не си крия ... които иска може да ме намери особено интернет супермените и борците

ако пък толко някои неможе да доиде ще доида аз но без клавиатурата и мишката

та значи искаш хора които нямат кола да не пишат .. нещо такова

ми това значи доста голяма част от потребителите да не се регистрират .. да има мърша и винаги ще я има .. има и спам и него винаги ще го има

хората с доста познания и възможности не са решили тоя проблем ти искаш да го оправиш .. няма как нали

пък и тоя "новобранец" все от някъде трябва да тръгне за да се научи .. както толко като няма кора и написал че иска М6 и аз искам ама нямам $ ... то ме съмнява някои да не иска .. по скоро няма възможност за това най обичания модел е е30 ... сети се що .. щот струва едмн торба стинки

ако това което искаш стане тука ще има регистрирани 20 човека и всичко останало ще гледа и ще цъка само

12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума