Въпрос за смяна на талона в КАТ?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за смяна на талона в КАТ?
Колата ми е на инвалид и е изтекъл митническия запор(или нещо от този сорт не съм сигорен за термина) Та на 16 януари 2007 си я прехвърлих на мое име през нотариус (договор за покупко продажба).Та конкретния въпрос е следния? Има ли срок този договор да я регистрирам в КАТ 3 месеца или нещо такова,и в кат какви документи ми трябват за да си сменя само талона,Само договора или?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Срока е 7 дни в масовия случай, за твоя не знам, но май си закъснял. В КАТ са колосални опашки, така че се нареди преди 5ч сутринта или от предната вечер, за да минеш и си вземи човек да мести колата докато оправяш документи
Трябват ти договора, талона на колата и личната ти карта. Ако е била регистрирана на инвалид, а сега ще се регистрира без тази преференция, вероятно ще трябва да платиш ддс-то, от което е бил освободен инвалида и да представиш документ за това. Най-добре да отидеш на КАТ в компютърната зала преди каналите да питаш за твоя конкретен случай и тогава да се редиш... Надявам се, че съм бил полезен 

Never mistake motion for action...
И аз трябва да си прехвърля мойта, но вчера ходих да си оправя един акт и като видиях за какво става въпрос при каналите се отказх да я прехвърлям. Ще изчакам и 6те си карам с договора!Ако ме спрат ще ги накарам те да се редът да онея опашки
Аз какво съм виновен че им е шибана системата ??????
Да не говорим че седях 50 мин. на опашка на 3-то гише 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Инфо от вчера - срока е 14 дни; Висенето: колкото повече - толкова повече
Идеята да се наредиш в 4.00 е добра - вероятно ще минеш до края на деня 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Mart0 написа:ако не мина за 14 кво правим ???едва ли 6те има глоби ала бала. ... никъде не пи6е колко им е срока и не съм длъжен да го знам съответно
![]()
не леж ти на тая че не си длъжен
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Аз измислих друга система
Значи отиваш с всички документи на първото гише след бариерата
тва става примерно от 10-14:009докато приемат все тая)
давате там всички документи и ви дават тая бланка за техничаският преглед
След това отивате на бутката и си плащате за техническият преглед
И след това си трагвате
На другият ден отивате към 6 и спите,четете вестник и т.н до 7;30-8 някъде докато отворят бариерата
Като отвори чичката бариерата му казвате,че сте минали вчера за документите и сте напваво за канала
Ако има коли пред вас ходите и търсите шофарите по опашката да се преместят и заминавате първи на канала
В моят случей проработи и след 1 час бях с номера
Айде и успех
Значи отиваш с всички документи на първото гише след бариерата
тва става примерно от 10-14:009докато приемат все тая)
давате там всички документи и ви дават тая бланка за техничаският преглед
След това отивате на бутката и си плащате за техническият преглед
И след това си трагвате

На другият ден отивате към 6 и спите,четете вестник и т.н до 7;30-8 някъде докато отворят бариерата
Като отвори чичката бариерата му казвате,че сте минали вчера за документите и сте напваво за канала
Ако има коли пред вас ходите и търсите шофарите по опашката да се преместят и заминавате първи на канала

В моят случей проработи и след 1 час бях с номера

Айде и успех

Това с документите не става днеска за утре,днеска бях трябва да си зад бариерата за да ти бие някъв чичка печат и тогава ти обработват документите .Наредих се в 5 и кум 13 стигнах почти пред кат ,но те затварят в 13ч. колата остана там с още сумати други коли -утре пак, който не вярва да ходи да види
-лудост и пълен абсурд който може да стане само в BG ,но ние сме свикнали
Като мина утре ще кажа и за срока аз съм го просрочил с 2 месеца

Като мина утре ще кажа и за срока аз съм го просрочил с 2 месеца

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
аз закъснях с 3 месеца и нищо не ми казаха, така че да не ти пука
карай и не се притеснявай, е поне така беше в моя случай
не вярвам да се заядат куките, ако те спрат казваш че за първи път я вадиш от гаража или че е била в ремонт досега
аз така правих кат ме спираха ... викам ми... за първи път я вадя и да ме спрете...нз си кво и така
успех с регистрацията и дано да имаш хубав номер
пък ще почерпиш след цялта бюрокрация на БГ

14 мнения
• Страница 1 от 1