Въпрос за смяна на талона в КАТ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за смяна на талона в КАТ?

Мнение от Weisall » 14 Мар 2007, 12:11

Колата ми е на инвалид и е изтекъл митническия запор(или нещо от този сорт не съм сигорен за термина) Та на 16 януари 2007 си я прехвърлих на мое име през нотариус (договор за покупко продажба).Та конкретния въпрос е следния? Има ли срок този договор да я регистрирам в КАТ 3 месеца или нещо такова,и в кат какви документи ми трябват за да си сменя само талона,Само договора или?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Мар 2007, 12:26

Срока е 7 дни в масовия случай, за твоя не знам, но май си закъснял. В КАТ са колосални опашки, така че се нареди преди 5ч сутринта или от предната вечер, за да минеш и си вземи човек да мести колата докато оправяш документи ;) Трябват ти договора, талона на колата и личната ти карта. Ако е била регистрирана на инвалид, а сега ще се регистрира без тази преференция, вероятно ще трябва да платиш ддс-то, от което е бил освободен инвалида и да представиш документ за това. Най-добре да отидеш на КАТ в компютърната зала преди каналите да питаш за твоя конкретен случай и тогава да се редиш... Надявам се, че съм бил полезен 8)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 14 Мар 2007, 12:27

Последно беше 1 месец тоя срок, звънял съм да питам. Но дали някой може да ти държи сметка, ако пресрочиш - едва ли...
Иначе договора, копие, гражданска, данък, талон.. - това по закон, а конкретно какво ще ти се наложи - никой не знай

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 14 Мар 2007, 15:44

И аз трябва да си прехвърля мойта, но вчера ходих да си оправя един акт и като видиях за какво става въпрос при каналите се отказх да я прехвърлям. Ще изчакам и 6те си карам с договора!Ако ме спрат ще ги накарам те да се редът да онея опашки :mhihi: Аз какво съм виновен че им е шибана системата ?????? :!: Да не говорим че седях 50 мин. на опашка на 3-то гише :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от momo76 » 15 Мар 2007, 11:01

Закарваш колата в КАТ някъде към 16.30 предния ден малко след като затворят бариерата и я оставяш там. На другата сутрин отиваш към 6.30 с още някой да мести колата а ти да оправяш документите. Така ще си от първите и до към 11 най късно си минал. Аз така минах миналата седмица.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 15 Мар 2007, 11:56

Инфо от вчера - срока е 14 дни; Висенето: колкото повече - толкова повече :mhihi: Идеята да се наредиш в 4.00 е добра - вероятно ще минеш до края на деня :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 15 Мар 2007, 12:02

ако не мина за 14 кво правим ??? :mhihi: едва ли 6те има глоби ала бала. ... никъде не пи6е колко им е срока и не съм длъжен да го знам съответно :mhihi: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Мар 2007, 12:11

Mart0 написа:ако не мина за 14 кво правим ??? :mhihi: едва ли 6те има глоби ала бала. ... никъде не пи6е колко им е срока и не съм длъжен да го знам съответно :mhihi: :lol:

не леж ти на тая че не си длъжен
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 15 Мар 2007, 12:13

ще я видим тая работа след 20-ти като ида и ще пиша :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 15 Мар 2007, 18:20

Аз измислих друга система
Значи отиваш с всички документи на първото гише след бариерата
тва става примерно от 10-14:009докато приемат все тая)
давате там всички документи и ви дават тая бланка за техничаският преглед
След това отивате на бутката и си плащате за техническият преглед
И след това си трагвате :mhihi:
На другият ден отивате към 6 и спите,четете вестник и т.н до 7;30-8 някъде докато отворят бариерата
Като отвори чичката бариерата му казвате,че сте минали вчера за документите и сте напваво за канала
Ако има коли пред вас ходите и търсите шофарите по опашката да се преместят и заминавате първи на канала ;)
В моят случей проработи и след 1 час бях с номера ;)
Айде и успех ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 15 Мар 2007, 18:33

другия вариант е да хвана от така наречените "брокер(к)и " аххаха и да им дам документите и нужните пари и те да оправят нещатата ...... еххх корумпирана история .....ама върши работа де :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 15 Мар 2007, 18:36

Mart0 написа:другия вариант е да хвана от така наречените "брокер(к)и " аххаха и да им дам документите и нужните пари и те да оправят нещатата ...... еххх корумпирана история .....ама върши работа де :mhihi:

Върши ама тва можеш да си го свършиш сам няма нужда от тия мангали ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Weisall » 15 Мар 2007, 20:07

Това с документите не става днеска за утре,днеска бях трябва да си зад бариерата за да ти бие някъв чичка печат и тогава ти обработват документите .Наредих се в 5 и кум 13 стигнах почти пред кат ,но те затварят в 13ч. колата остана там с още сумати други коли -утре пак, който не вярва да ходи да види :idea: -лудост и пълен абсурд който може да стане само в BG ,но ние сме свикнали :mhihi:
Като мина утре ще кажа и за срока аз съм го просрочил с 2 месеца :!: :!: :!:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Мар 2007, 1:48

аз закъснях с 3 месеца и нищо не ми казаха, така че да не ти пука ;) карай и не се притеснявай, е поне така беше в моя случай :mhihi: не вярвам да се заядат куките, ако те спрат казваш че за първи път я вадиш от гаража или че е била в ремонт досега :twisted: аз така правих кат ме спираха ... викам ми... за първи път я вадя и да ме спрете...нз си кво и така ;) успех с регистрацията и дано да имаш хубав номер :bchug: :have one: :drinking: пък ще почерпиш след цялта бюрокрация на БГ
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Назад към Извън Темата