Вашето мнение за Топ Гиър!?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Какво мислите за Top Gear?

Харесва ми защото научавам много неща от него!
26
21%
Харесва ми защото е забавно!
66
54%
Не ми харесва, понеже не е обективно!
11
9%
Не ми харесва, понеже се набляга на шоуто!
5
4%
Гледам го, но не съм от феновете на чичката :)
15
12%

Общо гласове : 123
автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 07 Мар 2007, 0:48

и в интерес на истината .. с право!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 07 Мар 2007, 11:16

Turturelo написа:
Живот и здраве ще видя дали наживо е такъв .. някой ден .. надявам се

Въпреки че мен Джереми не ме вълнува искрено ти го пожелавам, понеже пък на мен ми харесват твоите ревюта в Showroom :D
<KrIs> написа:
Всички се съобразяват с неговото мнение...

Като водещ на най-успешното автомобилно предаване със сигурност обръщат внимание на неговото мнение, но не приемам критиките му като чиста монета, по простата причина че той излиза с думата си срещу един концерн като BMW AG (конкретно за Х3) примерно, което би могло да стане само ако си сигурен че няма да има последици за теб :winky:
Май в мен заговори мнителността на българина :mhihi: , с която не се срамя :idea:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Мар 2007, 11:32

Гледахте ли последния 6-ти епизод за този сезон, направо невероятен! Много ми хареса, както и целия сезон. Чакам с нетърпение лятото, когато ще започне сезон №10. :D
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 07 Мар 2007, 12:30

dinko_sd написа:<KrIs> написа:
Всички се съобразяват с неговото мнение...

Като водещ на най-успешното автомобилно предаване със сигурност обръщат внимание на неговото мнение, но не приемам критиките му като чиста монета, по простата причина че той излиза с думата си срещу един концерн като BMW AG (конкретно за Х3) примерно, което би могло да стане само ако си сигурен че няма да има последици за теб :winky:

виж как разсъждаваме българите .. трябва да има последници за това, че си си казал мнението върху даден автомобил. Факт е, че X3 и на мен не ми харевсваше като излезе. LCI версията ми допада повече. Като управление и усещане е наистина прекрасен автомобил, но е по-скоро маркетингово позициониран такъв, от колкото истински джип (било то с добри възможности на пресечен терен, естествено лек). Думите на Jeremy са в голяма част от случайте шоу, което е направено да забавлява хората и ако приемате ревюто му като 100% истина бъркате вие, не той! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 07 Мар 2007, 12:53

Съгласен съм е че е шоу, но когато става въпрос за 30 000 отменени поръчки и шоуто свършва :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 07 Мар 2007, 13:03

Направих си труда и сметнах 30 000 бройки по 30 000 паунда (средна цена за една Х3, не твърдя че е толкова, но грубо) са 900 000 000 паунда загуби :!: Голямо шоу за БМВ АГ заради мнението на един човек :mhihi:
Кажи сега пак колко заблудени сме българите и как Джереми е невинен като ученичка за това което говори 8)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 07 Мар 2007, 14:25

да - зверски заблудени сме българите и евала на Джеръми, че си позволява да говори каквото си иска! Това, че хората го слушат си е лично техен проблем. Нека Джеръми да каже, че Ford Focus ST е проста кола, пък да видим дали аз няма да си купя и да умра от кеф като си я карам!
Факта, че си седнал да правиш сметки и да си задаваш подобни въпроси говори, че не възприемаш идеята както би следвало, според мен.

От пред последната серия като удариха Еспейса с влак и извода беше - носете сигнални жилетки като пресичате пуснати бариери .. ти така ли ще направиш, защото Джеръми е казал? Не ..

Идеята на тези примери беше да покажем колко влиятелен е той!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 07 Мар 2007, 15:58

dinko_sd написа:Като водещ на най-успешното автомобилно предаване със сигурност обръщат внимание на неговото мнение

Предаването е номер 1 благодарение на кой ... точно на него, и никой друг ! Кларксън е 60-80% от зрителският интерес към TG, останалите % са Ричърд, Джеймс, коли, тестове и всичко останало. Това, че БМВ са загубили близо 2 милиарда евро заради него си е изцяло техен проблем (аз съм сектант на тема БМВ), но и аз не съм очарован от Х3. Направен е просто да запълни празнината в компактните джипове, която БМВ имаше. Джипа бих го оприличил на 2ра серия комби с 4 задвижващи колела. Техническите данни са другата част, която няма да коментирам, защото не съм компетентен ... и все пак бих си позволил да споделя мнението на Jezza, че това е джип, който е направен да издържа дупките по улиците, но не и нещо повече.

Всеки има право да не го харесва, определено не можеш да останеш безразличен към него. Мнението му към някои специфични марки, което е въпрос на характер най-вече, всички приемат като шега. Искренно съм се смял, когато пускат фитили за Воксел или МГ. Поне се опитайте да го критикувате след като го разберете ... да критикуваш нещо, което не си разбрал, не е много обективно. Някой губят заради него, други печелят заради него ... след известно време везните се обръщат в следствие на промени. Баланса се поддържа, така или иначе, засега никоя фирма не е фалирала в следствие на негови критики.
Кой концерн ще позволи да не си поправи грешките след тежка реч, от което печелим само ние - потребителите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 07 Мар 2007, 16:07

Явно е че сме на различни мнения :idea:
...така ли ще направиш, защото Джеръми е казал? Не ..

:yes:

Предишна

Назад към Основен Форум