И това се случи - първия размазан "Veyron"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Мар 2007, 12:17

От достоверен източник се разбра, че Астрата го е засекла и това причинило катастрофата на Бугатито!!! :shock: :shock: :shock:

Уаааааааа хахахаха :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Мар 2007, 12:25

Хлопелите са опасни автомобили :mhihi: винаги може да те изненадат неприятно :mhihi:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: И това се случи - първия размазан "Veyron"

Мнение от TheBoss » 07 Мар 2007, 12:27

SlipKnoT написа:...

Има една основна разлика обаче която я гледах и четох на няколко места.. когато се движиш с 400 във вейрона е все едно се движиш със 150 в нормален автомобил.., а ВСЕКИ друг които успее да приближи тази скорост имаш чуството че или ще фръкнеш или ще се разпадне.., че е малко кичозно е така, но Вейрона си има свойте достойнства.

Абе вие тези километри ги нямате за нище бре. :mhihi: :mhihi: :mhihi: някои от вас са вдигали около 200, що не пробвате да отворите прозореца и да си покажете главата навън, а? И тогава ще разберете какво е скорост. А 400 са още толкова отгоре. Аз съм седял на вратата на антоновка и на Ми8 при скорости от 140-160 км/ч, скачал съм от Ан26 със скорост над 200, падал съм свободно със скорост 60-80 м/сек.(280 км/ч - скорост, при която променяш посоката на летене само с мръдване на дланите) И мога да твърдя, че няма такова нещо да се движиш с 400 и да усещаш скоростта все едно си със 150. Дори само заради факта , че за една секунда ще си изминал 111 метра срещу скромните 41 при 150 км/ч.
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 07 Мар 2007, 15:44

TheBoss написа:

Има една основна разлика обаче която я гледах и четох на няколко места.. когато се движиш с 400 във вейрона е все едно се движиш със 150 в нормален автомобил.., а ВСЕКИ друг които успее да приближи тази скорост имаш чуството че или ще фръкнеш или ще се разпадне.., че е малко кичозно е така, но Вейрона си има свойте достойнства.

Абе вие тези километри ги нямате за нище бре. :mhihi: :mhihi: :mhihi: някои от вас са вдигали около 200, що не пробвате да отворите прозореца и да си покажете главата навън, а? И тогава ще разберете какво е скорост. А 400 са още толкова отгоре. Аз съм седял на вратата на антоновка и на Ми8 при скорости от 140-160 км/ч, скачал съм от Ан26 със скорост над 200, падал съм свободно със скорост 60-80 м/сек.(280 км/ч - скорост, при която променяш посоката на летене само с мръдване на дланите) И мога да твърдя, че няма такова нещо да се движиш с 400 и да усещаш скоростта все едно си със 150. Дори само заради факта , че за една секунда ще си изминал 111 метра срещу скромните 41 при 150 км/ч.

Както казах това съм го чел и гледал от различни източници и всичките те са доста по компетентни от теб.. и най важното са карали самия автомобил.. така, че ходи да им оборваш мненията на тях..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 07 Мар 2007, 15:57

Да и всичките са карали с 400 км/ч :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 07 Мар 2007, 15:59

Както казах това съм го чел и гледал от различни източници и всичките те са доста по компетентни от теб.. и най важното са карали самия автомобил.. така, че ходи да им оборваш мненията на тях..

Няма да оборвам ничии мнения. Демокрацията и плуорализма позволяват всеки да казва или пише каквото си иска, стига да не обижда другите. Друг въпрос е като са карали Вейрон до колко разбират. И аз съм сядал зад щурвала на самолет, пипал съм разните там копчета, даже и завой съм правил. Но това едва ли означава, че мога да дам компетентно мнение за качестватана самолета. Освен, че лети и после се приземява.
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Мар 2007, 16:04

TheBoss написа:Няма да оборвам ничии мнения. Демокрацията и плуорализма позволяват всеки да казва или пише каквото си иска, стига да не обижда другите. Друг въпрос е като са карали Вейрон до колко разбират. И аз съм сядал зад щурвала на самолет, пипал съм разните там копчета, даже и завой съм правил. Но това едва ли означава, че мога да дам компетентно мнение за качестватана самолета. Освен, че лети и после се приземява.

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 07 Мар 2007, 21:42

Joro_Paveto написа:обаче съм 100% убеден, че вътре в интериора ще има нещо дето мога да видя във всеки голф 5, пасат или ауди

Ти верно ли си 100% убеден? И простия вълк брои 3 милиона да кара Г5?

Бугати Вейрон с 407 км/ч

Това все пак е една уникална кола и е безсмислено да се говорят глупости по неин адрес :idea:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 07 Мар 2007, 21:59

mastorpetko написа:
Joro_Paveto написа:обаче съм 100% убеден, че вътре в интериора ще има нещо дето мога да видя във всеки голф 5, пасат или ауди

Ти верно ли си 100% убеден? И простия вълк брои 3 милиона да кара Г5?

Аз не успорвам, че колата е страхотна (уникална - уникална е McLaren F1 друга не може да се нарече уникална), а че след като е направена от Фолксваген и имайки предвид политиката на Фолксваген и автоглобализацията, няма начин да няма нещо взето от Фоксваген, което пак да напомня за шибания Фолксваген (фирмата-майка)!
Възроптавам против скапания начин на глобализация на този концерн...не може Q7...Cayene и Touareg да са почти едно и също само с различна опаковка...пак се отплеснах... :mhihi:
ПП: Благодаря много за видето...когато се даде на контакт контролните лампи светват в приблизително същата подредба, цвят, форма както при най-обикновен шибан VW Touran!!! (нищо против Туран)
Последна промяна Joro_Paveto на 07 Мар 2007, 22:06, променена общо 1 път
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 07 Мар 2007, 22:05

айде,айде , кво ривете. 2 шпакли влакнест кит и нов внос на горубляненд :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Предишна

Назад към Извън Темата