НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
MaXimal, мъка може би е за теб, за мен не е! Нали се сещаш, че новите автомобилчета никога няма да доживеят 20 години груба експлоатация. Или по-точно купетата ще доживеят, защото имат добра антикорозионна защита, а не като стария бангии да изгният, но ще ходят по сервизите 5 пъти по-чето (примерно). Нали се сещаш какъв дрифт можеш да правиш с това 4х4 и N на брой системи за стабилност (Айде поне могат да се изключват те). Да, сигурно са много комфортни новите БМВ-та, сигурно дигат много километри в час и имат какви ли не технологии - това всичко е супер и не го плюя, би било тъпо - хубаво е да се влагат последни технологии в автомобилите за едно по-добро шофиране, но защо се отнемат "сладостите" на марката? Ще кажете има си Mpower, AC Schnitzer, Hamman, CSL и т.н. модификации за този, който иска по-як звук, по-шантави извивявания - нима трябва да дам пари като за Порше 911 за да мога да изживея тръпката от истинско БМВ? Защо е небходимо новите коли да им притъпяват усещанията за пътя и т.н. - да, необходима е и доза комфорт, донякъде трета серия (примерно) е запазила характерно добрия си хендлинг, страхотен мотор, усещане за пътя и е една идея по-различна от суперниците си в класа, но 2 неща не ми се връзват - автоматичната скоростна кутия и задвижването 4х4, които са комфортни за градско каране (пък и за инзвън), но това са полезни технологии основно за джиповете (Х3 и Х5) и 7-ма серия, но не и за 3-та. Както и да е - и аз не мога да си формулирам мнението, че ми се спи - удрям на камък, до някъде са си много гот и новите БМВ-та, признавам - просто ме е яд на френските педали как ще скапят някой мотор (наследник на М40
) 

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
E мен ме интересува, защото мисля да ги купувам най-малко 10 годишни
Спирам да пиша по темата, изчерпах се:)

BMW only!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Е то пък сегашните 20 годишни коли са едни издържали .... Ако гледаме че имало на 100 по една която е в чудесно състояние ще си извадим мноооого грешни заключения
Повечето коли на такава възраст са си леш и със новите модели картината ще е подобна след 20 години. А иначе колекционерски коли има и на по 50 години които са като излезли от завода.

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
бедни сме за тва всеки плюе като стар кръчмар по новите БМВ-а
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
защо се правят луксозни бмв в които не можеш да правиш дрифотве...
ами защото тия които искат такива коли са безбожно малък процент от онези 1 350 000 клиента. и понеже всичко се КОМЕРСИАЛИЗИРА и бмв правят коли за колкото се може повече хора. ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ - СКЪПО СЕ ПЛАЩА - НЕМАШ ПАРИ-Х*Я.
тва са бмв . дано поне спортния дух не изчезва.
оня ден гледам БМВ 335И по фифт гиър и ... било хубава кола ама много скъпа и НЕЗАБЕЛЕЖИМА - ами да си купят тойота селика-тя е по-забележима,(ама в огледалото на бмв) явно ти ташаци си купуват коли за да се ПЕРЧАТ ПРЕД ПУТ**ТЕ.
ами защото тия които искат такива коли са безбожно малък процент от онези 1 350 000 клиента. и понеже всичко се КОМЕРСИАЛИЗИРА и бмв правят коли за колкото се може повече хора. ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ - СКЪПО СЕ ПЛАЩА - НЕМАШ ПАРИ-Х*Я.
тва са бмв . дано поне спортния дух не изчезва.
оня ден гледам БМВ 335И по фифт гиър и ... било хубава кола ама много скъпа и НЕЗАБЕЛЕЖИМА - ами да си купят тойота селика-тя е по-забележима,(ама в огледалото на бмв) явно ти ташаци си купуват коли за да се ПЕРЧАТ ПРЕД ПУТ**ТЕ.
Последна промяна acho.rs на 06 Мар 2007, 0:33, променена общо 2 пъти
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Да, послендото мнение ми хареса - нещата се комерсиализираха доста, глезят се платежоспособните клиенти (което си е нормално де, всеки гледа да изкарва пари, а не да се прави на дай-хард компания, която да фалира). За хардкор феновете има CSL, но пък за него трябва да си неколкократно по-богат - бе х** за нас
Шанса е да имат в некъв стар склад некарани, класически БМВ-та (неколко милиона) и да ги пуснат в продажба на тънки пари:)

BMW only!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Значи новите BMW-та не ставали за дрифт а къде забравяте Новото купе 335i и то ли не става за дрифт.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Ей ама чети бе човек - нали това имам предвид - налследник на М40, демек трошляк, ама го пуснах като шега, дори не трябваше пак да го споменавам, защото сега ще прочетат колегите с тоя мотор и ще почнат да се обиждат:)
BMW only!
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
amd написа:MaXimal, мъка може би е за теб, за мен не е! Нали се сещаш, че новите автомобилчета никога няма да доживеят 20 години груба експлоатация. Или по-точно купетата ще доживеят, защото имат добра антикорозионна защита, а не като стария бангии да изгният, но ще ходят по сервизите 5 пъти по-чето (примерно). Нали се сещаш какъв дрифт можеш да правиш с това 4х4 и N на брой системи за стабилност (Айде поне могат да се изключват те). Да, сигурно са много комфортни новите БМВ-та, сигурно дигат много километри в час и имат какви ли не технологии - това всичко е супер и не го плюя, би било тъпо - хубаво е да се влагат последни технологии в автомобилите за едно по-добро шофиране, но защо се отнемат "сладостите" на марката? Ще кажете има си Mpower, AC Schnitzer, Hamman, CSL и т.н. модификации за този, който иска по-як звук, по-шантави извивявания - нима трябва да дам пари като за Порше 911 за да мога да изживея тръпката от истинско БМВ? Защо е небходимо новите коли да им притъпяват усещанията за пътя и т.н. - да, необходима е и доза комфорт, донякъде трета серия (примерно) е запазила характерно добрия си хендлинг, страхотен мотор, усещане за пътя и е една идея по-различна от суперниците си в класа, но 2 неща не ми се връзват - автоматичната скоростна кутия и задвижването 4х4, които са комфортни за градско каране (пък и за инзвън), но това са полезни технологии основно за джиповете (Х3 и Х5) и 7-ма серия, но не и за 3-та. Както и да е - и аз не мога да си формулирам мнението, че ми се спи - удрям на камък, до някъде са си много гот и новите БМВ-та, признавам - просто ме е яд на френските педали как ще скапят някой мотор (наследник на М40)
Кажи сега къде ги прочете всичките тия работи за гадните нови модели, дето не доставяли driving pleasure

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
На кокегата amd маи му е много лошо.То бива бива,ама като неговото не бива.Покарай малко ново БМВ и пак да говори.Ако не си доволен,ВЗЕМИ СИ ЖУК!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:На кокегата amd маи му е много лошо.То бива бива,ама като неговото не бива.Покарай малко ново БМВ и пак да говори.Ако не си доволен,ВЗЕМИ СИ ЖУК!!!
абе човека си го кефи старото,макар и грубо бмв.старите коли си имат собствен дух и тоя пич явно е пристрастен.а и маи е вярно твърдението за издръжливостта ,но тва е друг въпрос.
не забравяайте че наи-скъпите коли са доста старички

///
да си правят коли каквито изкаи с мотори каквито изкат аз сам го казал е 38 е 39 и е 46 последните читави бмвта за мене ако някои го кефи наи новата 5 ца евалата .На мен лично не ми допада а за еднаквите коли както каза колегата от началото да погледне е 30 е 34 и е32 и да каже не са ли типа както са се правили пежата а за дизела то от м51 по здрав мотор няма
особено с собственик с голям десен крак аз лично за нова кола нямам пари а и да имах бих си зел 10 годишна отколкото нова но това е мои избор някои ще кайе новата кола е по добре аз лично бих си купил е 39 на 20 000 км ако си намеря пред новата 1ца или 3 ка