X6

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 05 Мар 2007, 23:38

..бе става.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 05 Мар 2007, 23:48

Прав си. Това ме накара да се загледам и абстрахирам от красотата на линийте ... и ... до някаква степен прилича на пухкав хетчбек :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Мар 2007, 0:58

какво не и харесвате на колицата .. те сички нови са такива .. грознички ама казват окото свиква на всичко ;)
пък и като седнеш вътре и се изпразниш от кеф пука ти как изглежда от вън ти нали караш :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Мар 2007, 1:16

има конкуренция в сегмента на Q7 ли вече :?:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Мар 2007, 1:20

[steeN] написа:има конкуренция в сегмента на Q7 ли вече :?:

Ами това му е идеята на X6, ама май ще излезе чак 2009 :confused:
Аз не мога да дочакам да видя новата М3-ка, пък това :confused:
Ама иначе се оформя голям звяр да е Х6-цата :twisted: :twisted:

...Кеш, колица и шмекерица...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2007, 4:18

между другото това за гл/х6 е много добро попадение.. но мисля че беше без да искаш.. ;)

бмв трябва да направят нещо по-голямо от х5 защото по последни данни мерцедес продава доста добре гл камиона... докато х5 си е тесничко сравнено със него и не може и не му е директна конкуренция във очите на купувачите...

разбира се ако питаш туртурело ще ти каже че х5 е директен конкурент на кю8 и гл... имаше такава тема.. но аз съм ги гледал много внимателно и трите и като човек които скоро ще има 2 деца мога да ти кажа че никога не бих си купил х5 защото просто е .. тясно... ако и да съм фен на бмв при тези оферти парите ми биха отишли за гл-а..
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Мар 2007, 10:51

alx написа:между другото това за гл/х6 е много добро попадение.. но мисля че беше без да искаш.. ;)

бмв трябва да направят нещо по-голямо от х5 защото по последни данни мерцедес продава доста добре гл камиона... докато х5 си е тесничко сравнено със него и не може и не му е директна конкуренция във очите на купувачите...

разбира се ако питаш туртурело ще ти каже че х5 е директен конкурент на кю8 и гл... имаше такава тема.. но аз съм ги гледал много внимателно и трите и като човек които скоро ще има 2 деца мога да ти кажа че никога не бих си купил х5 защото просто е .. тясно... ако и да съм фен на бмв при тези оферти парите ми биха отишли за гл-а..

Е то х5 ако е тесно за 4 членно семейство, то за колите какво остава по-твойта логика :?:А, и найстина няма място за сравнение х5 и ГЛ, защото ГЛ е къде къде по-голям, но за сметка на това Х5-цата е къде къде по-хубава.
Това ГЛ класата е толкова грозен джип, просто по-грозен немоха да го направят :mhihi:
Дано "х6" ако има изобщо такъв модел да го издокарат по-добре :lol:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2007, 15:21

BMW_F1Team написа:Е то х5 ако е тесно за 4 членно семейство, то за колите какво остава по-твойта логика

всъщност парадокса е че х5 е точно за 4-членно семейство- ако децата са ти пораснали... но ако трябва да седят във столчета и са малки- като сложиш двете столчета в двата края на задната пейка (за да са далече едно от друго и не се бият) и почнеш да товариш колички и другите боклуци по обслужването на въпросната челяд в малкия багажник на х5-цата и... изведнаж се оказва че става тясно...

а колите не са оферта като имам две деца.. това поне е моето становище- на метър и половина над асфалта и заобиколени със 3 тона желязо мисля че ми е аксиоматично понятие... имал съм неприятната възможност да се уверя колко по-добре е така и за мене друго положение няма...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Мар 2007, 15:36

Това ако говорим за Е53 ;)
При новата Х5 мисля, че добре
са се представили с багажника
от над 600 литра или около 2000
при свалени задни седалки.
МЛ например не може да се
похвали с такива пространства, за
Q7 незнам.
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Мар 2007, 16:20

мегаломанията е обхванала всичко :shock: при катастрофа масата на автмобила е решаваща за изхода от нея... и се получава една безкрайна надпревара. няма да се очудя ако скоро почнат да правят и 9 местни СУВ-ве :shock:

п.с. аз ли си въобразявам или джантите съмнително напомнят класиката avus quattro :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 06 Мар 2007, 19:26

а на мене ми е чудно,БМВ имат ли някакъв отдел дето примерно...като излезе новата С класа и купуват 1 брой и дизайнери и инженери почват да я разчастват и да гледат кое как е направено...? :roll:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Мар 2007, 20:56

alx написа:
BMW_F1Team написа:Е то х5 ако е тесно за 4 членно семейство, то за колите какво остава по-твойта логика

всъщност парадокса е че х5 е точно за 4-членно семейство- ако децата са ти пораснали... но ако трябва да седят във столчета и са малки- като сложиш двете столчета в двата края на задната пейка (за да са далече едно от друго и не се бият) и почнеш да товариш колички и другите боклуци по обслужването на въпросната челяд в малкия багажник на х5-цата и... изведнаж се оказва че става тясно...

а колите не са оферта като имам две деца.. това поне е моето становище- на метър и половина над асфалта и заобиколени със 3 тона желязо мисля че ми е аксиоматично понятие... имал съм неприятната възможност да се уверя колко по-добре е така и за мене друго положение няма...

Не знам под какво разбираш тясно, но според мене Е53 е универсалния автомобил, според мене едно дори 5 членно семейство спокойно може да се побере вътре и няма да има гъч, много мощ има в този автомобил дори и в най-малкия двигател, има добра свръх проходимост и т.н това са други неща, но това е от моя гледна точка.
:)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата