от утре краи на фаровете през деня :)))))

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 04 Мар 2007, 22:28

Без т'ва ми светеше само левия фар, к'во ше се излагам яяя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 04 Мар 2007, 22:32

А, бе чудно ми е, дали на някого са му писали през деня акт за един изгорял фар? :shock: :mhihi: :winky:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 04 Мар 2007, 22:53

Иска ти се :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 04 Мар 2007, 23:38

<KrIs> написа:Иска ти се :mhihi:

А моля ти се! Тия психопати на всичко са способни! :evil:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 05 Мар 2007, 0:55

На мен ми писаха фиш ама не за изгорял, ми просто бях забравил да ги пусна;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 05 Мар 2007, 1:41

хъм...аз си карам на халогените,ако е по-мрачно времето и къси пускам...а извън София винаги съм на фарове...наистина по-добре се забелязват колите...стига да има кой да гледа в огледалата де... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 06 Мар 2007, 3:36

За целогодишното осветление :mhihi: , въпреки, че има какви ли не индивиди, ако ще и с прожектори за лов да си пак са на гърба ти :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 06 Мар 2007, 4:02

Space написа:А, бе чудно ми е, дали на някого са му писали през деня акт за един изгорял фар? :shock: :mhihi: :winky:

ми спокойно, щото нали трябва да имаш винаги резервни крушки уж оп правилник. но вероятно е да минеш с обяснения че току-що е горнал .. :dunno: зависи от настроението :)

иначе и аз съм за целогодишно на къси, в/извън града - гледах на сбирката точно статистика че за периода (септември-март.. май?!) е имало 140 по-малко ПТП, и 134 по-малко ударени пешеходци ли инциденти ли го писаха, в сравнение с миналата година. относително, но логично да има връзка с фаровете.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 07 Мар 2007, 10:34

Дали пък не е шот нямаше зима и сняг? :winky:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Мар 2007, 1:46

Space написа:Дали пък не е шот нямаше зима и сняг? :winky:

даде верния отговор ;)
едва ли е от фаровете .. а като патувате толко извънградско да ви питам нещо
пече слънце яко свети и малоумниците карат на фарове .. дали се забелезват по добре или и те + слънцето ви заслепяват .. а колко малоумници пък перкат на дълги .. които си е киорав и с лампи да ни сложат пак няма да се оправи .. за през лятото не ме кефи идеята да светя на тея срещу мен .. и без тфа не се гледа .. или пък некои депутат е вносител на слънчеви очила и иска да си продаде стоката ... на далаверка ми замирисва :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///М Теchnic » 10 Мар 2007, 21:47

vitamincpp написа:Аз оттук нататък ще карам на фарове или не в зависимост от условията. Днес е пекнало такова слънце че не виждам смисъла. Трябва да си с бял бастун за да не забележиш кола. А иначе мисля че някои хора са в голяма заблуда. Това че караш на фарове е за да се забелязваш по-добре а не за да имат специално отношение към теб останлите участници в движението :) като към правителствен автомобил с ескорт от полицаи с буркани и мотори. Така че дори и 10 фара да си наредите на покрива като на джип за нощен лов не очаквайте другите да понасят нашите собствени простотии на пътя по-безропотно. Когато всеки стане толерантен и внимателен шофьор нещата ще се подредят автоматично. А халогените са си добър повод за почерпка на полицаите :) карайте си на тях че хората и те семейства гледат :mhihi:

Ами кавалите с Мерцедеси 124 и 190?Халогените им са откъм вътрешната страна на фаровете и постоянно ги включват, понеже избиват комплекси, защото нямат долу в бронята.Много гадно светеят в очите!Едно е сигурно, пътните полицаи не знаят, че там са халогените на тези модели Мерцедеси и не санкционират (с изключение на тези, които притежават такива може би)!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 10 Мар 2007, 21:55

Преди 3 години се научих от Австрия и от тогава си карам на фарове. Не ме изненада закона в БГ. Просто продължавам да си карам на фарове + халогени.
Знам че е забранено за халогените, но вече обжалвах един акт, ще обжалвам и 2-ри :)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 11 Мар 2007, 0:14

и аз карам на фарове и халогени ама не ме притесняват.или не съм попаднал там дето не требе.... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Мар 2007, 0:11

Абре,луда работа са тия куки.Дебнат отвсякъде да щипнат някой кинта.Във Варна направо ни разпиляват за тия халогени,какво толкова им пречат - незнам.А за фаровете през деня съм за с двете ръце!И един живот да се запази - има смисъл!!! :bgflag:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 15 Мар 2007, 8:25

mitko_n1 написа:Абре,луда работа са тия куки.Дебнат отвсякъде да щипнат някой кинта.Във Варна направо ни разпиляват за тия халогени,какво толкова им пречат - незнам.А за фаровете през деня съм за с двете ръце!И един живот да се запази - има смисъл!!! :bgflag:

При мен беше някакво неопитно полицайче, което явно тъкмо сега стъпваше за сефте на пост. Действието стана на караулката за излизане от софия, към кулата. Абе, да си призная те са прави, но пък за мен е по-сигурно да карам така.
Вторият полицай ми разправя: "Ти знаеш ли на тоя пред теб как силно му свети? Все едно караш на дълги." Малко ме налегна смях, но айде. Кръв давам, пари не давам.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум