от утре краи на фаровете през деня :)))))
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Kocil
- младши ентусиаст
-
хъм...аз си карам на халогените,ако е по-мрачно времето и къси пускам...а извън София винаги съм на фарове...наистина по-добре се забелязват колите...стига да има кой да гледа в огледалата де... 

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
За целогодишното осветление
, въпреки, че има какви ли не индивиди, ако ще и с прожектори за лов да си пак са на гърба ти 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Space написа:А, бе чудно ми е, дали на някого са му писали през деня акт за един изгорял фар?![]()
![]()
ми спокойно, щото нали трябва да имаш винаги резервни крушки уж оп правилник. но вероятно е да минеш с обяснения че току-що е горнал ..

иначе и аз съм за целогодишно на къси, в/извън града - гледах на сбирката точно статистика че за периода (септември-март.. май?!) е имало 140 по-малко ПТП, и 134 по-малко ударени пешеходци ли инциденти ли го писаха, в сравнение с миналата година. относително, но логично да има връзка с фаровете.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Space написа:Дали пък не е шот нямаше зима и сняг?
даде верния отговор

едва ли е от фаровете .. а като патувате толко извънградско да ви питам нещо
пече слънце яко свети и малоумниците карат на фарове .. дали се забелезват по добре или и те + слънцето ви заслепяват .. а колко малоумници пък перкат на дълги .. които си е киорав и с лампи да ни сложат пак няма да се оправи .. за през лятото не ме кефи идеята да светя на тея срещу мен .. и без тфа не се гледа .. или пък некои депутат е вносител на слънчеви очила и иска да си продаде стоката ... на далаверка ми замирисва

- ///М Теchnic
- кандидат ентусиаст
-
vitamincpp написа:Аз оттук нататък ще карам на фарове или не в зависимост от условията. Днес е пекнало такова слънце че не виждам смисъла. Трябва да си с бял бастун за да не забележиш кола. А иначе мисля че някои хора са в голяма заблуда. Това че караш на фарове е за да се забелязваш по-добре а не за да имат специално отношение към теб останлите участници в движениетокато към правителствен автомобил с ескорт от полицаи с буркани и мотори. Така че дори и 10 фара да си наредите на покрива като на джип за нощен лов не очаквайте другите да понасят нашите собствени простотии на пътя по-безропотно. Когато всеки стане толерантен и внимателен шофьор нещата ще се подредят автоматично. А халогените са си добър повод за почерпка на полицаите
карайте си на тях че хората и те семейства гледат
Ами кавалите с Мерцедеси 124 и 190?Халогените им са откъм вътрешната страна на фаровете и постоянно ги включват, понеже избиват комплекси, защото нямат долу в бронята.Много гадно светеят в очите!Едно е сигурно, пътните полицаи не знаят, че там са халогените на тези модели Мерцедеси и не санкционират (с изключение на тези, които притежават такива може би)!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Абре,луда работа са тия куки.Дебнат отвсякъде да щипнат някой кинта.Във Варна направо ни разпиляват за тия халогени,какво толкова им пречат - незнам.А за фаровете през деня съм за с двете ръце!И един живот да се запази - има смисъл!!! 

mitko_n1 написа:Абре,луда работа са тия куки.Дебнат отвсякъде да щипнат някой кинта.Във Варна направо ни разпиляват за тия халогени,какво толкова им пречат - незнам.А за фаровете през деня съм за с двете ръце!И един живот да се запази - има смисъл!!!
При мен беше някакво неопитно полицайче, което явно тъкмо сега стъпваше за сефте на пост. Действието стана на караулката за излизане от софия, към кулата. Абе, да си призная те са прави, но пък за мен е по-сигурно да карам така.
Вторият полицай ми разправя: "Ти знаеш ли на тоя пред теб как силно му свети? Все едно караш на дълги." Малко ме налегна смях, но айде. Кръв давам, пари не давам.
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4