Слагане на чейнджър в Е39!
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Слагане на чейнджър в Е39!
Здравейте колеги!
Стои следният въпрос пред мен - петицата има оригинален Philips касетофон който може да управлява CD
Намерил съм 2 различни чейнджъра, също марка Philips. До тук добре
Но сега остава въпроса дали ще може да се върже чейнджъра към касетофона и съотетно да се управлява от там?!
Също така виси и въпроса с кабелите, т.е. какви кабели са нужни, за целта е добре да знам как се връзва оригинален BMW чейнджър към касетофона
Също е интересно дали някъде из купето трябва да има оригинален кабел към който да се връзва чейнджъра (може би в багажника)!?
Помагайте с идеи или линкове или каквото и да е било
Искам да отбележа че не съм виждал въпросните чейнджъри и искам да имам някаква основа като разсъждения преди да съм почнал да правя каквото и да е било
Стои следният въпрос пред мен - петицата има оригинален Philips касетофон който може да управлява CD

Но сега остава въпроса дали ще може да се върже чейнджъра към касетофона и съотетно да се управлява от там?!
Също така виси и въпроса с кабелите, т.е. какви кабели са нужни, за целта е добре да знам как се връзва оригинален BMW чейнджър към касетофона

Помагайте с идеи или линкове или каквото и да е било

Искам да отбележа че не съм виждал въпросните чейнджъри и искам да имам някаква основа като разсъждения преди да съм почнал да правя каквото и да е било

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Значи би трябвало да може ... трябва да погледнеш дали отзад на касетофона има чинчове а за кабелите би трябвало да ти ги дадат заедно с чейнджара който вземеш 

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Това е добра отправна точка, мерси колега
Притеснява ме че всъщност тези оригиналните касетофони май нямат чинчове, но това ще се види

Притеснява ме че всъщност тези оригиналните касетофони май нямат чинчове, но това ще се види

- БаЯн
- ентусиаст
-
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Добре това с чинчовете ако става - ОК!
Въпроса е как ще става управлението на чейджъра от панела на касетофона?! Те чинчовете носят само звука или аз се бъркам
Четох из чужди форуми че някъде в багажника трябва да има кабел за оригинален чейнджър (който може би е с по-специален накрайник, т.е. няма да става за всеки чейнджър, ама може и да бъркам).
Айде бе хора никой ли не е прегазил тия неща да сподели опит
Въпроса е как ще става управлението на чейджъра от панела на касетофона?! Те чинчовете носят само звука или аз се бъркам

Четох из чужди форуми че някъде в багажника трябва да има кабел за оригинален чейнджър (който може би е с по-специален накрайник, т.е. няма да става за всеки чейнджър, ама може и да бъркам).
Айде бе хора никой ли не е прегазил тия неща да сподели опит

- БаЯн
- ентусиаст
-
Еми кабела за чейнджара трябва да бъде един и същ както е при евро буксата за касетофона
А управлението става от касетофона 

7 мнения
• Страница 1 от 1