Авариен режим
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Авариен режим
Лошо, сутринта баща ми се прибра с колата от работа всичко ок, решихме да сменим гумите зимни-летни, после качвам се да я прибирам неще да върви, натискам до долу газта неще и неще все едно тегля тир отзад. Нищо не е пипано по нея, до последно вървеше кат самолет. Проверих маркучите на турбото -ок, гледах нищо нередно не се вижда , пали идеално, не пуши нищо, колата е 97'е39 525тдс.
Давайте акъл, че чак други ден ще се води на лекар, иначе я караме от 3-4 месеца нищо нередно няма по нея , всичко си е ок, подържа се в идеална кондиция, нафта от лукойл само.
Давайте акъл, че чак други ден ще се води на лекар, иначе я караме от 3-4 месеца нищо нередно няма по нея , всичко си е ок, подържа се в идеална кондиция, нафта от лукойл само.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- bace_martu
- ентусиаст
-
Мен ако питаш е само горивния филтър , ако е имало некви боклуци в нафтата или резервоара се получава това! Един приятел имаше същия проблем, само че на Опел и беше значително по нов. Пробвай да го смениш, не е чак такъв голям харч. 

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Не знам дали мога да ти помогна, ама да ти разкажа за неволите на един приятел с неговата 318tds - та проблема беше подобен, турбото работи, мотора също работи нормално, даваш газ - няма никой - докъм 2200 оборота и не може повече. Пробвахме добавки - никакъв ефект. Той отиде на диагностика и му казаха че липсва синхронизация между турбината и двигателя. Плати си да корегират проблема (по електронен път, механиката е ОК) и се оправи
Та ходи на диагностика най-добре

Та ходи на диагностика най-добре

- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Незнам дали може да е същият проблема както беше при мен, щото са различни двигателите, но и аз зарейдах само от ЛУК-а и по едно време така почна да върви и още нещо не палеше като беше загряла. Какво ли не ми казаха че е и отидох на диагностика в Бова и се оказа, че средна помпа за налягане на нафтата е сдала багажа от боклуци. И после само от ОМВ зарежам.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Такааа, моето скромно мнение:
1. Недостатъчно/малко гориво в резервоара
2. Помпата в резервоара е "тръгнала", но тогава ще имаш проблема само, когато нивото на натата ти е под 15-20 литра.
3. Сипал си "лоша" нафта...
Според мен от там трябва да тръгнеш - простите неща. Не се хвърляй на помпи още от сега...
Успех!

Последна промяна ICE на 05 Апр 2007, 19:53, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
ОК,
Опитай да долееш гориво до минимум 50 литра и пак пиши дали има резултат. Така ще изключим помпата в резервоара!
Опитай да долееш гориво до минимум 50 литра и пак пиши дали има резултат. Така ще изключим помпата в резервоара!
- plamenianev
- Потребител
-
Такааа ... и аз съм със същия проблем. Смених гумите и хоп ... няма сила ... бре-викам си-кво става ... добавки,горива-няма ефект ...
И аз съм в голям шах...карам е36, но двигателя е почти същия ... ако някой може да помага...МОЛЯ.

И аз съм в голям шах...карам е36, но двигателя е почти същия ... ако някой може да помага...МОЛЯ.

- bace_martu
- ентусиаст
-
plamenianev написа::help:
Kолега, 100% съм сигурен, че след известно време пак ще имаш същия проблем - но според мен, както съм писъл по-горе, е от лошо гориво, което се отразява на горивния филтър и дюзите.

- bace_martu
- ентусиаст
-
- ICE
- Ледения
-
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2