Една глупост...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ledena_princesa » 04 Мар 2007, 3:02

Andronoff величието на простоиите, които можеш да ръсиш, когато те хване музата е всеизвестно..
А по темата.. аз бих предложила не просто да се извиниш, ами направо по корем да лазиш.. така може и да ти прости за тъпотиите, които си сътворил..
:idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 04 Мар 2007, 3:07

ledena_princesa написа:А по темата.. аз бих предложила не просто да се извиниш, ами направо по корем да лазиш.. така може и да ти прости за тъпотиите, които си сътворил..
:idea:

хех, ще ти се ЖЕНО!

Потребител
Аватар

Мнение от ledena_princesa » 04 Мар 2007, 3:13

Да ми се ще?
Нямам отношение в дадената ситуация, но след като е влюбен в нея, дали би си я върнал, ако се държи като възгордял се идиот, въпреки, че е виновен?

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 04 Мар 2007, 3:17

Да си я връща, че що му е тая "шъврантия", както беше казал един колега по-горе? Не му трябва тая болест... :mhihi: Пък и чак по корем да лази.. грозна картина.. а както казах вече - заради п*тка, п*тка не ставай!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Потребител
Аватар

Мнение от ledena_princesa » 04 Мар 2007, 3:21

Не беше ли негово изявлението, че я иска?
Вашите мнения каква е тя дали са адекватни?
И не трябва ли той да реши дали я иска или не?
А що се отнася до това какъв може да стане един "мъж" заради жена.. хайде да не се заяждаме на тази тема, че губите по всички параграфи.. :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 04 Мар 2007, 3:31

ledena_princesa написа:И не трябва ли той да реши дали я иска или не?
:

Щом пита тук, сигурно се иска ние да решим :)

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 04 Мар 2007, 3:33

Айде да не обръщаме темата на чат, че ще я заключат, пък на мен ми се иска да видя какво ще стане занапред :) Интересно ми е, все пак се заформиха 2 отбора - женски и мъжки, играе се до победа чрез унижение, нека по-добрия победи...

Сега да ти отговоря на въпросите:

1.Изявлението беше негово, но по-нататък направи друго, с други думи - момчето е неориенирано, незнае е*е ли му се, пикае ли му се!
2.Разбира се, че нашите мнения са адекватни, тя е жена! Без повече коментари, самата дума "жена" е въплъщение на всичкото зло, за което се сещаме :mhihi:
3.Виж точка 1
4.Тука си права, на един мъж, замирише ли му на п*тка, започва да мисли с другата си глава, а е научно доказано, че в нея мозък няма! Все пак светът се върти не около друго, а около секса, така, че един мъж прави какви ли не глупости за 200 грама напикано месо (п*тка) :mhihi:

ledena_princesa, нека да дадем на останалите поле за изява, че само двамата да спорим не е интересно, все пак туй е форум, не чат :mhihi:

ПС: Мили дами.. обичам ви бе! Не се засягайте от моите изказвания, все пак смях/спор трябва да има, иначе е скучно :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Потребител
Аватар

Мнение от ledena_princesa » 04 Мар 2007, 3:39

Скъпи мъже (всъщност пораснали деца ;) ) не спорете с жените, в крайна сметка колкото и да се перите тук, все става каквото ние искаме.. :twisted:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Мар 2007, 4:16

ledena_princesa написа:Скъпи мъже (всъщност пораснали деца ;) ) не спорете с жените, в крайна сметка колкото и да се перите тук, все става каквото ние искаме.. :twisted:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И един мармот...нали знаеш...ако някоя девойка като теб реши да ми се качва на главата и реши,че ще става това,което тя пойска,веднага ще и покажа вратата...нали знаеш...гората е голяма,дървета колкото щеш...пътеката е тясна.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Мар 2007, 4:21

ЯКО НЕВОЧЕШКАТААААААА
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Re: Една глупост...

Мнение от vlad0 » 04 Мар 2007, 6:09

WilliamsF1Team написа:

Ти луд ли си ... Не трябва да съжаляваш за нищо от направеното, както тя не е съжалявала за нейните глупости ... !

Човек ли си, какво си? Стегни се малко.

Който твърди, че става въпрос за борба между половете бърка! Това са само ЧОВЕШКИ взаимоотношения и когато някой се ебава с теб, заслужава същото! Айде да пали и това е ! Писнало му били на онзи човек от твоите глупости ... По-голяма глупост от нейната няма ... да ти направи проблем за една песен вместо да ти врътне една последна св**** за следващите месеци ...

Не те заслужава ...

От невинен ставаш виновен ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Re: Една глупост...

Мнение от furnata » 04 Мар 2007, 9:41

xterminat0r написа:
WilliamsF1Team написа:

Ти луд ли си ... Не трябва да съжаляваш за нищо от направеното, както тя не е съжалявала за нейните глупости ... !

Човек ли си, какво си? Стегни се малко.

Който твърди, че става въпрос за борба между половете бърка! Това са само ЧОВЕШКИ взаимоотношения и когато някой се ебава с теб, заслужава същото! Айде да пали и това е ! Писнало му били на онзи човек от твоите глупости ... По-голяма глупост от нейната няма ... да ти направи проблем за една песен вместо да ти врътне една последна св**** за следващите месеци ...

Не те заслужава ...

От невинен ставаш виновен ...

:yes: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 04 Мар 2007, 15:41

Andronoff написа:Айде да не обръщаме темата на чат, че ще я заключат, пък на мен ми се иска да видя какво ще стане занапред :) Интересно ми е, все пак се заформиха 2 отбора - женски и мъжки, играе се до победа чрез унижение, нека по-добрия победи...

Сега да ти отговоря на въпросите:

1.Изявлението беше негово, но по-нататък направи друго, с други думи - момчето е неориенирано, незнае е*е ли му се, пикае ли му се!
2.Разбира се, че нашите мнения са адекватни, тя е жена! Без повече коментари, самата дума "жена" е въплъщение на всичкото зло, за което се сещаме :mhihi:
3.Виж точка 1
4.Тука си права, на един мъж, замирише ли му на п*тка, започва да мисли с другата си глава, а е научно доказано, че в нея мозък няма! Все пак светът се върти не около друго, а около секса, така, че един мъж прави какви ли не глупости за 200 грама напикано месо (п*тка) :mhihi:

ledena_princesa, нека да дадем на останалите поле за изява, че само двамата да спорим не е интересно, все пак туй е форум, не чат :mhihi:

ПС: Мили дами.. обичам ви бе! Не се засягайте от моите изказвания, все пак смях/спор трябва да има, иначе е скучно :mhihi:

Бате, ти си най-силния :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 04 Мар 2007, 15:54

НЕ се отчайваи ше се оправиш Не се връщай при нея.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 04 Мар 2007, 17:14

идва 1 момент,в който или трябва да се ожените или да се разделите ........ И аз живях с 1 мацка 5 години(последните 3 щеше да ме изяде да се оженим,но аз не поддавах).Чак като си намери друг и като реше,че ще се жени за него,тогава бяг готов на всичко ,но уви - беше късно.Човек мнооого трудно може да си промени навиците.Но се появяват нови и нови ЖЕНИ,за които си заслужава човек да си вдигне главата(горната) и да мисли позитивно.И най-важното ,което наистина действа "КЛИН КЛИН ИЗБИВА".Ще дойде момент ,в който ще ти е смешно,че си се ядосвал ........... 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата