НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Мар 2007, 18:10

Абе и новите BMW-та са хубави. ;) Е не са с класическия дизайн ама какво да направиш мода :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 01 Мар 2007, 18:31

Не е кой знае колко страшно,че ги правят тия двигатели с Пежо...все пак става въпрос само за минито и 1-цата с 4-цилиндъра мотор...живеем в 21 век и всичко стана комбинации и глобализации...хич не се учудвам на това...
thd,ако не те кефи БМВ,не си купувай бре...никой не те кара насила... :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 01 Мар 2007, 22:31

хахаха точно с тези пласмаси ли станаха комбина ве ша умра от смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Мар 2007, 23:26

аз си мисля,че тея френски кенефи са си платили,за да влязат в истинското двигателостроене 8)
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 02 Мар 2007, 1:50

Ся френски кенфи ли са, кви са, ама и те преди години са правили добри автомобили. Серията 205, 405, 605 лично за мен е много добра за возене. Дори малкото 205 има невероятно меко окачване и на дълъг път не изморява грам. То това май важи за повечето френски автомобили и когато става на въпрос да съм пасажер, обичам френската возия ;)
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 02 Мар 2007, 9:49

аз пък предпочитам Е34 за возия ;) мисля си че е по-по-най

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 02 Мар 2007, 11:01

thd написа:И поздрав за всички разбирачи :

BMW and DaimlerChrysler to cooperate on development of a hybrid drive system for premium segment cars

Munich/Stuttgart, Mar 01, 2007
The BMW Group and DaimlerChrysler AG are expanding their collaboration in the field of hybrid drive systems ............

Благодарско за поздрава. В това сътрудничество няма нищо лошо - става дума за разработване на хибриден двигател, което е сравнително нова технология и ще глътне сериозен ресурс. А и Мерцедес е доказал се конкурент на БМВ, още от 80-те на миналия век.

Докато сътрудничеството БМВ-Пежо ме изпълзва само със скептицизъм и недоверие. Какво ще спечелят БМВ от това? Пежо вече има сътрудничества с други фирми. Това говори само за намален ресурс на развоя, т.е. - очаквайте здраво гепене на ноу-хау. :roll:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thd » 02 Мар 2007, 11:21

Абе аз, че харесвам бмв харесвам, ама леко не са ли ви писнали такива ламерски изказвания :

аз си мисля,че тея френски кенефи са си платили,за да влязат в истинското двигателостроене 8)

:lol: :lol: :lol:

И изобщо стига сте мислили на някво супер ограничено и локално ниво...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Мар 2007, 1:16

бмв не са толкова тъпи да си продадат технологиите на пежо.така че спокойно-тва че са разработили заедно една малолитражка не значи че ще си продадат и другите си двигатели.а и аз поне лично не мисля че има фен ма бмв,който кара мини(ебати женския кенеф).а и еденицата не е много бмв ама...капитализъм(което не означава че съм комуняга :D )

а новите бмв-та особено петицата са си направени да печелят повече и повече клиенти,като напълно са забравени ценителите на сърдитите форми,само 7 маи остана изтинско бмв,и те и него вече го осират.неразбирам АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ПРАВЯТ СЪРДИТИ КОЛИ И ТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЯКО пък нащата марка ги вади едни...такива аеродинамични...ухилени... сигурно искат и путките да си ги купуват вече,не само МЪЖКАРИТЕ 8) 8) 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 03 Мар 2007, 1:50

Боже хора колко сте зле :shock: :shock: :shock: Друго не ми се пише в темата понеже не виждам смисъл. :(

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Мар 2007, 13:30

acho.rs написа:бмв не са толкова тъпи да си продадат технологиите на пежо.така че спокойно-тва че са разработили заедно една малолитражка не значи че ще си продадат и другите си двигатели.а и аз поне лично не мисля че има фен ма бмв,който кара мини(ебати женския кенеф).а и еденицата не е много бмв ама...капитализъм(което не означава че съм комуняга :D )

Да бе какво говориш 130 не е BMW само се прави. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 03 Мар 2007, 16:19

acho.rs написа: АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ПРАВЯТ СЪРДИТИ КОЛИ И ТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЯКО

:yes: последният Мустанг например е невероятен, новото Камаро също, и двете коли връщат голяма част от духа на старите легенди и отсрамват предишните лигави и ужасно заоблени модели. Алфа 159 и Брера също имат страхотно агресивни муцуни. Дори на 159 видях, че централната конзола е насочена леко към водача, което знаете какъв уют създава като се качиш. Дано и БМВ последват примера на американците и започнат да връщат поне някои от старите черти.
We love you Ronnie!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 04 Мар 2007, 3:33

бе мустанг и камаро айде изруди са, но брера и 159... не стават. Ми с моите умрели 50 коня газ М10Б18 карбуратор мога да се въртя в кръг цял ден и да сменя мотора за 200-300 лева и пак - а тия кържави предни предавания никакво удоволствие не доставят! Виж на зимно, заснежено и заледено време не мога да се движа безопасно, там новите коли си казват думата, но тази зима примерно, нямах такива проблеми. Въобще - голяма излагация е тази кооперация с пежо :evil: Ако ще 600 коня да пуснат в производство, пак ще е някаква 5 или 7 серия автоматик, дето е екипирана с безброй системи за стабилност и нищо интересно освен максимална скорост не можеш да измислиш с тях. Едва ли слушат бедните фенове като мен, но аз търся от БМВ добра възможност за дрифт, ръчни скорости и много здрав мотор от едно БМВ! А не автоматик и алуминиево окачване+мотор, които ще се разтракат след 50 000 килокметра макс :evil: И после айде - щом си гъзар да караш БМВ ще си плащаш солено :roll:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Мар 2007, 9:57

Колко мъка има по този свят - и особено в България.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 04 Мар 2007, 15:54

Пълни глупости! Това го е измислил някой френски :gay: идиот таен фен на БМВ :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум