НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори

Знаеш кво, аре само да не ме занимааш
Claus Luthe* май нема да им прости
дай ми сичката пара на света, колега
пак нема си купим ново БМВ!
* - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=46168
We love you Ronnie!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Е стига е, тва мноо тъпо, ако знайте как мразя Пежо щот са пълни боклуци и не стига че си правят всички модели да си приличат досущ т.е. дизайнерите им нямат никаква фантазия ами сега се оказва и че инженерите им нямат такава. Напрау ми убиха ентусиазма. Това ще навреди само на БМВ като престиж, а френските ще им вдигне рейтинга 

В работата на майка ми служебните коли са Пежо. Това, което знам от нея за тях е, че на две им се е развалило едно и също нещо по механизма в седалките, на една друга, която е с махащ се покрив, се е развалил механизма за махане на покрива и не знам дали на трета или на някоя от тези, мотора го пратиха във франция да го оправят там и после го върнаха, не знам какво точно му е станало. Става дума за коли чисто нови от магазина в гаранция.
Ама кво да се прави, техните интереси и политика са доста по-сериозен фактор от това, че ние не харесваме Пежо.
Ама кво да се прави, техните интереси и политика са доста по-сериозен фактор от това, че ние не харесваме Пежо.
We love you Ronnie!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Леле каква тема
Ма то това 207 не е кола бе
На времето Рендето 10 ме кефеше много повече от тва 207 сега
Боже, дано се качите да го пробвате, чак тогава ще ме разберете 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
пешо е готина кола с един двигател от М3 ще станат чудеса а и все пак трябва да се замислим за продължението на филма Такси .. можеби с 10та серия ще се радваме на това технологично чудо 

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Memphys написа:Е стига е, тва мноо тъпо, ако знайте как мразя Пежо щот са пълни боклуци и не стига че си правят всички модели да си приличат досущ т.е. дизайнерите им нямат никаква фантазия ами сега се оказва и че инженерите им нямат такава. Напрау ми убиха ентусиазма. Това ще навреди само на БМВ като престиж, а френските ще им вдигне рейтинга
ЕВАЛА за това мнение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изразил си и моето ,имаш почерпка от мен

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз знаех за спортния модел на пежо с двете емблеми ,една до друга, но се моля само да не стане така,че като човек си отвори капака на БМВ-то и да види емблема на Пежо,защото тогава тоя капак трябва да бъде брутално изтръгнат и изхвърлен в някой контейнер за смет
А стихотворението на Exy ,направо ме изкефи максимално
Георги Пенчев

А стихотворението на Exy ,направо ме изкефи максимално

Георги Пенчев
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми то това колите на запад са си станали консуматив. Как може да си купиш "нещо" за има-няма 10-12К евро - някакви си 5-6 заплати там на запад - и да очакваш вярна служба повече от 3 години... Така е, за да има икономически разтеж, трябва голямо потребление. Е как да има потребление, ако нещата са здрави... ма това една друга тема. Затова колкото по-нови модели излизат, толкова повече отзива от рода на
ще има...

It's not who You are, it's who You know...
Относно рисковете за качеството - не си мислете, че BMW-то е невероятно здрава кола, а всички останали са чупливи боклуци. Exy говори за повредени механизми на седалки на Пежо? Отиди във форум където има 150 човека с E92 335i и прочети какво се случва с горивната помпа на ПОЧТИ ВСИЧКИ произведени през първите месеци. И все пак това си остава прекрасен автомобил. Да, едни марки/модели дават по-малко дефекти от други, но разликите не са толкова големи. Специално по отношение на 4-цилиндровите двигатели това, което до скоро BMW предлагаха така или иначе не беше нищо особено. А и забележете, че става въпрос за Мини и 1-ца!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Колеги, това е суровата истина. Комерсиализация и глобализация. Всичко вече се прави колкото да издържи гаранцията и след това махаш и купуваш ново. Ово е стандарт, дето се вика. Пък и М-пауърите... Уж ръчно се сглобявали, тва-онова... А на 15к км вече скърцат пластмасариите... Сещайте се за качествените материали.
Безполезен факт: На БМВ им струва по-евтино да върнат 1 от 5 (мисля, че такава беше цифрата, ако не и повече) купета за пребоядисване поради дефекти, отколкото да повишат качеството на самото боядисване.
Безполезен факт: На БМВ им струва по-евтино да върнат 1 от 5 (мисля, че такава беше цифрата, ако не и повече) купета за пребоядисване поради дефекти, отколкото да повишат качеството на самото боядисване.
MORE BEER!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Azrail написа:Безполезен факт: На БМВ им струва по-евтино да върнат 1 от 5 (мисля, че такава беше цифрата, ако не и повече) купета за пребоядисване поради дефекти, отколкото да повишат качеството на самото боядисване.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ми то в Европа колко годишни са колите дето се карат. 80% сигурно са до 5 години. Никой не се интересува като проектира една кола какво здраво ще е останало по нея след 10тата година. Плащаш постоянно и постоянно си с последния модел това е принципа, а това че ние сме фанатици без пари си е друг въпрос