Габарит тип паркинг ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Габарит тип паркинг ?
Значи ситуацията е следната, по принцип имам екстрата, като дам мигача на ляво или на дясно и светват габаритите от съответната страна( нещо което не съм виждал на друга Е30-ка та дори и Е36-ца), да обаче не работи винаги, а когато си иска!
Та въпросите са ми два тая екстра имали я в други Е30-ки и ако да къде ще е причината да си работи кога си иска, ако е некъв хоум мейд е ясно че само със проследяване на инсталацията ще стане, ама тва ще е кат загрее времето
Моля споделете какво знаете по въпроса
Та въпросите са ми два тая екстра имали я в други Е30-ки и ако да къде ще е причината да си работи кога си иска, ако е некъв хоум мейд е ясно че само със проследяване на инсталацията ще стане, ама тва ще е кат загрее времето

Моля споделете какво знаете по въпроса

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
така по памет, при мен работи когато ключа е на нула или изваден, фаровете за изключени напълно. даваш мигач и натискаш още малко след това, лоста потъва и се връща и се задействат габаритите от съответната страна 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
[steeN] написа:така по памет, при мен работи когато ключа е на нула или изваден, фаровете за изключени напълно.
То това е ясно( мисля поне ) и за тва не съм го написал

[steeN] написа:даваш мигач и натискаш още малко след това, лоста потъва и се връща и се задействат габаритите от съответната страна
А тва ще го пробвам и ще споделя утре, но ми се вижда че има доста логика в това

П.С. Значи и на други Е30-ки я има тая екстра, а дали и на 316-ката я има утре ще пробвам по тоя метод и на нея

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Понеже ме изяде любопитството, се облякох и ходих да го проверя тоя номер и се оказа, че работи на 100% и на двете ми БМВ-та, ей тия коли няма да спрът да ме учудват никога
Обичам БМВ(особенно Е30) и никига няма да го сменя с друго
П.С. Ама забележете колко добре е измислено, а не кат на VW и OPEl кат си забравиш мигача включен и може да си свети цял ден

Обичам БМВ(особенно Е30) и никига няма да го сменя с друго

П.С. Ама забележете колко добре е измислено, а не кат на VW и OPEl кат си забравиш мигача включен и може да си свети цял ден

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Що бе.. има много коли дето имат тази екстра.. включително и ФВ.. Форд Фиеста 86та.. Голф 2.. и т.н.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
SlipKnoT написа:Що бе.. има много коли дето имат тази екстра.. включително и ФВ.. Форд Фиеста 86та.. Голф 2.. и т.н.
Да ама обърни внимание на самия начин на включването и

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Aleks написа:мойте и двете имат и си работи винаги но ми е направило впечатление тука че доста хора не го знаят![]()
може би защото е направено по малко по странен метод не като голфове и тем подобни

То и аз не го знаех, ама вече го знам

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мойте и двете го имат,ма каква борба беше докато го хвана как точно се пуска
И аз така се чудех що един път свети а друг не,а то се оказа че просто съм го включвал без да искам.
Това беше доста отдавна ,прочетох една подобна тема и с нетъпение като теб излязох да го пробван със страх да не ми остане лоста в ръката,понеже като не е ползвано често и усилието си е голямо за самото щракване та все си мислех че се включва по друг начин а то как било
По същия начи и с прибирането на огледалата първич път като реших да го прибера за да не го отнесе някой смотаняк в тясна пряка в центъра,направо имах чувството,че ще го изкъртя

Това беше доста отдавна ,прочетох една подобна тема и с нетъпение като теб излязох да го пробван със страх да не ми остане лоста в ръката,понеже като не е ползвано често и усилието си е голямо за самото щракване та все си мислех че се включва по друг начин а то как било

По същия начи и с прибирането на огледалата първич път като реших да го прибера за да не го отнесе някой смотаняк в тясна пряка в центъра,направо имах чувството,че ще го изкъртя

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хаха, май повечето така сме разбрали...
Спомням си как по нощите слизах в гаража и половин час гледах в захлас как свети само единия габарит
А и с огледалата номера ми е познат...
П.П. Една-единствена екстричка ми липсва много - бутонче или врътка за затваряне на входящия въздух. Мразим да си разбутвам плъзгачите...

П.П. Една-единствена екстричка ми липсва много - бутонче или врътка за затваряне на входящия въздух. Мразим да си разбутвам плъзгачите...
It's not who You are, it's who You know...
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
А пък аз отдавна го откачих това с габарита че ме дразни.Кабела е тънък сив под волана.
Megasquirt & Megaview user
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
а къв е номера с огледалата 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3