НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Източник: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1011897
Германският концерн БМВ предвижда да използва за някои свои модели мотори на други производители, като по този начин наруши съществуващата традиция, съобщава списание ?Шпигел?.
БМВ смята да разшири сътрудничеството си с френската група ?Пежо Ситроен?. Новият двигател, който разработват съвместно, ще бъде поставен не само на моделите Мини, както това вече се прави, но и в БМВ 1 серията. Все още не е ясно кога концернът ще започне да реализира тези планове. Мюнхенският автомобилостроител отказваше да използва чужди двигатели в своите модели заради негативни последствия за имиджа си. /ДВ (Deutsche Welle?!!!)

Германският концерн БМВ предвижда да използва за някои свои модели мотори на други производители, като по този начин наруши съществуващата традиция, съобщава списание ?Шпигел?.
БМВ смята да разшири сътрудничеството си с френската група ?Пежо Ситроен?. Новият двигател, който разработват съвместно, ще бъде поставен не само на моделите Мини, както това вече се прави, но и в БМВ 1 серията. Все още не е ясно кога концернът ще започне да реализира тези планове. Мюнхенският автомобилостроител отказваше да използва чужди двигатели в своите модели заради негативни последствия за имиджа си. /ДВ (Deutsche Welle?!!!)

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Повече инфо
Малко повече информация:
http://paultan.org/archives/2006/12/28/ ... ity-study/
Това е първия абзац преведен на примависта на 5-6 бири:
Първите плодове на сътрудничеството между групата БМВ и PSA Пежо/Ситроен е "двигател принц", използван в няколко автомобила на Пежо като 307, 207, 207 ЖТ и очакваното 207 ЖТИ както и БМВ-ските нова втора генерация на MINI Cooper и MINI Cooper S (1.6 нормално атмосферен или турбо вариант), както и MINI One (1.4 литровия вариант).
Аз отивам да се донапия.....
http://www.mini2.com/article418-bmw-gro ... tion-.html

http://paultan.org/archives/2006/12/28/ ... ity-study/
Това е първия абзац преведен на примависта на 5-6 бири:
Първите плодове на сътрудничеството между групата БМВ и PSA Пежо/Ситроен е "двигател принц", използван в няколко автомобила на Пежо като 307, 207, 207 ЖТ и очакваното 207 ЖТИ както и БМВ-ските нова втора генерация на MINI Cooper и MINI Cooper S (1.6 нормално атмосферен или турбо вариант), както и MINI One (1.4 литровия вариант).
Аз отивам да се донапия.....

http://www.mini2.com/article418-bmw-gro ... tion-.html

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- Bustter
- младши ентусиаст
-
БМВ отдаван, имат модели които се правят извън комцерна, Х3 се прави от под изпълнител в Щаер Австрия... Мини 1ва серия са разработение съвместно с PSA... Глобализация кво да я правиш.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Лошо няма двигателя е разработван съвместно с Пежо и ще се ползва и от двете фирми. Спираме да говорим срещу лъвовете
Ако няправят 207 и със задно може и да се замисля 

- Bustter
- младши ентусиаст
-
vitamincpp написа:Лошо няма двигателя е разработван съвместно с Пежо и ще се ползва и от двете фирми. Спираме да говорим срещу лъвоветеАко няправят 207 и със задно може и да се замисля
Нали знаеш че 207 е 206 с изпънати ламарини

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-

Арееееееееее стигааааааааааа бееееееее
Кажете ,че това е само тъпа шега на някого

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Че какво толкоз имате против Пежо? Не са никак лоши автомобили, а имат и модели, които лично на мен ужасно много ми допадат. Като например ей това:
406 е дело на дизайнерската къща Pininfarina, на която аз съм голям почитател
Ето още едно самолетно изпълнение
И накрая, ето и две съвместнатни разработки на BMW/Peugeot

406 е дело на дизайнерската къща Pininfarina, на която аз съм голям почитател

Ето още едно самолетно изпълнение

И накрая, ето и две съвместнатни разработки на BMW/Peugeot

It's not who You are, it's who You know...