1-ва серия КАБРИО!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
1-ва серия КАБРИО!
Последна промяна Tvrrr на 26 Фев 2007, 11:01, променена общо 1 път
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И на мен не ми допада хич - колкото и да си втълпявам, че са гот, БМВ първа серия, както и компактите не ми допадат - все едно Астра или Голф, не е в стила на истинското БМВ. Даже Е36 компакт ми допада поне малко, но Е46 компакт и тази първа серия кабрио са върхът на грозотията при БМВ (моля собственици не се обиждайте, това си е мое мнение). СИгурен съм, че с мощен мотор и те могат да ме зарадват, но тройката е правилният баварец все пак
(за спортна друвкатка, иначе не отказвам петица, шестица
).

BMW only!
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
amd написа:И на мен не ми допада хич - колкото и да си втълпявам, че са гот, БМВ първа серия, както и компактите не ми допадат - все едно Астра или Голф, не е в стила на истинското БМВ. Даже Е36 компакт ми допада поне малко, но Е46 компакт и тази първа серия кабрио са върхът на грозотията при БМВ (моля собственици не се обиждайте, това си е мое мнение). СИгурен съм, че с мощен мотор и те могат да ме зарадват, но тройката е правилният баварец все пак(за спортна друвкатка, иначе не отказвам петица, шестица
).
Споделям мнението ви колега

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
ilinka_loves_BMW написа:amd написа:И на мен не ми допада хич - колкото и да си втълпявам, че са гот, БМВ първа серия, както и компактите не ми допадат - все едно Астра или Голф, не е в стила на истинското БМВ. Даже Е36 компакт ми допада поне малко, но Е46 компакт и тази първа серия кабрио са върхът на грозотията при БМВ (моля собственици не се обиждайте, това си е мое мнение). СИгурен съм, че с мощен мотор и те могат да ме зарадват, но тройката е правилният баварец все пак(за спортна друвкатка, иначе не отказвам петица, шестица
).
Споделям мнението ви колегаСамо,че аз съм твърдо за 5-ците!

BMW only!
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
И на мен единичката ми е странна но какво да се прави не решаваме ние моделната гама на BMW
Niki Lauda
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
x3m написа:Нямам думи просто![]()
Сварка

"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- Kocil
- младши ентусиаст
-
И мен ни мъ кефи хич в тоя вариант...отива баш в стила на Голф или Астра...ама щом дизайнерите така са я решили,явно са сметнали,че ще има пазар... 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Много си е хубава колицата - не мога да разбера какво общо виждате с VW и Опело-то. Истинско BMW си е отвсякъде.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2