? ЗДП

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

? ЗДП

Мнение от LAST RIDE » 21 Фев 2007, 23:38

Знам че има тема със закона за движение по пътищата но в него не открих точно да е опоменато затъмнението или щората на задното стъкло.
За една седмица два пъти ме спира едно и също мазно ченге(150кг+)Първия път се заяде за печат на пожаргасителя-е в нарушение си бях к'во да се прави почерпихме се :mhihi:
Днес отново ме спира и започват едни изреждания на закони и параграфи :shock: в които било забранено ползването на затъмнения на страничните и щора на задния прозорец,но нали имам 2 странични огледала :roll: е пак се почерпихме ама ако на всяко пътуване е така че аз по добре да го осиновя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Та въпроса ми е в нарушение ли съм бил или просто се е възползвал от незапознатоста ми и ме е окъпал
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 21 Фев 2007, 23:50

Доколкото съм чел имаш право само задните странични стъкла да са затъмнени при наличие на 2 огледала за задно виждане..
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 22 Фев 2007, 0:49

и аз така знам но куката ми каза че нямам право на никакви затъмнения само на щори на страничните ст. (при 2 огледала) и на никакви инт. на задното стъкло
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 22 Фев 2007, 1:42

Ето това пише в закона Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на
задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при
наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

http://www.kat.mvr.bg/ppzdp.txt
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Фев 2007, 1:51

AGT написа:Ето това пише в закона Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на
задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при
наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

http://www.kat.mvr.bg/ppzdp.txt

А щората перде ли е... :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

За затъмнение специално, можеш да си го направиш и с най-тъмното фолио и като ти напишат акт ги съдиш и ги преебваш пак... :idea:

Прочети внимателно. В правото мисля, че всяка дума трябва да е точна и целенасочена, а перде е.....нещо което може да се заобиколи, защото все още фолиото не е перде... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 22 Фев 2007, 1:58

Абе моята цялата задница е черна кат негърски гъз нищо се не види от вън вътре :mhihi: :mhihi: :mhihi: боли ма гъза за ченгетата кво ше казват :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 22 Фев 2007, 1:59

Един приятел е минавал, като ги е убедил, че щората си е фабрична. Това е все едно на шофьорите Нисан Патфайндър или на Рекстън да им пишат нон-стоп актове за затъмнени задни прозорци... :confused:
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 22 Фев 2007, 2:00

Аз обикновенно като ми се заядат за подобно нещо им казвам да си помислят как като нямам право съм минал през кат така :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Фев 2007, 2:00

AGT написа:Абе моята цялата задница е черна кат негърски гъз нищо се не види от вън вътре :mhihi: :mhihi: :mhihi: боли ма гъза за ченгетата кво ше казват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Евала... ;)

Така трябва да е...А и срещу 10лв. чудеса се правят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Фев 2007, 12:52

оф.. и фабрична щора, и току-що заварен ТАНК на задното ти стъкло е все тая, стига с двете странични да виждаш назад.

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 23 Фев 2007, 8:35

AGT написа:Абе моята цялата задница е черна кат негърски гъз нищо се не види от вън вътре :mhihi: :mhihi: :mhihi: боли ма гъза за ченгетата кво ше казват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

---И от вътре навън нищо не се вижда.Повярвайте ми. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 23 Фев 2007, 13:07

...залудо си даваш парите :evil:

Назад към Извън Темата