Често ли ви спират..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 23 Фев 2007, 1:27

опитвам се да ги избягвам и така не ме спират много често :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от dany » 23 Фев 2007, 1:35

От 10месеца карам 206ца и ме спират всеки месец по 2-3 пъти за проверка...повечето пъти през ноща :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 23 Фев 2007, 1:40

Караш ли разумно, ще те спират по-малко ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Фев 2007, 2:38

Какви сте вие хора не знам ... как са ви спирали по 5-6-10 пъти
не са ви спирали и т.н.

Мене ме спират, да не кажа всеки ден, ама поне 3-4 пъти в седмицата и то при положение, че не карам кой знае колко. Просто изляза ли с колата съм подозрителен и това си е. :mhihi: И се почва

-На кой е тая кола?
-Моя!
-Откъде я имаш?!
-Купих си я.
-Какво прайш в тоя квартал.
-Возя се.
-Пил ли си?!
-НЕ СЪМ!!!

Това в града. Иначе извън града изляза ли? Задължително ФИШ. Колекция си направих вече. Поне не ми пишат актове. Явно съм добричък. Мили очи им правя. :angel:

Та за статистиката - не, че ги броя ама за тея 3 години стаж са ме спирали над 200-ста пъти. Фишове не знам колко имам, но акт имам САМО ЕДИН, защото ми вдигнаха колата, не за друго. Явно се разминавам.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 23 Фев 2007, 4:11

Преди въобще не ме спираха но от година насам кадето ме скиват и оп оп :shock: :shock: Ма аз съм по редовен от тях така че не се притеснявам усобено :mhihi:

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 23 Фев 2007, 9:49

///sasho написа:Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.

тва го кажи на тия дето ми разглобиха цялата, кола на пътя и ме пребъркаха 6 пъти, извадиха резерната гума , свалиха задната седлка , половината табло и какво, ли още не. Заничха в цепнатината на отворения люк , защото там може да съм скрил пистолет. И не ми даваха да се приближа до колата преди да приключи проверката :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аз само се смях и за това ме провериха и за алкохол. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 23 Фев 2007, 10:00

BESSNIA написа:
///sasho написа:Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.

тва го кажи на тия дето ми разглобиха цялата, кола на пътя и ме пребъркаха 6 пъти, извадиха резерната гума , свалиха задната седлка , половината табло и какво, ли още не. Заничха в цепнатината на отворения люк , защото там може да съм скрил пистолет. И не ми даваха да се приближа до колата преди да приключи проверката :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аз само се смях и за това ме провериха и за алкохол. :mhihi: :mhihi:

..............бил си им симпатичен :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 23 Фев 2007, 10:28

Мен пък на няколко пъти ми се случва, и все в Дружба, да ме проверяват. Взимат ми документите и отиват нанякъде, лафат по станциите, кибичат, след 10-15 мин. ми връщат всичко и айде... А веднъж ми тарашиха багажник, жабка, ма "ваша ли е колата", "моя е", "дайте си докементите", "другарю старшина..." и т.н. :mhihi: Даже и снощи ме спряха на караулката на Горубляне. И като видяха, че всичко е наред, взеха да ми дъвкат халогените... Ма ме пуснаха, може би щото им цитирах закона почти дословно кога се пускат халогени. :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Re: Често ли ви спират..?

Мнение от txe » 23 Фев 2007, 10:41

kifla написа:Вече започвам да се замислям..
От както съм зад волана (а тва не е от много отдавна-половин година..), мине се не мине време и стоп-палката бива размахана пред мене. Проверчица..така профилактично..Снощи примерно ме спряха два пъти в рамките точно на 15мин. Втория път обаче беше изключително вълнуващо :mhihi: Разговора беше следния:
"Добър вечер"-"Добър вечер"-"Всичко редовно ли е по колата?"-"Да,разбира се"-"Лека вечер"-"Лека вечер". Мислех да му кажа Мии леко съм пийнала, нямам книжка, колата е крадена, ама иначе всичко е ОК. хах
До такава степен са ме "обсебили",че вече като видя куки и тръгвам по навик да им спирам :mhihi: А специално тези от 8мо РПУ са доооста работливи, нямат почивка. До сега, да чукна на дърво,не са се правили на интересни, не са се заяждали за нещо, нямам глоби, актове и т.н. (аз нали съм си примерна шофьорка :lol: )
Та замисъла ми беше да споделите колко често имате среща със стоп-палката за да си направя някаква съпоставка - аджеба нормално ли е да ме спират всяка седмица, а една приятелка през целия й стаж зад волана от 3 години да не са я спирали нито веднъж..Е, верно е че има огромна разлика между форд и баварец, но все пак.. :roll:
Ааа имам и още една питанка не много по темата. Не ми се рови в правилника,та да ми кажете колко е допустимото количество алкохол в кръвта?

Възможно е да си има доста логично обяснение това.. особено в рамките на симпатизациите и проявата на вторични полови белези :mhihi:
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 23 Фев 2007, 11:40

Поне 2 пъти седмично :evil: Еи така профилактично че да незабравям че ги има и винаги намират за к'во да се захапят
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 50&start=0
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 23 Фев 2007, 11:55

Докато карах Вектрата ми писаха един акт през 2003г за пръв път след това ме спряха чак през 2006 началото. 3 години палка не видях да е размахва пред мен... :mhihi:
А откакто карам БМВ-то от края на декември още не са ме спирали...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 23 Фев 2007, 12:24

През светлите часове на деня е поносимо макс 2-3 пъти седмично. Но падне ли ноща става шоу има дни в които ме спират м/у 3 до 6 пъти на вечер. Имам чуството,че като видят ксенон в далечината и се мятат на платното все едно са си намерили 50 леа :mhihi: И всеки път е все едно и също нямат за какво да ме барнат по документите и се започва да се джобиме за оръжия :mhihi: След това щателно проверяват багажника и по купето дали няма нещо скрито. Веднъж един много ме издразни и му казах,че багажника няма да го види отворен, ако не ми покаже заповед за обиск. Той започна да бълва змии и гущери и да ме заплашва, но му разясних,че ако толкова много ги разбира нещата ще има много професионални неудачи от тук нататъка и след кратък размисъл реши да отстъпи, а аз си тръгнах. От тогава със същия кукер се разминаваме на доста пъти, но той всеки се прави,че не ме вижда ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Фев 2007, 12:42

при мен нямя нямя и си е...е маиката талона по 2-3месеца не го виждам :mhihi:вече 2пъти възтановявам точки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 23 Фев 2007, 12:47

Скоро не са ме спирали. Ама преди 1-2 години със старото возило са ме спирали по 3-4 пъти на вечер и това в Свищов.

А когато карам извън градско или по магистрала могат да си махат колкото си искат с тъпите палки ше спра ама някой друг път :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 23 Фев 2007, 13:06

...вече не 8) ... май им омръзнах :mhihi:

ПредишнаСледваща