Често ли ви спират..?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Какви сте вие хора не знам ... как са ви спирали по 5-6-10 пъти
не са ви спирали и т.н.
Мене ме спират, да не кажа всеки ден, ама поне 3-4 пъти в седмицата и то при положение, че не карам кой знае колко. Просто изляза ли с колата съм подозрителен и това си е.
И се почва
-На кой е тая кола?
-Моя!
-Откъде я имаш?!
-Купих си я.
-Какво прайш в тоя квартал.
-Возя се.
-Пил ли си?!
-НЕ СЪМ!!!
Това в града. Иначе извън града изляза ли? Задължително ФИШ. Колекция си направих вече. Поне не ми пишат актове. Явно съм добричък. Мили очи им правя.
Та за статистиката - не, че ги броя ама за тея 3 години стаж са ме спирали над 200-ста пъти. Фишове не знам колко имам, но акт имам САМО ЕДИН, защото ми вдигнаха колата, не за друго. Явно се разминавам.
не са ви спирали и т.н.
Мене ме спират, да не кажа всеки ден, ама поне 3-4 пъти в седмицата и то при положение, че не карам кой знае колко. Просто изляза ли с колата съм подозрителен и това си е.

-На кой е тая кола?
-Моя!
-Откъде я имаш?!
-Купих си я.
-Какво прайш в тоя квартал.
-Возя се.
-Пил ли си?!
-НЕ СЪМ!!!
Това в града. Иначе извън града изляза ли? Задължително ФИШ. Колекция си направих вече. Поне не ми пишат актове. Явно съм добричък. Мили очи им правя.

Та за статистиката - не, че ги броя ама за тея 3 години стаж са ме спирали над 200-ста пъти. Фишове не знам колко имам, но акт имам САМО ЕДИН, защото ми вдигнаха колата, не за друго. Явно се разминавам.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Преди въобще не ме спираха но от година насам кадето ме скиват и оп оп
Ма аз съм по редовен от тях така че не се притеснявам усобено 

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
///sasho написа:Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.
тва го кажи на тия дето ми разглобиха цялата, кола на пътя и ме пребъркаха 6 пъти, извадиха резерната гума , свалиха задната седлка , половината табло и какво, ли още не. Заничха в цепнатината на отворения люк , защото там може да съм скрил пистолет. И не ми даваха да се приближа до колата преди да приключи проверката

Аз само се смях и за това ме провериха и за алкохол.

- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
BESSNIA написа:///sasho написа:Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.
тва го кажи на тия дето ми разглобиха цялата, кола на пътя и ме пребъркаха 6 пъти, извадиха резерната гума , свалиха задната седлка , половината табло и какво, ли още не. Заничха в цепнатината на отворения люк , защото там може да съм скрил пистолет. И не ми даваха да се приближа до колата преди да приключи проверката![]()
![]()
![]()
![]()
Аз само се смях и за това ме провериха и за алкохол.![]()
..............бил си им симпатичен

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Мен пък на няколко пъти ми се случва, и все в Дружба, да ме проверяват. Взимат ми документите и отиват нанякъде, лафат по станциите, кибичат, след 10-15 мин. ми връщат всичко и айде... А веднъж ми тарашиха багажник, жабка, ма "ваша ли е колата", "моя е", "дайте си докементите", "другарю старшина..." и т.н.
Даже и снощи ме спряха на караулката на Горубляне. И като видяха, че всичко е наред, взеха да ми дъвкат халогените... Ма ме пуснаха, може би щото им цитирах закона почти дословно кога се пускат халогени. 

It's not who You are, it's who You know...
Re: Често ли ви спират..?
kifla написа:Вече започвам да се замислям..
От както съм зад волана (а тва не е от много отдавна-половин година..), мине се не мине време и стоп-палката бива размахана пред мене. Проверчица..така профилактично..Снощи примерно ме спряха два пъти в рамките точно на 15мин. Втория път обаче беше изключително вълнуващоРазговора беше следния:
"Добър вечер"-"Добър вечер"-"Всичко редовно ли е по колата?"-"Да,разбира се"-"Лека вечер"-"Лека вечер". Мислех да му кажа Мии леко съм пийнала, нямам книжка, колата е крадена, ама иначе всичко е ОК. хах
До такава степен са ме "обсебили",че вече като видя куки и тръгвам по навик да им спирамА специално тези от 8мо РПУ са доооста работливи, нямат почивка. До сега, да чукна на дърво,не са се правили на интересни, не са се заяждали за нещо, нямам глоби, актове и т.н. (аз нали съм си примерна шофьорка
)
Та замисъла ми беше да споделите колко често имате среща със стоп-палката за да си направя някаква съпоставка - аджеба нормално ли е да ме спират всяка седмица, а една приятелка през целия й стаж зад волана от 3 години да не са я спирали нито веднъж..Е, верно е че има огромна разлика между форд и баварец, но все пак..![]()
Ааа имам и още една питанка не много по темата. Не ми се рови в правилника,та да ми кажете колко е допустимото количество алкохол в кръвта?
Възможно е да си има доста логично обяснение това.. особено в рамките на симпатизациите и проявата на вторични полови белези

what a helluva ride
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Поне 2 пъти седмично
Еи така профилактично че да незабравям че ги има и винаги намират за к'во да се захапят
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 50&start=0

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 50&start=0
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Докато карах Вектрата ми писаха един акт през 2003г за пръв път след това ме спряха чак през 2006 началото. 3 години палка не видях да е размахва пред мен...
А откакто карам БМВ-то от края на декември още не са ме спирали...

А откакто карам БМВ-то от края на декември още не са ме спирали...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
През светлите часове на деня е поносимо макс 2-3 пъти седмично. Но падне ли ноща става шоу има дни в които ме спират м/у 3 до 6 пъти на вечер. Имам чуството,че като видят ксенон в далечината и се мятат на платното все едно са си намерили 50 леа
И всеки път е все едно и също нямат за какво да ме барнат по документите и се започва да се джобиме за оръжия
След това щателно проверяват багажника и по купето дали няма нещо скрито. Веднъж един много ме издразни и му казах,че багажника няма да го види отворен, ако не ми покаже заповед за обиск. Той започна да бълва змии и гущери и да ме заплашва, но му разясних,че ако толкова много ги разбира нещата ще има много професионални неудачи от тук нататъка и след кратък размисъл реши да отстъпи, а аз си тръгнах. От тогава със същия кукер се разминаваме на доста пъти, но той всеки се прави,че не ме вижда 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57