Често ли ви спират..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Често ли ви спират..?

Мнение от kifla » 22 Фев 2007, 21:33

Вече започвам да се замислям..
От както съм зад волана (а тва не е от много отдавна-половин година..), мине се не мине време и стоп-палката бива размахана пред мене. Проверчица..така профилактично..Снощи примерно ме спряха два пъти в рамките точно на 15мин. Втория път обаче беше изключително вълнуващо :mhihi: Разговора беше следния:
"Добър вечер"-"Добър вечер"-"Всичко редовно ли е по колата?"-"Да,разбира се"-"Лека вечер"-"Лека вечер". Мислех да му кажа Мии леко съм пийнала, нямам книжка, колата е крадена, ама иначе всичко е ОК. хах
До такава степен са ме "обсебили",че вече като видя куки и тръгвам по навик да им спирам :mhihi: А специално тези от 8мо РПУ са доооста работливи, нямат почивка. До сега, да чукна на дърво,не са се правили на интересни, не са се заяждали за нещо, нямам глоби, актове и т.н. (аз нали съм си примерна шофьорка :lol: )
Та замисъла ми беше да споделите колко често имате среща със стоп-палката за да си направя някаква съпоставка - аджеба нормално ли е да ме спират всяка седмица, а една приятелка през целия й стаж зад волана от 3 години да не са я спирали нито веднъж..Е, верно е че има огромна разлика между форд и баварец, но все пак.. :roll:
Ааа имам и още една питанка не много по темата. Не ми се рови в правилника,та да ми кажете колко е допустимото количество алкохол в кръвта?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Фев 2007, 21:40

Кара: '99 318i

Е тука е разковничето... обичат да спират по-лъскавите коли гадовете... :lol:

А за алкохола - по принцип никога не пия, когато съм с кола. Така че - не мога да ти кажа. :)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Често ли ви спират..?

Мнение от BMWgirl_Z8 » 22 Фев 2007, 21:43

kifla написа:
Ааа имам и още една питанка не много по темата. Не ми се рови в правилника,та да ми кажете колко е допустимото количество алкохол в кръвта?

За шофери до 2 год е 0.2 промила, а за тези със стаж над 2 год. 0.5!! :winky:
А иначе...аз карам от 2 год. По принцип си джиткам с едно фордче, но съм карала и баварчето на приятела ми. Мен не ме спират често.Даже мога да ти кажа, че за тея 2 год. са ме спирали 6 - 7 пъти.Имай предвид,че си карам доста редовно.Даже си пътувам и до Свищов за лекциите ми. А относно това,че караш БМВ, а приятелката ти Форд: Аз като карах на гаджето БМВ - то не са ме спирали нито веднъж(макар,че изглеждаше много бандитско :mhihi: ).
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 22 Фев 2007, 21:48

ами слава Богу само 2 пъти ми е мятал чичко полицай и то все за превишена скорост,ама все корумпирани ми се падат(разбрани чичковци),че леко минавах по бързата процедура(под книжката 10 лв.)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Фев 2007, 21:50

Мен не ме пропускат напоследък :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 22 Фев 2007, 21:57

dam 4есто даже напоследак ме проверяват и за наркотици ,незнам кво им стана на тия хора преди само багажника сега насекаде хихихиихихих да са живи и здрави нека си проверяват като си колтурен и те са пи4ве добър ве4ер добър ве4ер ето документите изкате ли багажника дам мерис заповедаите и лека ве4ер и толко
или квото даваш това и полу4аваш
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Фев 2007, 21:59

Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 22 Фев 2007, 22:43

ми мен са ме спирали 5-6 пъти от както имам книжка ( близо 7 години) и 2 пъти в хамерика ма там ми излезе солено :mhihi: неискаха да им купя пони4ки :mhihi: :mhihi: и се наложи да си платя ;)
аз сам примерно шофьор4е некарам с пове4е от 130 извън града :) на магисралата 150 :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 22 Фев 2007, 22:50

шофирам от скоро и до са не са ме спирали но вчера кат излизах от една пряка на христо ботев изведнъж ми излезна шеята с магическата пръчица и започна да ме гледа гадно и втренчено все едно му бях изял закуската сутринта и явно чакаше да се стресна нещо и да направя някакво мазало ама пък така и не ме спря иначе кат съм пеша си ме спират разни човечета с пагони за проверка :mhihi:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 22 Фев 2007, 23:12

За 2 години точно 3 пъти са ме спирали от които едното акт ама човека беше расист ... Мразеше старите коли . А единият път даже ми се смяха на снимката на книжката щото там съм лапе . Е посмяха се и ми я върнаха и по живо по здраво :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 22 Фев 2007, 23:18

За една година са ме спирали точно два пъти. И двата пъти за проверка на документи, ама още преди да сменя номерата. Първият път беше пред американското посолство, те там винаги си седят.

Ама изглежда е вярно това за лъскавите коли. Забелязал съм, че като не си мия колата известно време (месец-два), ставам направо като stealth. Катаджиите се правят, че не ме виждат. :mhihi: :mhihi:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 22 Фев 2007, 23:22

///sasho написа:Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.

може да се направиш наистина на интересен за багажникА!
Нямат право да ти го отварят, освен при акция ИЛИ със заповед!
:mhihi:
Ама ако ги питаш за заповед, ти прибират колата, запечатват я докато изкарат заповед и после чакай да си я прибереш скоро :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 22 Фев 2007, 23:43

Мен за 5 години зад волана са ме спирали САМО 5 пъти като и 5-те пъти ми писаха актове :shock:
1 път за минаване на червено и
4 пъти за превишена скорост като единият път беше брутално с 66км.превишена скорост :mhihi:
:mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Фев 2007, 0:15

Мен полвин година не ме бяха спирали и сега за 10 дена тамън 3 пъти от които изкорях общо с 40лв, особено последния път когато влязох в затворена улица, без всякакви документи и мои и на колата, без колан и без фарове, а бях и малко с превишена скорост, ама те тва не го знаеха :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Фев 2007, 0:46

dizelboy написа:dam 4есто даже напоследак ме проверяват и за наркотици ,незнам кво им стана на тия хора преди само багажника сега насекаде хихихиихихих да са живи и здрави нека си проверяват като си колтурен и те са пи4ве добър ве4ер добър ве4ер ето документите изкате ли багажника дам мерис заповедаите и лека ве4ер и толко
или квото даваш това и полу4аваш

Мен последния път като ме спираха и си бях наръсил около пепелника с глутамин (разни прахове за фитнес) понеже си го държа в колата да пия след залата и оня като го видя и светна целия. Искаше да джоби цялата кола ма му викам- викай колегите да правят полеви тест, ако не да си хода, така може да ти покажа макс багажника. Явно не му се занимаваше и ме пусна.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата