Световно по футбол 2026
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Световно по футбол 2026
Е той вече играе на драстично по-ниско ниво футбол. Няма мач в Шампионска лига срещу Челси в сряда, в събота срещу Реал Мадрид, а 3 дена след това Атлетико за Купата на краля. Сега разцъква мачле с разни балъци за много пари и тва е
Повечето играчи са с драстично по-натоварени програми, но човека все пак е на 39 вече.
А с идеята да затворят мача срещу най-резултатния отбор на световното, в който е и най-резултатният играч... не знам. Идейно е за 10-15 минути, за 30+ бая рисково. Паркираха рейса, ама рейса се счупи. Шанс.
Повечето играчи са с драстично по-натоварени програми, но човека все пак е на 39 вече.А с идеята да затворят мача срещу най-резултатния отбор на световното, в който е и най-резултатният играч... не знам. Идейно е за 10-15 минути, за 30+ бая рисково. Паркираха рейса, ама рейса се счупи. Шанс.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Изкара Гордон в 74-та минута-единствения, който ги притесняваше аржентинците с пробиви по лявото крило. Изкара Деклан, който държеше центъра. Дръпна целия отбор пред гол линията и вкара оня двуметров пън Бърн, който увисна при центрирането на Меси и бая по-нисичкия Лаутаро вкара с глава 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Е, все пак ги закара до полу-финал... Други специалисти отдавна не бяха ги докарвали до там!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Е, отдавна, отдавна, колко да е отдавна. 2018 играха полуфинал на световното.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
keep walking
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
България срази туристическите гиганти! Морето ни е сред най-чистите в Европа
Страната ни е №3 в ЕС с 96,9% плажове с отлично качество на водата, изпреварвайки Испания, Италия и Хърватия
Кипър оглави класацията със 100% отлични зони за къпане. След него се нареждат Гърция (97,1%), България (96,9%). Следващите извън тройката са Австрия, Люксембург, Дания, Германия, Италия, Малта, Литва, Испания и Хърватия.
https://telegraph.bg/bulgaria/novini/by ... iia-498383
едит: по погрешка съм го плясналк тук, може да се премести за Море 2026.....
Последна промяна nickstorm на 19 Юли 2026, 10:10, променена общо 1 път
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Франция 0:4 Англия само на полувремето
А казват че мачовете за 3-то място са скучни
А казват че мачовете за 3-то място са скучни

Мбапе спря да се усмихва след третия гол 
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Не знам, колко от вас не спят в 2:00 през нощта, но мачът си заслужаваше. 6:4, ми ... нормален хокейен резултат.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Поне Мбапето стана голмайстор.
Тухел вероятно пазеше Сака за последния мач е...игра го. Аман от лигльовци. Спечелен мач да го подариш от страх, вкарвайки баскетболист(с ръст над всеки гард)на терена, който беше надскочен от дребосък.
Тухел вероятно пазеше Сака за последния мач е...игра го. Аман от лигльовци. Спечелен мач да го подариш от страх, вкарвайки баскетболист(с ръст над всеки гард)на терена, който беше надскочен от дребосък.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
Тухел им го върна за дядо му, свален над Ламанша
На Кейн не го пусна да не стане голмайстор и знае че е дърт за другото световно 
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:Поне Мбапето стана голмайстор.
А дано ама не бързай, че да не завърти Меси довечера един хеттрик и да го изпревари. Малко вероятно като се има предвид, че Испанците са пуснали до тука на това първенство 1 гол за 8 мача. Очаквам голяма скука на финала, евентуално ако единия отбор вкара и другия понатисне може да стане интересно. Ама по-скоро залагам на късен гол и 1:0 да свърши мъката без значение за кой. Иначе на мен лично това са ми двата най-неприятни отбора, как се събраха на финал не знам
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
На Тухел дядо му чий х..... е крепил над Ла Манша ?
Иначе много прилича на уговорен мач, едните ги оставят еМбапе да вкара и излезе напред в класацията, другите им оставят бронзовите медали та да спечелят най после нещо. Франсетата само как намалиха оборотите при 3:4 като нищо можеха да им изравнят и да ги обърнат още в редовното време.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Иначе много прилича на уговорен мач, едните ги оставят еМбапе да вкара и излезе напред в класацията, другите им оставят бронзовите медали та да спечелят най после нещо. Франсетата само как намалиха оборотите при 3:4 като нищо можеха да им изравнят и да ги обърнат още в редовното време.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
peshehodetz написа:На Тухел дядо му чий х..... е крепил над Ла Манша ?
Ми 1940г англичаните са спечелили една война, която германците пък твърдят, че не са загубили.
Иначе доста от головете бяха меко казано куриозни. При първите два гола френският вратар не мръдна. После ходеше да покрива мястото на десния защитник. През центъра англичаните си влизаха като на парад.....
Нямам идея, какви са били залозите за такъв резултат или за толкова попадения
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
b_u_b_o написа:Top Gun Maverick написа:Поне Мбапето стана голмайстор.
А дано ама не бързай, че да не завърти Меси довечера един хеттрик и да го изпревари. Малко вероятно като се има предвид, че Испанците са пуснали до тука на това първенство 1 гол за 8 мача. Очаквам голяма скука на финала, евентуално ако единия отбор вкара и другия понатисне може да стане интересно. Ама по-скоро залагам на късен гол и 1:0 да свърши мъката без значение за кой. Иначе на мен лично това са ми двата най-неприятни отбора, как се събраха на финал не знам
Всяка приказка си има край. Ако няма ранен гол за някой от двата отбора, няма кой да му даде да вкара. Играта на Аржентина напоследък е някаква юруш накрая и ако се панира противника, обръщат. Срещу слабите беше резонно да се получава, а Англия я видяхме с тази нескопосаност как подари победата.
Испания...абе все тая кой ще става. Сякаш Испания заслужава повече, но да видим.
Мачът за трето и четвърто място няма кой да учудва толкова. Ако Мбапе беше уговорен за обувката, щеше да вкара и трите гола той или поне още един. Просто в тези мачове никой не играе вече и лично аз не помня нито един такъв с изключение този 1994-та между България и Швеция по обективни причини. И то помня само резултата и че грам не играхме. Първо никой няма мотивация, особено когато играят големи отбори. Ако са два малки е повече възможно да има тактики и дебнене. Тука се е излезнало малко като мача на звездите в НБА. Там не уговарят мача, но има ясно приемане, че защитите не си дават зор за да има атракция към зрителките и вкарват много повече от в който и да е нормален мач, да не говорим за сравнение с плейофен. Та нормално и тук така да е, нито съм го гледал, за залагане пък абсурд да го мисля. Може би над беше резонно защото очаквах Мбапе да вкара и да бъде голмайстор.
In God we trust, all others we track.