Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Re: Море 2026г.?!...
Мислех, че е някой от бившите съветски републики. Фамилията му ми звучи нещо малко узбекистанско-казахстански.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
E само на вид го дава да е с такъв произход...дошъл нейде от тайгата
Изключително нагъл тип дето много му куца причинно-следствената връзка за нещата от живота. За съжаление му дават прекалено много гласност медиите, оттам и всякакви "бих бизнисмени" започват да мислят по същия начин
Изключително нагъл тип дето много му куца причинно-следствената връзка за нещата от живота. За съжаление му дават прекалено много гласност медиите, оттам и всякакви "бих бизнисмени" започват да мислят по същия начин

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: X7 40i M-sport и Grand Cherokee WK
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: :)
X7: G07 pre-LCI, M-sport, B&W, individual black Merino leather, full bench 2nd row, extended shadow line...
GC: ...SRT
Ама... онагледете го бе, колеги

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Don_Diego написа:Изключително нагъл тип дето много му куца причинно-следствената връзка за нещата от живота.
Не вярвам да е толкова тъп колкото изглежда, просто наглостта му е в повече и извърта реалността както му изнася съвсем съзнателно. Интересно ми е обаче дали "хваща дикиш" изобщо някъде, щото май не съм срещал някой дето да е съгласен с него и да му симпатизира...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
И той е добро момче, кара 7-а серия и паркира на инвалидни места в центъра на София.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е повечето ресторантьори. Оправдава високите цени. С години имаха 9% ДДС. Думка дебелани и урежда отстъпки за цял бранш. Аз тая и с неговия хОй не бих я барналb_u_b_o написа:Don_Diego написа:Изключително нагъл тип дето много му куца причинно-следствената връзка за нещата от живота.
Не вярвам да е толкова тъп колкото изглежда, просто наглостта му е в повече и извърта реалността както му изнася съвсем съзнателно. Интересно ми е обаче дали "хваща дикиш" изобщо някъде, щото май не съм срещал някой дето да е съгласен с него и да му симпатизира...
Отиваш в европейски град, влизаш в сайта на Мишелин да видиш кви ресторанти има и обедното на цени като в Рафи. Ама нещо пиша Рафи в на Мишелин търсачката и няма никой, не знам що
Аз лично тази година нямам и не планирам и 1 нощувка в България.Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани