Купува/Продава - всичко свързанo с нашите любими модели
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Re: Купува/Продава - всичко свързанo с нашите любими модели
Търся за семеен автомобил F10, при всички положения бензин с двигател N52 или N55!
Благодаря за вниманието!
Благодаря за вниманието!
- velislav kolev
- кандидат ентусиаст
-
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Re: Купува/Продава - всичко свързанo с нашите любими модели
Колеги, запалиха ми колата BMW F11 2016 година. Все още не мога да продавам нищо, защото чакам застрахователите да си кажат последната дума, но най-вероятно след това всичко здраво ще бъде за продаване. Ще пусна и обява. Моторът и всичко от средата назад е здраво. Фарове (единият здрав), джанти, брони са здрави. Изгоряло е вътре купето, седалките и таванът най-вече.
BMW F 11 530 Luxury xDrive 2016г.
Джантите са здрави, моторът е обслужен преди 30 000 км. Смятам, че повечето модули са здрави, както и може да се използват някои седалки и кори. На по-късен етап ще кача и снимки, и обявата, но ако на някой ще му трябва нещо, да пита.
Също така, ако някой може да ми помогне с информация какво е по-скъпо по тази кола да го сваля и кое да отделям за вторични суровини. Колата беше с всички възможни екстри за модела.
BMW F 11 530 Luxury xDrive 2016г.
Джантите са здрави, моторът е обслужен преди 30 000 км. Смятам, че повечето модули са здрави, както и може да се използват някои седалки и кори. На по-късен етап ще кача и снимки, и обявата, но ако на някой ще му трябва нещо, да пита.
Също така, ако някой може да ми помогне с информация какво е по-скъпо по тази кола да го сваля и кое да отделям за вторични суровини. Колата беше с всички възможни екстри за модела.
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5