Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- bir40o0
- младши ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Re: Море 2026г.?!...
TNT написа:2 годишно е. Това вече сме го обсъждали. До София е 1ч30мин, ако не ми се дават пари за паркинга на летището още 30мин, 1-2 часа преди полета, после като кацна не ме "каца пред хотела", а има още 1 час поне. Та лесно отидохме на 4-5 часа, без закъснения, та не е 1 час. И повече ме притеснява кво става, ако трябва да се приберем на 2 дена по-рано. Ти си споменавал, че си в Младост, та при теб е по-лесно и пак не е 1 час, даже не е и 2 часа, и 3 не е. За догодина все пак ще го обмисля, ама преди това ще го тествам на самолет с една Италия за 2-3 дена.
Нашата малката и тя е на 2г., но тази година сме решили да правим София - Мюнхем през септември с една спирка, нощувка в Загреб и да карам само през нощта да може да спят жените в колата.
Миналата година беше на 1г, когато ходихме от Добрич до Уранопули, пак така нощни преходи с нощувка посредата.
Летяхме януари до Италия, отново с нея, абе гадно си е по летищата с малко дете, полетите бяха ранни, тя се събуди на трансферите, не искаше да заспи повече, минаваш граничен контрол, скенери и тн, ако пътуваш през деня пък си губиш 2 дни от почивката.
Поне аз също предпочитам да отскочим с колата някъде, нашия плюс е, че живеем на морето, но пък обичаме да ходим в Родипите и Пирин и се съобразяваме с нощни преходи.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Кажи ми, че е от Не!Новините тая снимка, моля те 
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Разбира се, че е колаж 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Прави сметка обаче до къде е стигнала наглостта на тоя мазник, щом не съм сигурен дали наистина не е поискал такива глупости...