Световно по футбол 2026
Модератор: Общи модератори
Re: Световно по футбол 2026
peshehodetz написа:За теб не знам, ма ако беше сега соца аз нямаше да мога да си идвам до БГ щото щях да се измъкна като политически. Обикновено на такива им отнемаха БГ гражданството и не ги пускаха да се прибират. Колегата Пауър пък нямаше да е в Канада, щеше да е (поне) Заместник Генерален Директор по икономическите въпроси на някое от Държавните Външно търговски обединения да ходи често командировки до ГФР и да кара Лада 2107. Маверик, както сам той е казвал щеше си взима нафта от ДАП-а и да я продава на познати, с парите щеше да купува USD, но до там, нямаше да има достъп до биткоините. Фейсбук и всички тези форуми нямаше да съществуват или поне не във този си вид, достъпа ни, по точно този на колегите от БГ щеше да е доста ограничен и зорко следен и др. подобни.
Ko ривеш пък ти бре? Голям зор за избяга, прескачал огради, учил тайно езици да избяга, избяга и ... сега се връща.
Хайде фантазии, Лада 2107. Мислиш ли, че щеше да ми е излязъл номера в мототехника?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
Хайде фантазии, Лада 2107. Мислиш ли, че щеше да ми е излязъл номера в мототехника?
Разсмя ме. Лада седмица е за началник секция най-много. Директор като тебе го возят в черна Волга, иначе нещо немско от Кореком за лятото на морето
Сигурно щеше да си ми началник във външнотърговското
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:
Разсмя ме. Лада седмица е за началник секция най-много. Директор като тебе го возят в черна Волга, иначе нещо немско от Кореком за лятото на морето![]()
Сигурно щеше да си ми началник във външнотърговското
"Директор като мене",
Във "външнотърговското" бяха тежки кадри на ЦК, а аз дори комсомолски секретар не съм бил

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Спам темата мислех, че затова стои, да няма цели страници спам в другите теми. Соц темата си беше топ, ама...ще ревете за нея.
Съвсем очаквано развитие, мароканските фенове и в двата случая са щастливи както и преди 4 години.
Мбапето е във вихъра си, онзи другия и той не отстъпва. Засега се представят най-убедително.
Довечера се надявам Белгия да направи силен мач срещу Испания и да ги праща у дома.
nickstorm написа:Стискам палци Мароко да оскубят сенегалския петел и да го сготвят с малко кус-кус и табули...
Exclusive89 написа:Дано сенегалсия петел да изпрати мароко на х0й.
Съвсем очаквано развитие, мароканските фенове и в двата случая са щастливи както и преди 4 години.
Мбапето е във вихъра си, онзи другия и той не отстъпва. Засега се представят най-убедително.
Довечера се надявам Белгия да направи силен мач срещу Испания и да ги праща у дома.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Сенегалците много тичат, брейиии.....
Коментатора разказа покъртителната история на сенегалеца Диоп, играещ за Мароко. От чаве е мечтаел да рита за националния на Франция, даже дядо му е бил първия сенегалец, играещ във френското първенство
Съдбата е безмилостно жестока! Всичките му сънародници сега са в национала на франсетата, само той наказан. За сметка на това, при втория гол на братовчеда му Дембеле, беше зрител на първа линия
Пък еМбапе как артистично падна за дузпата, има талант моНчето
Следващите три мача от световното ще са все равни, тъй да знайете......
Мернах някакво заглавие, че ФБР разследва аржентинския отбор. Не знам за какво, ама мисля че оранжевия бабуин ще ги замени по някое време с американския отбор (по възможност директно на финала), за да възтържествува справедливостта, панимаеш ли.......
Следващите три мача от световното ще са все равни, тъй да знайете......
Мернах някакво заглавие, че ФБР разследва аржентинския отбор. Не знам за какво, ама мисля че оранжевия бабуин ще ги замени по някое време с американския отбор (по възможност директно на финала), за да възтържествува справедливостта, панимаеш ли.......
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Изхлузив пак дигнал кръвно.... 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи