България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Пълно е с такива подчовеци. Много, ама много бой им трябва на тези!!!
Life’s too short to drive boring cars.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ааа, нищо ново под слънцето.
Късната есен на 25та видях изпреварване в Кресненското дефиле, така че...

Късната есен на 25та видях изпреварване в Кресненското дефиле, така че...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Когато си прост мангал, ама имаш пари. Думите на кмета казват всичко:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/nov-inc ... =clipboard
Аз не знам този мангал докога ще го търпим? И после се чудим защо всякакви мангали се държат както им падне по пътя. Сега ще има да го коментират пак мангалите какъв е патрон и как прави каквото си иска и никой не може да му каже нищо. После защо имаме летящия холандец, ъъъъъ...летящия лилавец.
Дядката в началото на клипа даде решението, как нямам една пушка да те гръмна бе.
Дори като системен нарушител на пътя, човек трябва да има морал някакъв и ей такива дебилщини да не му идват наум дори. И накрая излиза като теле и вика "ко толкоз съм напрайл".
Преди години един бизнесмен влезе с един умрял джип Ленд Роувър ли беше на пешеходната в Стара Загора и уби едно дете. Тогава сложиха едни саксии там да не може да влезеш. Тоя мангал накрая нещо такова ли трябва да направи? Кел файда, че ще лежи после, тоя също лежа, хем беше във времето когато нямаше задължително затвор.
„След цялото това нещо ще направим така, че да ограничим всякакво движение тук, с изключение на колите за сметопочистване. По-фрапиращо е, че все повече индивиди не зачитат правилата“, коментира Тихомир Янакиев, кмет на Созопол.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/nov-inc ... =clipboard
Аз не знам този мангал докога ще го търпим? И после се чудим защо всякакви мангали се държат както им падне по пътя. Сега ще има да го коментират пак мангалите какъв е патрон и как прави каквото си иска и никой не може да му каже нищо. После защо имаме летящия холандец, ъъъъъ...летящия лилавец.
Дядката в началото на клипа даде решението, как нямам една пушка да те гръмна бе.
Дори като системен нарушител на пътя, човек трябва да има морал някакъв и ей такива дебилщини да не му идват наум дори. И накрая излиза като теле и вика "ко толкоз съм напрайл".
Преди години един бизнесмен влезе с един умрял джип Ленд Роувър ли беше на пешеходната в Стара Загора и уби едно дете. Тогава сложиха едни саксии там да не може да влезеш. Тоя мангал накрая нещо такова ли трябва да направи? Кел файда, че ще лежи после, тоя също лежа, хем беше във времето когато нямаше задължително затвор.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:...Аз не знам този мангал докога ще го търпим? И после се чудим защо всякакви мангали се държат както им падне по пътя...
Вечно! Щото нищо не се променя тук, колкото и да си мислиш, че се променя! Нищо не се променя в тая територия...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Top Gun Maverick написа:Когато си прост, мазен, долен мангал, ама имаш пари. Думите на кмета казват всичко..