Дрехи - тема за облеклото
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Дрехи - тема за облеклото
Spunky написа: Ежедневните ми дрехи са главно от няколко скандинавски и американски марки - горнища от Fjallraven, Bergans, Patagonia, Kuhl, Eddie Bauer, LL Bean, American Giant, поло тениски, ризи и вратовръзки от Brooks Brothers, Vineyard Vines, Peter Millar. От по-гъзарските марки харесвам нещата на Brunello Cucinelli, Canali, Loro Piana. Не са за всеки ден, но са практически вечни и ако нещо им стане, го оправят.
Мерси, че ми сложи на радара Fjallraven

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
А аз много се радвам напоследък на някои Arcteryx неща, след като взех едни обувки и направих няколко тежки, мокри и кални хайка и не пуснаха вода, не мръднаха и след миене с маркуча са като нови. Та взех и други неща, вълнени тенискии яке и са доста добре направени.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Spunky написа::yes: железни са..
абе че са железни може и да са такива ма са грозни та мамата си трака
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Е то там в България останаха ли квартални шивачки? На мен ми се струва, че там го ликвидираха този бизнес модел.
Един приятел си поръчва по мярка от един буквално гаражен шивач от някакво забутано село в Италия - наистина много качествено и хубаво всичко, но не мисля, че му излиза по-евтино от магазините в Милано
Един приятел си поръчва по мярка от един буквално гаражен шивач от някакво забутано село в Италия - наистина много качествено и хубаво всичко, но не мисля, че му излиза по-евтино от магазините в Милано
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ