Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Емиграция и имиграция
Don_Diego написа::OT: Похвално е, че не си орязал частите за спирането на евтиния руски газ
Което е така, е така
Честно, последните години имам доста работа с немци. Преди това някак ми беше през оная работа, дори ми допадаше,
че са супер айляк, ама вече не мога да ги трая - толкова са отебали! Ама иначе се мислят за центъра на Вселената...
Без да се бъзикам, 3 екипа от 3 компании, едната от които немския Делойт мотаха един проект 3+ години,
дето двама българи ще го свършим за около семдица, макс две седмици! И накрая нищо не направиха!
Едно ГИГАНТСКО ЛАЙНО
Ама колко пари и човекочасове са изписали, не е реално......
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
Според мен това са нормални цикли - презадоволяването изражда ценностите.
Разбира се, във Вселената няма празно, така че ще видим какво ще замени ЕС в сегашния му вид.
зависи от гледната точка - ако си разработчик, ще изглежда по един начин (доста по-лесно от реалното, може би), но е напълно възможно да не се вижда цялата картинка...
Разбира се, във Вселената няма празно, така че ще видим какво ще замени ЕС в сегашния му вид.
zAcK написа:Без да се бъзикам, 3 екипа от 3 компании, едната от които немския Делойт мотаха един проект 3+ години,
дето двама българи ще го свършим за около семдица, макс две седмици! И накрая нищо не направиха!
Едно ГИГАНТСКО ЛАЙНО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи от гледната точка - ако си разработчик, ще изглежда по един начин (доста по-лесно от реалното, може би), но е напълно възможно да не се вижда цялата картинка...
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
В интерес на истината това не е само за немците. Всичките западняци се мислят за голямата работа, а реалността е доста по-различна.
- alekangg
- кандидат ентусиаст

-
Още малко от немската схемаzAcK написа:Don_Diego написа::OT: Похвално е, че не си орязал частите за спирането на евтиния руски газ
Което е така, е такаБожинката!
![]()
Честно, последните години имам доста работа с немци. Преди това някак ми беше през оная работа, дори ми допадаше,
че са супер айляк, ама вече не мога да ги трая - толкова са отебали! Ама иначе се мислят за центъра на Вселената...
Без да се бъзикам, 3 екипа от 3 компании, едната от които немския Делойт мотаха един проект 3+ години,
Едно ГИГАНТСКО ЛАЙНО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Една фирма, различни заводи по света и в Европа и всеки купува и продава всичко с другите, дори изделия направени на 50% които се довършват или готови.
Нещо си се произвежда в Бг и се продава на другия завод в Германия за 300лв крайна цена с включена печалба, от които главните пак имат немалка печалба.
След това ония го продават на свободния пазар за 1000лв.
И това е масово и за всичко.
Ако пък е купено специално изпълнение може надценката да отидете и 1000%.
TNT написа:В интерес на истината това не е само за немците. Всичките западняци се мислят за голямата работа, а реалността е доста по-различна.
Пак руска пропаганда

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Факта, че евро педали/либерали се опитват да наложат цензора на този филм Citizen Vigilante,
ме накара да го изгледам.
В линка има възможност да се гледа филма, незнам до кога ще е - https://x.com/D_Tarczynski/status/2071163180139561304
Филма не е с висок бюджет и нещо кой знае какво, но има много истини.
ме накара да го изгледам.
В линка има възможност да се гледа филма, незнам до кога ще е - https://x.com/D_Tarczynski/status/2071163180139561304
Филма не е с висок бюджет и нещо кой знае какво, но има много истини.
- TNT
- младши ентусиаст

-
https://www.youtube.com/watch?v=lUPLPAgbVTw
Ето и линк към Ютуб. Забранените филми обикновено са интересни.
И пак руска пропаганда
Вие не приемате ценнотстите на нашите европейски партньори и правите опит да ни разграничите от европейското бъдеще
Упс
Или си европеец, или не си. Който не приема, да си знае пътя. Чемодан - вокзал - Мацква. ЕК знае по-добре от вас, какво е полезно за контиента и населението му.
На мен ми излиза, че видеото е блокирано.
Ето друг линк:
https://actvid.win/watch?id=1413976&type=movie
Упс
Или си европеец, или не си. Който не приема, да си знае пътя. Чемодан - вокзал - Мацква. ЕК знае по-добре от вас, какво е полезно за контиента и населението му.
TNT написа:https://www.youtube.com/watch?v=lUPLPAgbVTw
На мен ми излиза, че видеото е блокирано.
Ето друг линк:
https://actvid.win/watch?id=1413976&type=movie
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- TNT
- младши ентусиаст

-
Еми ти си в по-джендърска държава с повече мигранти, нормално да ти е блокирано 
Video unavailable
It was blocked due to the claimed content by Lasso Group.
Ние сме "Свободна страна" и всеки е свободен да изпълнява това, което ръководството нареди. Днес даже ни е Канада дей и не съм на бачкане, за ужас на ръководството

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Как се отбелязва официално? Или само се почива?BMW_POWER написа:Video unavailable
It was blocked due to the claimed content by Lasso Group.
Ние сме "Свободна страна" и всеки е свободен да изпълнява това, което ръководството нареди. Днес даже ни е Канада дей и не съм на бачкане, за ужас на ръководството![]()
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Отбелязва се явно като в Отава се паркира безплатно 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ