Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Здравословен живот, или...
Кой е най-аграрния регион в щатите?enigma написа:Това е една от основните причини да живея в аграрен район - изключително лесно е всичко да се намери от местни производители, на които можеш да имаш доверие. В магазини рядко стъпваме…
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
barabqga написа:Кой е най-аграрния регион в щатите?enigma написа:Това е една от основните причини да живея в аграрен район - изключително лесно е всичко да се намери от местни производители, на които можеш да имаш доверие. В магазини рядко стъпваме…
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Близо до мен, ама не съвсем моя район
Sacramento is officially recognized as America's Farm-to-Fork Capital. Surrounded by 1.5 million acres of farmland, the region produces over 160 different crops and feeds the global market. This massive agricultural output drives a year-round culinary scene of local growers, Michelin-recognized chefs, and farmers' markets
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аграрен район е много мъгливо понятие . Би трябвало да се гледа за много крави и ранчота ако говорим за масло и мляко. Такава ерия се нарича ковбойски район с много ранчота крави и ковбойци на коне ...
Последна промяна Jordana на 26 Юни 2026, 12:14, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Аграрен район е много мъгливо понятие . Би трябвало да се гледа за много крави и ранчота ако говорим за масло и мляко. Такава ерия се нарича ковбойски район с много ранчота крави и ковбои ...
Мъгливо е при тебе. Това е Америка, има от всичко по много, особено крави
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
b_u_b_o написа:Всичко хубаво, само не разбирам хора дето пушат цигари, наливат алкохол, нагъват вафли, чипсове, бисквитки и какво ли още не което е откровена отрова реват, че им кръщават маслото. Или ако сам си го правя е ок, ако е друг е кофти.Не че оправдавам ония, те са публичен линч. Просто ми направи впечатление, най-гласовитите възмутени около мен, че са от тия дето най-зле се хранят и живеят
Любопитно ми е, понеже неведнъж съм мяркал твои мнения за храненето, всъщност каква долу горе диета имаш и как се справяш извън вкъщи - заведения, почивки и т.н?

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз съм от на Бум бум сектата с кетото
Вече 4 години, преди това над 10 на нисковъглехидратно просто. Е, с изключение на утре и в други ден в които съм си приготвил да изям близо кило въглехидрат. Ама ще правя дуатлон на витоша 100, та не се брои тая захар. Иначе с излизанията и почивките е тегава история. Като цяло успявам да хапна навънка, за 1-2 хранения на месо и салата се преживява, ама ако е за по дълго не става щото трябва и мазнини, а в ресторанта се мръщят ако им поръчам парче сланина или бучка масло...пробвал съм.
Затова и избягвам да ходя по почивки с осигурена храна. Задължително гледам да е къща/апартамент с кухня за да мога да си готвя. Попринцип една седмица ще се преживее на каквато и да е храна, ама гледам ако мога да го избегна.