Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Здравословен живот, или...
Аз понеже не съм много, много по сладкото си нося ядки и предварително нарязан кашкавал.
Сланината сега съм решил да я пробвам с едно хладилно калъфче от тия за детските храни и едно ледче, та ще видим! Не е непостижимо!
Сланината сега съм решил да я пробвам с едно хладилно калъфче от тия за детските храни и едно ледче, та ще видим! Не е непостижимо!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Какво говорите, 2 пъти съм участвал на Витоша 100 с колелото с пликче с нарязана на малки парченца сланина в джоба на джърсито...
Въртя си и си хапвам, никакъв проблем 
Ако е за един път...всякак може.
Ама аз всеки ден последно време съм над 1000м надморска при мечоците.
Та каквото си занесеш това е.
А мен ме мързи в тая жега да нося...та не нося.
Сутрин към 7 пушени гърди/ребра/сланина,масло,пушено/топено сирене и половин буркан шоколад от на Иво...и после ме чакай да умра...до към 8 вечерта когато повтарям мантрата.

Ама аз всеки ден последно време съм над 1000м надморска при мечоците.
Та каквото си занесеш това е.
А мен ме мързи в тая жега да нося...та не нося.
Сутрин към 7 пушени гърди/ребра/сланина,масло,пушено/топено сирене и половин буркан шоколад от на Иво...и после ме чакай да умра...до към 8 вечерта когато повтарям мантрата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
enigma написа:За дълги преходи - сушено месо?
По време на преход нямаш толкова голяма нужда от градивен материал, колкото от енергия. А енергията съответно може да бъде въглехидрат или мазнини или комбинация от двете, ако си адаптиран да гориш и мазнини.
Джъркито е готино за реклама да го снимаш някъде из баирите, но не носи много реална полза в ситуацията.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
enigma написа:За дълги преходи - сушено месо?
За дълги преходи сандвичи с много масло (колкото хляба, толкова и маслото, двустранно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
bum_bum написа:
Индианците кво имаха някакво барче - сушено месо и яко сланина мисля беше
. Някъде из фейса ми попадна като циклих тия дни.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Да ама от истинското , ако искаш да ти докарам малко , тъкмо съм в селото от което нося и биволското сирене хахbum_bum написа:А масълце хапваме ли?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз си пазарувам от Ирландия, че по-евтино, а и техните крави не бяха комунисти, че да ги избият 
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В цяла Европа маслото е по-евтино и по-хубаво.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тая снимка е отпреди 3-4 години някъде. Имахме неблагоразумието да правим бисквитки с истинско масло, вместо с палми, заместители и т.н., ма тва друга тема. Не е добра идея
?
Поръчвам масло и пристига това. Звъня на тия и им викам - кво става пичове? - А, всичко е точно. Махай това отгоре и си е добре. Нормално е.
Върнах им го разбира се.
После поръчвам фермерско масло. Регистрирана мандра, сертификати, всичко точно.
Понеже не ползвахме емулгатори и др подобни маслото се слага в миксера разтопено и се бърка, докато се добавят другите съставки.
Още щом почна да го върти перката това се раздели на три части. Вода и две различни мазни субстанции. Едната беше нещо подобно на восък.
От тогава масло от магазин не съм и помирисвал.
Та такива ми ти работи за здравословния живот. Цял живот живееш здравословно, купуваш си скъпи храни и накрая кор.

Поръчвам масло и пристига това. Звъня на тия и им викам - кво става пичове? - А, всичко е точно. Махай това отгоре и си е добре. Нормално е.
Върнах им го разбира се.
После поръчвам фермерско масло. Регистрирана мандра, сертификати, всичко точно.
Понеже не ползвахме емулгатори и др подобни маслото се слага в миксера разтопено и се бърка, докато се добавят другите съставки.
Още щом почна да го върти перката това се раздели на три части. Вода и две различни мазни субстанции. Едната беше нещо подобно на восък.
От тогава масло от магазин не съм и помирисвал.
Та такива ми ти работи за здравословния живот. Цял живот живееш здравословно, купуваш си скъпи храни и накрая кор.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Кажи нещо за кето браунито, кога ще има налични? След около седмица се прибирам, и искам да заредя малко матерЯл от магазина 
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Като каза масло, един път, щото нямаше какво да взема в провинцията, бях купил Дойченмаркенкурами.
Явно съм нацелил от фалшивото, което си произвеждат от доста години и миналия ден влезе в медиите.
Нямало никакво мляко в него. Още като го опитах и взе да ми се повдига. Отиде в коша на секундата!!!
Въпросът е в това, как го продават толкова години и по-точно - как го ядат тия мазохисти това масло бреее

Явно съм нацелил от фалшивото, което си произвеждат от доста години и миналия ден влезе в медиите.
Нямало никакво мляко в него. Още като го опитах и взе да ми се повдига. Отиде в коша на секундата!!!
Въпросът е в това, как го продават толкова години и по-точно - как го ядат тия мазохисти това масло бреее
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real