Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Цените на горивата

Мнение от BMW_POWER » 23 Юни 2026, 18:52

Чакам си уискито, защото прогнозата ми се оказа вярна :ok:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Юни 2026, 8:28

Exclusive89 написа:
BMW_POWER написа:
Exclusive89 написа:Малко материал от Канада
https://www.7sur7.be/monde/coups-de-feu ... ~a17d0803/

Чичовото, ти защо спря да пишеш в темата за цените на горивата :mhihi:

Ок, чиче, ето да драсна и тук щом пожела :D
Бинго, отново позна, че оставаме без горива :lol:

Без гориво за гражданите: Крим въведе извънредни ограничения на бензиностанциите

https://www.vesti.bg/sviat/kakvo-stava- ... vo-6262875

Чакай, че този пост не бива да е последен в страницата и да се замита така. Трябва да е на видно място защото ако трябва да анализираме прогнозите преди това...Русия може да се самоиздържа и ще умори Украйна, бензин за Европа няма да има, 500 долара за барел реална цена... резултатите обаче станаха катастрофално обратни и както все казва Стийна, трябвало е да очакваме обратното. Бензин в Русия практически няма на не малко места, бензин в Европа има навсякъде, даже и в най-убитите региони на нормални цени, които нормални цени всеки ден вървят надолу. Не защото потече петрол от Иран, тази заблуда още се пробутва. Цените са ниски защото вече играчите не могат да манипулират мнението, че цените ще продължават нагоре заради блокадата на протока. :mhihi: Направиха си един булрън на петрола, обраха и парите на рибите, които мислеха, че отива в космоса цената и...всичко по старо му. До следващият път в който цената ще скочи и пак същите хора ще обясняват едно и също. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 24 Юни 2026, 9:32

BMW_POWER написа:Чакам си уискито, защото прогнозата ми се оказа вярна :ok:

Коя прогноза, ве :ahah: :ahah: :ahah:
Твоята прогноза беше, че след април горивата свършват...

ВЕрно, че свършват, ама при втората най-силна армия в света, непобедимите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Юни 2026, 9:42

Нито позна кога, нито за коя държава :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 24 Юни 2026, 9:55

Мани, изложи се много, още има пълни туби в мазето. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 24 Юни 2026, 12:05

Половин Крим е без ток, още 2 области в Русия с ограничения за бензина и дизела
https://www.actualno.com/europe/polovin ... 10475.html
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Юни 2026, 13:39

Вчера тука един мюсюлманин, който в последните години като отиде на средна възраст изведнъж стана супер вярващ и въздържател ми обясняваше за войната в Украйна. То тръгна от войната в Иран де, как нали евреите командват САЩ, че отиде на това как православни и мюсюлмани щели да се обединят защото иначе САЩ ще завземе света и ще стане лошо. Ами викам те православните нещо избиват други православни заради политически решения, ама нещо забоксуваха в Украйна май. :mhihi: И онзи вика да, ще забоксуват защото целия свят е обединен срещу тях, Русия се бори срещу целия запад защото им дават пари. :mhihi: Вижте сега колко интересно, хем Зеленски краде парите и е наркоман, хем като им изнася викат лак тия пари отиват за оръжие. Последно кое е? :mhihi: И същият този събирателен образ на много други образи ми казва класиката на която ще се смеете много...."абе той Путин много бързо може да ги приключи, АМА...". :ahah: При което нали аз се опитвам да не се смея и викам как, като ползва ядрено оръжие ли? Че той не може даже и да иска защото знае, че това ще бъде края, неговия и на Русия. :mhihi: Нали обяснявам нещо как вероятно биха се развили нещата след такова безразсъдство и че САЩ и другите няма да стоят и да гледат и той вика, абе така е, ама ако иска... :ahah: Както казах събирателен образ на много други образи в ерията на интернет и махленските сборища на експерти от висшия ешелон по военна тактика. :mhihi: И му викам, че нещо живата сила взе да свършва и на двете държави и решиха, че с дронове е по-добре. :ok: Все пак Русия трябва да запази голяма част от тази бива сила в случай, че утре някой ги нападне или реши да обявява независимост. И той вика ще ползват ами, нали запада им праща пари за дронове. :mhihi: То сами разбирате, че пак са от онези пари с които ЗелЬонски си купува имения(купи половин Украйна вече :mhihi: )и дрога. :mhihi:

Та интересни времена предстоят, руският ботуш не се научи от немския, че не е лесно да се гази в тази част на света и нищо не става за няколко дни или седмици. Сега коалиция ПутишвнкУууу нещо вижда голям зор с превземането на тая Украйна, много костеливи се оказаха тия, неслучайно имат толкова силно присъствие на световния бокс в тежка категория. :ok: Даже ние не очаквахме, лично аз си мислех, че тези приказки в началото, че няма да се предадат ги говорят колкото да плашат гаргите, обаче браво! Несломим украински дух!
Та Беларус да прави още бензин защото запада няма да продава на Русия. :ahah:
По нашите бензиностанции не само не свършва, ами има бол на все по-ниско и по-ниски цени, даже лятното типично завишение не може да задържи валяка надолу. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Юни 2026, 16:38

Има нещо важно, което повечето анализатори и всички хора пропускат. При връщането на ядрения арсенал от Украйна на Русия през '92г.са подписани няколко споразумения за ненападение, солидарна защита при такова, в които участват САЩ. Русия неслучайно нарича това специална операция и не разгръща пълномащабна война срещу цяла Украйна, за да се движи по ръба ба тези споразумения, без да предизвика директен отговор от страните по по тях. Затова и САЩ помагаха "по ръба" на Украйна докато не се смени ситуацията там. Така че тоя конфликт ще тлее много дълго време - твърде е "евтин" за всички страни, ако не броим човешките животи, но те никога не са имали значение за империите.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 24 Юни 2026, 16:49

Още няколко добри причини защо няма да се стигне до използване на ядрено оръжие https://offnews.bg/analizi-i-komentari/ ... 69275.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Юни 2026, 17:12

Колко просто казано...

Русия вече загуби тази война политически, загуби я икономически, вече я губи и военно. Дори и доста по-могъщият СССР не си позволяваше да парадира с ядрените си възможности. И затова гледаха на него доста по-сериозно.

Изображение
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Юни 2026, 18:07

Детската градина пак се е пообъркала :mhihi:

Я извадете цитати в подкрепа на това дето сте измислили. Ако случайно ви се губят, уискито стана 12 годишно, но адреса за доставка си остава същия.

Апропо, според злите езици в Тексас вкарали лимит $50 за зареждане :roll:
Ама това е фейк и няма нищо общо с Ормуз, Иран или каквото и да е. Фейк :dunno:

В Русия се бият по бензиностанциите. Има видеа бол. Ама ония у Тексас са въоръжени....

Къде е Пешеходецът :?:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата