Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от alekangg » 14 Юни 2026, 8:22

Масово са инфлуенсъри всеки с телефона снима. Дори когато убиват някой народа снима!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юни 2026, 16:24

Симона Радева от случаят Семерджиев осъдена на 3.5 години ефективно! Айде вече всеки при ПТП да си мисли ок ли е да помага на някой да се укрие. Особено полицаите мераклии за тази работа мисля РЯЗКО ще изчезнат, не просто ще намалеят. Само този случай е достатъчен да им охлади подобни мераци, когато някой от малкото мераклии реши, че може да се престраши да помага.
Браво на уважаемия съд! Заприличваме на държава с главно Д!
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Юни 2026, 2:30

Top Gun Maverick написа:Симона Радева от случаят Семерджиев осъдена на 3.5 години ефективно! Айде вече всеки при ПТП да си мисли ок ли е да помага на някой да се укрие. Особено полицаите мераклии за тази работа мисля РЯЗКО ще изчезнат, не просто ще намалеят. Само този случай е достатъчен да им охлади подобни мераци, когато някой от малкото мераклии реши, че може да се престраши да помага.
Браво на уважаемия съд! Заприличваме на държава с главно Д!

ЕДИН ден нема да лежи, вервай ми!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юни 2026, 7:15

Минаха тия времена за щастие. Последно Митьо очите излизаше от време на време като беше в затвора, ама той имаше тогава освен много пари и как да го кажа....влияние. Тая няма нито едното, нито другото и по-важното, времената са други. Да не говорим, че всеки инзбае физиономията и никой няма да си сложи главата в торбата заради нея, дори и хубаво да го лапа с тези джуки. Ако щеше, нямаше да я уволнят веднага и нямаше да влиза в затвора или щяха да я уволнят само и после да я върнат на работа след години защото дори с условна, няма как да си на работа в МВР пак. Та интая врата е затворена за нея вовеки.
Но ако си прав ти, 100% ще я снима някой, някъде защото я знаят. Ще има и журналя, които ще следят случая, граждани...заинтересовани страни...още като влиза в кафеза ще я видят, пък дали ще излезне през задния изход...скептичен съм. Всеки в затвора да си държи устата затворена...трябва вкупом цялата смяна да я язди там. :mrgreen:
Както и да е, случаят е прецедент, та те братята близнаци за помагачеството в полза на Бизюрев, който уби Митко от Цалапица не съм сигурен дали получиха толкова. :shock:
Браво на съда, браво! Поне тази институция показва, че работи макар и под обществен натиск, прокуратурата също не е спала явно. Може иначе да е била корумпирана и компрометирана покрай разните там Гешев и Сарафов, но точно ей такива случаи оставят трайна следа в главите на хората и създават усещане за някаква справедливост. Големите игри и в САЩ си има схеми за тях, но и там такива случаи не се подминават. Случай с огромен обществен отзвук трябва да се наказва задължително с цялата строгост щом е явна новината.
Съдът се мотивира с това, че тя е съзнавала какво точно прави и е била наясно, че случаят има голямо обществено значение! Тоест тя е трябвало да мисли с главата си, че утре всички граждани ще са срещу нея.

Малка утеха за родителите на тези стойностни момичета, които загинаха от тоя боклук. Да повторим, със 163 на червено, дрогиран като тъпан. Уж хОй сега ***ка ти нещастна. :ranting: :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 20 Юни 2026, 7:24

Е какво толкова страшно на затвора при вас ?? Фитнес, скара, библиотека, телевизия, телефон имаш да постваш в инстаграм… това си е супер ваканция :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юни 2026, 7:41

Гаранция и този с количката от аватара ти така си е мислел, че не е кой знае какво като се пусне надолу. :mhihi:
Нека да полежат пък нямам против да се снимат, ама нещо няма много мераклии. Те и в Норвегия се оплакват от интернета там, ама като гледам няма много мераклии да влизат доброволно, всичките харчат луди пари в опити да стоят по-малко вътре. :mhihi:
Сега имам един приятел в австрийки затвор, че викна уж един да подпали едно заведение за застрахователна измама като "само" го свърже със собственика(който е наемател в сградата, Българин и той)ама онзи обърка нещата, на всичко отгоре пламнал и зъболекарски кабинет и някакви над 2 млн. щети казаха и случая стана с голям обществен отзвук там, даже и нашите медии го отразиха. Та онзи ден ми звъня, вече го извадили да работи, той получи там някъде около 3 и половина години. И там нямат право на телефон в килиите по принцип, ама вика не е лошо, бива, по нашите затвори не е лежал, но пък бая познати има, които лежаха, та са му разправяли какво е. Да ти кажа и в австрийския затвор нямаше желание да влиза...хич. Ама да видим, то 10 месеца почти минаха по арестите, като работи ще свали сериозно присъдата и за добро поведение...ще излезе бързо се надяваме. Прокурорът обаче ще обжалва защото иска повече от 3.5 за поръчителя, който искаше да измами застрахователната компания за 180000 евро. Той първоначално и не признаваше...
https://blitz.bg/kriminalni/nashenec-po ... 03651.html

https://share.google/txRe4z576bZw8w1IT
Извършителят ще получи повече, ама ми каза, че не го екстрадират, че имал "късмет" защото чакал едно друго дело тук. :mhihi: Голям късмет ей. :mhihi: Ама като правиш глупости...така става. НашиО се отърва защото реши да прави пълни самопризнания, понеже бензина нещо не бил разпределен правилно и ръкавиците не изгорели. :mhihi: :dummy: Добре, че след този сакатлък да тръгне пожарът нагоре по сградата не е пострадал човек, че тогава щяха да го ядат големия. :conf: Членът в Австрия доста голям в такива случаи при пострадал човек, за умрял не говорим.
В България все още трудно се доказва умишлен палеж, макар то да си е трудно по принцип ако всичко е изгоряло.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юни 2026, 11:34

Какво и се точите толкова на тая милиционеката ??!! Ако забременее и роди ще я помилват като Иванчева... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC

Мнение от bereta » 20 Юни 2026, 13:49

Jordana написа:Какво и се точите толкова на тая милиционеката ??!! Ако забременее и роди ще я помилват като Иванчева... :dunno:

Искаш да кажеш като Цола Драгойчева.
Ride on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юни 2026, 18:44

Цола е била осъдена на смърт , разбираемо да ползва законното си право да отърве куршума чрез забременяване . Не знам каква е връзката със кметицата корупционерка и милиционерката носеща стълба на Семерджиев ??!! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 20 Юни 2026, 19:24

За Цола свинята белослатинска доста съм търсил информация КОЙ е бил тоя самоотвержен червен другар, дето се е навил да я мандръса! Уви, никъде нищо не пише...
Синът ѝ е бил с нейните имена.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 23 Юни 2026, 13:26

Олег Невзоров бил призован за СВИДЕТЕЛ по делото с 'незаконния град'... Тази прокуратура не е за изриване, а за изправяне до стената и ... Огън! От 'калашниците' само двама с удължение мерки...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

Предишна

Назад към Извън Темата