Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст

-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Re: Море 2026г.?!...
Ъмм, сещам се за едни колеги тука дето твърдяха, че като минем на евро щяло да е голямо улеснение за туристите ... ей го е, изтрепват се да идват, задръстиха ни магистралите 
Иначе нямам против да фалира всичко по нашето Черноморие. И без това последните години цените се надуват безочливо, в същото време се внасят евтини роби от Индия, Непал, Узбекистан и тем подобни. Олио да ги попари всичките, както се пееше в една песен.

Иначе нямам против да фалира всичко по нашето Черноморие. И без това последните години цените се надуват безочливо, в същото време се внасят евтини роби от Индия, Непал, Узбекистан и тем подобни. Олио да ги попари всичките, както се пееше в една песен.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Само по Черноморието ли ?streetz написа:Ъмм, сещам се за едни колеги тука дето твърдяха, че като минем на евро щяло да е голямо улеснение за туристите ... ей го е, изтрепват се да идват, задръстиха ни магистралите
В Гранд хотел терме трябваше да се съберат 7 ! човека персонал за да ми отговорят дали едно месо е пикантно …поне малко български/английски да знаят за тези цени на нощувка ….
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
То всяка година през юни се говори за катаклизми, но реално сезонът започва през юли и всичко ще си е фраш. Ще е приятна изненада действително масово да се бойкотират нашите алчни хотелиери и да им запари под гъзовете, ама се съмнявам.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Може да има отлив от чужденци и някакъв отлив от българи, ама последните не ги бъркат цените.
Визирам тея, които ходят всяка седмица или дори си карат 1-2 месеца на морето и те са много.
У нас отдавна е гордост да дадеш много пари за нещо!
Цените за голяла част са без значение.
Визирам тея, които ходят всяка седмица или дори си карат 1-2 месеца на морето и те са много.
У нас отдавна е гордост да дадеш много пари за нещо!
Цените за голяла част са без значение.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
ildivvy написа:започнаха и платените новини по медиите
...и отровните риби, адските жеги, камерите с ИИ и аптечките в Гърция и ред подобни!
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
empar написа:ildivvy написа:започнаха и платените новини по медиите
...и отровните риби, адските жеги, камерите с ИИ и аптечките в Гърция и ред подобни!![]()
![]()
Аз съм на Евия в момента от няколко дни, и наистина има на някои плажове едни малки кафяви медузи които леко те парват, нещо като ожулване с коприва. Тез лилавите не съм ги виждал. Другото интересно тук са цените, по ниски са от нашите определено, и доста по ниски от Северна Гърция където е окръг Пловдив и област Кърджали

А, полицай на пътя за 500 км. не съм видял...
- ildivvy
- старши ентусиаст

-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз бях за едно бързо в Керамоти. Гърците на Маказа са направили някаква локва, през която трябва да минеш, за дезинфекция. Не ме изкефи, тройката не е толкова висока, ама и не съм чакал много. За 2-3 минути минах. Просто е дълбока и трябва да се минава бавно, това бави. На връщане минах през новия пункт Рудозем - Ксанти. Има няколко километра разбито, ама нищо страшно. На места е тясно, ама то почти не се среща кола. Да се минава от там за море е бавно, ама ако ще се съчетава с минаване през Ксанти, Смолян, Пампорово или нещо наоколо - става.
В Керамоти иначе вече е тотално превзето от българи
5 години не бях ходил. Тогава бяха 70-80% българи, вече са 90-95%
На паркинга пред хотела рекорда беше да видя 3 коли, които не са български. Общо взето гръцка реч се чува само от персонал. Порциите са големи, но пресните риби скъпи (50-60евро за кило лаврак). Десертчета не раздават вече със сметката
Чадъри с шезлонги имаше за 1 евро консумация. Интересно ми е дали ще са същите условия от следващия месец. С толкова българи, разбира се, ганьовщината си е на ниво. Ганчо си носи тонколонка на плажа и си надува неговата си музика върху тази от заведението. Като се преместихме под друг чадър, друг Ганчо изкара негова колонка
Разбира се, всички теми на разговор трябва да се чуват в радиус поне 3 чадъра. Ама за 2-3 нощувки - толко. За по-дългото море - няма да е там. Минават ми мисли и да разделя пътя с 1 нощувка, за да се метна някъде с минимално ганчовци. А на нашето море да се спасяват. Малкия се нагълта с вода първия ден - никакви проблеми. На нашето знаем какво щеше да последва.
В Керамоти иначе вече е тотално превзето от българи
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
streetz написа:Никъде не пише да е 2 кг пожарогасителя, единствено трябва да отговаря на спецификация 8A / 34B / C и да се намира на място с лесен достъп.
Ето да си четете : https://www.elinyae.gr/sites/default/fi ... 693765.pdf
Понеже нещата излизат извън контрол с пожарогасителите и паниката дето внасят малоумните ни медии го болдвам и уголемявам най-важното и общо взето единствено дето трябва да се гледа на пожарогасителя за да няма драми в така бленуваната Гърция. Въпросната спецификация покрива до 8+1 пътници в колата
.Хубавите пожарогасители от 1кг са с тази спецификация, евтиното Торнадо - не, там трябва 2кг
В момента няма никъде при вносителите големи (2кг пожарогасители) и за тия дето имат да оборудват пътнически бус...кОр щото Ганьо е малоумен и каквото прочете го приема за чиста монета

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
ivanski_2 написа:Само по Черноморието ли ?
В Гранд хотел терме трябваше да се съберат 7 ! човека персонал за да ми отговорят дали едно месо е пикантно …поне малко български/английски да знаят за тези цени на нощувка ….
Е ти като космополит английски не владееш ли, сахиб?
В краен случай и езика на жестовете и гримасите също върши работа......
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
nickstorm написа:ivanski_2 написа:Само по Черноморието ли ?
Е аз това казвам че пробвах и на английски и не стана.
Ако ми покажеш как с мимики и жестове да питам това дали е пикантно ще те черпя една бира
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- TNT
- младши ентусиаст
-

Попадна ми картинка с новите цени от нашето моренце
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Истината е , че и на нашето има "местенца" , на които цените са топ и обслужването. Проблема е, че се търси, а не като в Гърция повечето да са така / както и по други места /
Аз съм си намерил на нашето / южно / прекрасен плаж с бийч бар където срещу консумация от 30 лева / сега 15 евро / ползваш чадър, два шезлонга, два барбарона и масичка. Цените са бира наливна / една от най-хубавите които съм пил / в ледена чаша за 3 евро, набор от коктейли за по 4 евро, клуб сандвич с гарнитура 4 евро и т.н. и т.н. Обслужването е на ниво - идват до теб, резервация през приложение ... За места за хапване - пак си имам набор от доста добри попадения, но си ги пазя за себе си
В този ред на мисли е най-добре да си направи човек микс : Бг море, Гърция и после нещо още на друго място и така
Интересно ми е как пък един път не се върнах от нашето или аз, или децата с някакъв стомашен проблем ?
А няма година да сме пропуснали освен другите места и нашето ... обяснявам си го с внимателния избор на места, които посещавам.
Аз съм си намерил на нашето / южно / прекрасен плаж с бийч бар където срещу консумация от 30 лева / сега 15 евро / ползваш чадър, два шезлонга, два барбарона и масичка. Цените са бира наливна / една от най-хубавите които съм пил / в ледена чаша за 3 евро, набор от коктейли за по 4 евро, клуб сандвич с гарнитура 4 евро и т.н. и т.н. Обслужването е на ниво - идват до теб, резервация през приложение ... За места за хапване - пак си имам набор от доста добри попадения, но си ги пазя за себе си
В този ред на мисли е най-добре да си направи човек микс : Бг море, Гърция и после нещо още на друго място и така

Интересно ми е как пък един път не се върнах от нашето или аз, или децата с някакъв стомашен проблем ?
А няма година да сме пропуснали освен другите места и нашето ... обяснявам си го с внимателния избор на места, които посещавам.
Последна промяна laviatan на 19 Юни 2026, 12:31, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
ivanski_2 написа:nickstorm написа:ivanski_2 написа:Само по Черноморието ли ?
Е аз това казвам че пробвах и на английски и не стана.
Ако ми покажеш как с мимики и жестове да питам това дали е пикантно ще те черпя една бира
Абе не е за показване
TNT написа:
Попадна ми картинка с новите цени от нашето моренцеИ това е цена, а не минимум консумация. "Изнемогваме, искаме компенсации".
Тези точно колкото и да го направят в рамките на разумното много скъпо, ще имат клиенти. И няма нищо лошо в това, разбира се.
Масово цените са под 20 евро за комплект - два шезлонга и чадър.
- TNT
- младши ентусиаст
-
laviatan написа:Истината е , че и на нашето има "местенца" , на които цените са топ и обслужването. Проблема е, че се търси, а не като в Гърция повечето да са така / както и по други места /
Като бялата лястовица. А в Гърция е нормата.