Българската хиперкола - 5221hp, 8880Nm

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Българската хиперкола - 5221hp, 8880Nm

Мнение от alx » 18 Юни 2026, 23:52

b_u_b_o написа:Говорим за държавата дето всички по новини говореха за оная отрепка Стоян Колев, нали? :mhihi:

А иначе за Мехмет, според мен той искрено си вярва, че ще направи тая кола. Което няма лошо, такива хора също трябват и понякога покрой лудостта им се раждат значими неща. По-интересно ми е тия дето му дават пари какво виждат в него, което ние не. Защото това са хора със сериозни бизнеси и не вярвам да му дават пари ей така без да има причина.

… не забравяй, че това са същите хора които могат да си купят всяка кола на пазара, но имат майбаси и уруси… :banghead:

Аз лично си мисля, че там се перат някакви пари. Такъв фарс реално да го взимат на сериозно независимо колко не разбираш от коли чак не ми се вярва. Друга е играта там, не е автомобилна
Последна промяна alx на 18 Юни 2026, 23:53, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Юни 2026, 23:52

За него това също е било първо запознаване с трасето на A1 Motor Park, поради което обиколките са имали опознавателен и развоен характер, а не са били насочени към постигане на време.
...
Основната цел е била да се провери поведението на първия реален прототип на Sentiero при висока скорост и в реални пистови условия. Екипът е събирал инженерни данни за работата на задвижването, спирачната система, стабилността, аеродинамичното поведение и реакциите на автомобила при различни режими на натоварване.

Интересно, това звучи точно като обяснението на Путин за "тестовете" на Орешника :mhihi:

Президент РФ Владимир Путин заявил, что удары из ракетного комплекса «Орешник» по Украине, которые наносила российская армия, — это не боевое применение этого оружия. «Ударили туда, где было удобно посмотреть результат», — сказал Путин на встрече с журналистами в рамках Петербургского экономического форума.

Как заявил Путин, один из ударов был нанесен по «сараю» с целью проверить, «как легли блоки» ракеты. Он утверждает, что последствия этой атаки затем зафиксировали дроны. Путин сказал, что это было нужно для принятия решений о дальнейшем применении «Орешника».
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юни 2026, 6:19

Този се опитва да набере капитал за крипто пирамидата с токени . Прототип чучело макет на автомобил или там както го нарича това нещо дето е слепил от отпадъци е само сиренцето в капана . Това е част от схемата , по същия начин си развиваше фабриката с божественяррския му металотърсач блистуул дето бил най мощния в света . Като видя че не може да излъже много хора , щото тези които си купиха боклука му веднага го хванаха че е мошеник си е взел поука . Сега опитва да продава въздух под налягане и никой не може да да докаже че е мошеник , щото тоя курник дето показва не се продава . Протопит на макета ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юни 2026, 9:32

b_u_b_o написа:Говорим за държавата дето всички по новини говореха за оная отрепка Стоян Колев, нали? :mhihi:

А иначе за Мехмет, според мен той искрено си вярва, че ще направи тая кола. Което няма лошо, такива хора също трябват и понякога покрой лудостта им се раждат значими неща. По-интересно ми е тия дето му дават пари какво виждат в него, което ние не. Защото това са хора със сериозни бизнеси и не вярвам да му дават пари ей така без да има причина.

Точно това се чудя. Глупаците на този свят няма да свършат. Но те нямат и такива сериозни пари. Тия, които Алх ги споменава с големите пари не вярвам да са пък чак толкова глупави, че да не виждат някои съвсем очеизвадни неща.

Евентуално един такъв генотип като калашниците биха могли да са инвеститори там, но те пък не ми изглеждат като хора, които инвестират в каквото и да е било.

Питам основно, защото се чудя. Утре ако взема да заваря една голяма тръба, поставя и крила и започна да твърдя, че ще ходя до Марс за да конкурирам Мъск дали ще почнат да ме канят по телевизиите, да ме пишат в списанията и да ме заливат с пари. Вижда ми се удачен бизнес :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Юни 2026, 11:05

Трябва да натъртиш на твърдението, че ще летиш на ток и пилота ще е транс-сексуален иначе няма да ти мине номера :yes: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 19 Юни 2026, 11:25

Според мен Мехметчо изобщо не си вярва освен ако не е идиот и бавноразвиващ ,цялото нещо е схема за пране на пари ,а журналята зорлян се правят на тъпи и неразбрали заради гледаемоста освен ако не са идиоти и бавноразвиващи се журналя което не е напълно изключено :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 19 Юни 2026, 12:45

bum_bum написа:Сега гледам и Мирафиори го поканили там. Айде, аз към тях съм с особено мнение, но да речем това е емблематичен сервиз с реноме. В каква връзка го канят това нещо? Въпросните "замаяни ездачи" също. Претендират да са сериозна автомобилна медия, но тестове бил правил..

Чакай чакай, никой не е канил, идва плаща си, кара, като всички останали. :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юни 2026, 13:03

Kroki написа:
bum_bum написа:Сега гледам и Мирафиори го поканили там. Айде, аз към тях съм с особено мнение, но да речем това е емблематичен сервиз с реноме. В каква връзка го канят това нещо? Въпросните "замаяни ездачи" също. Претендират да са сериозна автомобилна медия, но тестове бил правил..

Чакай чакай, никой не е канил, идва плаща си, кара, като всички останали. :yes:
Текстът от статията оставя друго впечатление, поне у мен:

“Благодаря на Явор Алексов от Mirafiori Team и на целия екип на Performance Driver Forum за гласуваното доверие и оказаната подкрепа.”

На мен ми е ясно, че цитираните хора разбират достатъчно за да не смятат, че тоя сглобеняк има нужда да върти обиколки с цел събиране на инженерни данни от пистата, както е казано там и ако с нещо са го подкрепили, единствения им мотив е бил един - пари.

Но имайки предвид интелекта на 99% от масовката направо виждам как една камара народ вече виждат доказателство, че тук се случва нещо изключително, още повече че този благодари и за подкрепата на един сервиз със сериозно реноме в тунек средите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Юни 2026, 15:08

Kroki написа:[Чакай чакай, никой не е канил, идва плаща си, кара, като всички останали. :yes:

а как минава технически преглед и ако нещо стане на пистата, кой ще е виновен :shock: :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юни 2026, 16:40

Jordana написа:Този се опитва да набере капитал за крипто пирамидата с токени . Прототип чучело макет на автомобил или там както го нарича това нещо дето е слепил от отпадъци е само сиренцето в капана . Това е част от схемата , по същия начин си развиваше фабриката с божественяррския му металотърсач блистуул дето бил най мощния в света . Като видя че не може да излъже много хора , щото тези които си купиха боклука му веднага го хванаха че е мошеник си е взел поука . Сега опитва да продава въздух под налягане и никой не може да да докаже че е мошеник , щото тоя курник дето показва не се продава . Протопит на макета ... :mhihi:

Вярно ли този е правил такъв металотърсач с цел да изкарва пари...да излъже за пари хората? :shock: Досега си казвах, че може да и някакъв луд, оставях 1% вероятност...сега вече не. Луд, луд, ама му се еВе както се казва с лафа, значи не е толкова луд. :mhihi:
Щом и при Мирафиори е решил да се флекси като ходи там да ползва името като си плаща, работата скоро може да умира. Не забравяйте, че Бетъл умря малко след като покани Насар на върха на славата му. :mhihi: Друг е въпросът, че едва ли е събрал достатъчно пари, криптото не вярвам някой да го в купил в големи количества поради ред причини. :mhihi:
А относно Мирафиори да го канят един вид да са в някаква схема е пълен абсурд, никой в този сервиз няма да си сложи името до подобен шит и няма толкова алчни и неморални хора там. :mrgreen:
Не знам само Шаро какво правеше там, дано не се е нашил с някой лев и само да помага на тоя като си мисли, че може да излезе нещо. Ама с автомобилни познания като неговите нещо не ми се връзва. И малко дете няма да повярва, че тука се прави нещо истинско. Само Слави Трифонов, за който вече мога да допусна, че е взел пари да рекламира така наречения проект в шоуто си.

Абе викам тия дни тая тема все отгоре, явно нещо са мръднали нещата, а да не я отворя, а да не я отворя, ама не издържах накрая. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Юни 2026, 16:52

Top Gun Maverick написа:Не забравяйте, че Бетъл умря малко след като покани Насар на върха на славата му. :mhihi:

Значи чакаме Никулден :mhihi:

Честно, още ми е смешно как батераджиите ги запалиха баш на никулден :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 19 Юни 2026, 18:30

vicho написа:
Kroki написа:[Чакай чакай, никой не е канил, идва плаща си, кара, като всички останали. :yes:

а как минава технически преглед и ако нещо стане на пистата, кой ще е виновен :shock: :shock: :shock:

Доста любопитен въпрос, на който се надявам да научим отговора, от човека „от кухнята“.
Интересно и какво точно са сложили под тоя оранжериен поликарбонат, че това наистина да се движи.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Юни 2026, 11:21

Ще попитам(нямам връзка със събитието), но надали е минавал технически преглед, предвид, че е завъртял 2 обиколки в обедната почивка... както и едно време като пускахме коли в обедната(да си карат децата без навършени години) на Калояново не са минавали технически преглед.

От А1 си имат доста стабилна декларация 10 страници в която е описано кой и каква отговорност държи.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юни 2026, 11:32

Като сложи 5200 коньовия матор ще го пуснете официално да завърти едно кръгче алиеньото . Само да не съсипе асфалто с тия коньове ...:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Юни 2026, 13:47

Kroki написа:Ще попитам(нямам връзка със събитието), но надали е минавал технически преглед, предвид, че е завъртял 2 обиколки в обедната почивка... както и едно време като пускахме коли в обедната(да си карат децата без навършени години) на Калояново не са минавали технически преглед.

От А1 си имат доста стабилна декларация 10 страници в която е описано кой и каква отговорност държи.

"малко" безотговорно ми се струва...

едно време си беше за едно време, сега мерим влагата у спирачната система на бабарецо, ама пускаме кашон по пистата... тоя лодкар, ако се тупне с 60 км/ч (толкова е вдигнал със сигурност) у мантинелата - край!

отново се прилагат шесторни стандарти, ама да не започвам темата отново :wave:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата