Странна вибрация на 110 км/ч
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Aleksandar.7
- Потребител
-
- Кара: e60 530xd
- Мечтае да кара: g30
Странна вибрация на 110 км/ч
Здравейте, мъчи ме странна вибрация проявяваща се на 110 до 120км/ч, но най-силно се усеща на 110, като не е много силна все още и е пренебрежителна. Усещането е като да е за баланс на гуми, но баланс направих, реглаж направих, нямам криви джанти и пак остана. Всичко по предницата ми е здраво и ново, не са амортисьорите със сигурност, вибрацията се усеща и във волана освен в купето. Преден кардан сменях също наскоро, така че не е от него, остава да е рейка или висящ лагер понеже това само се сещам да не е сменяно. Помагайте, какво може да е? Колата е60 530хд автомат.
- xetski
- Потребител
-
- Кара: 740XD
- Мечтае да кара: M8
Re: Странна вибрация на 110 км/ч
Здравей колела . Намери ли решение на проблема понеже аз съм в същото полужение . Разликата е само , че аз съм само на задно . Усещам вибрация в купето и много слабо на волана .
- Aleksandar.7
- Потребител
-
- Кара: e60 530xd
- Мечтае да кара: g30
Re: Странна вибрация на 110 км/ч
Оказа се заминал висящ лагер, съответно при каквито и да е обстоятелства кардана се удря в купето и от там ми е идвала вибрацията в купето и тресенето във волана. Като това във волана прекалено много наподобяваше признак за баланс за гуми, крива джанта, крива главина, криви дискове, леле колко неща щях да направя преди да открия случайно за кардана. Съответно виж висящ лагер, гумени карета, кардани, и полуоски/карета на полуоски.
4 мнения
• Страница 1 от 1